Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E15 Το ομορφοτερο sedan μετα την 101 |
 |
|

03-10-08, 02:42
|
 |
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εδώ είναι τα στοιχεία των παιδιών.
http://www.car-gps.gr/profil.html
Εμένα που πιάνουν τα χέρια μου έβγαλα 4 βίδες και τις φίσες πίσω και έβαλα το καινούριο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τώρα τι να σου πω...εάν μπορείς και έχεις και τα εργαλεία το κάνεις και μόνος σου.
Εγώ έχω βάλει Destinator 7 μέσα και δουλεύει άψογα. Λογικά θα παίρνει και το iGo αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Γενικά δουλεύει σαν PAD.
|

04-10-08, 17:32
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki
Εδώ είναι τα στοιχεία των παιδιών.
http://www.car-gps.gr/profil.html
Εμένα που πιάνουν τα χέρια μου έβγαλα 4 βίδες και τις φίσες πίσω και έβαλα το καινούριο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Τώρα τι να σου πω...εάν μπορείς και έχεις και τα εργαλεία το κάνεις και μόνος σου.
Εγώ έχω βάλει Destinator 7 μέσα και δουλεύει άψογα. Λογικά θα παίρνει και το iGo αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
Γενικά δουλεύει σαν PAD.
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ που μου απάντησες, να είσαι καλά φίλε μου..!!!
|

17-11-08, 20:55
|
 |
|
|
Περιοχή:
Κομοτηνη
|
|
φιλε tigraki,
μετά απο αρκετό καιρό χρήσης του νέου σου dvd με τα windows ce μπορείς να μας πείς πως το βλέπεις σε σχέση με το προηγούμενο οσον αφορά επιδόσεις, ποιότητα, τυχών προβλήματα,λειτουργία gps για να έχουμε ένα συγκριτικό μήπως κάνουμε καμιά αναβάθμιση !!! (έρχεται και ο 13ος μισθός...  ).
|

17-11-08, 22:26
|
 |
Μέλος
|
|
|
|
Το έχω 1 μήνα εκτός γιατί τα έχει φτύσει το M/B και περιμένω να μου στείλουν άλλο που το παραλαμβάνω την άλλη εβδομάδα προφανώς για να το αλλάξω. Από GPS είναι άψωγο πάντος.
Όποιος θέλει να κάνει μια πολύ καλή αγορά προτείνω CAR PC με ότι θέλει βάζει μέσα (XP ή Linux) τo Kit της Lilliput. Το συγκεκριμένο Car PC (χωρίς την οθόνη βέβαια) μου το έδωσε ένας φίλος που το είχε παλιότερα και κάνει παπάδες. Προς το παρόν το δοκιμάζω με μια VGA οθόνη στο σπίτι μου. Βέβαια θα χρειαστείτε και βάση για να μπει όλο το σετ μέσα στο Corollaκι το οποίο το έχω κιόλας παραγγείλει από το ebay.
|

22-12-08, 20:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ευχομαι χρονια πολλά σε όλα τα παιδιά στο club ,καλή χρονιά και προπάντων υγεία ,ειχα καιρο να μπώ με έχουν παρει απο κάτω οι υποχρεώσεις..
Λοιπόν εντυπώσεις απο την w2-d711 που έβαλα στα παιδιά στην Λαμία ,σχεδόν χωρίς κάποιο προβλημα ,ενδεχομένως να βάλω κάποια καλύτερη κεραία tv για καλύτερη λήψη ,το παιζω συνεχώς με destinator 7 Μπροστά και ακούγοντας ράδιο ή mp3 από πίσω και που και που κανα dvd για τα παιδιά
Με κόστος συνολικά 700 ευρώ μάλλον απ΄τις καλύτερες αγορές και μάλλον και η εξυπηρέτηση απο το μαγαζί ειναι αριστη ,τόσο ο Θωμάς όσο και ο Νικος
Αυτά
καλή χρονιά παλι σε όλους
Υ.Γ κάποια κολλήματα sτο dest7 τα ειχα το καλοκαιρι ,άλλαξα την καρτούλα με μια καλύτερη και όλα οΚ !!
|

03-02-09, 18:02
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla66
Ευχομαι χρονια πολλά σε όλα τα παιδιά στο club ,καλή χρονιά και προπάντων υγεία ,ειχα καιρο να μπώ με έχουν παρει απο κάτω οι υποχρεώσεις..
Λοιπόν εντυπώσεις απο την w2-d711 που έβαλα στα παιδιά στην Λαμία ,σχεδόν χωρίς κάποιο προβλημα ,ενδεχομένως να βάλω κάποια καλύτερη κεραία tv για καλύτερη λήψη ,το παιζω συνεχώς με destinator 7 Μπροστά και ακούγοντας ράδιο ή mp3 από πίσω και που και που κανα dvd για τα παιδιά
Με κόστος συνολικά 700 ευρώ μάλλον απ΄τις καλύτερες αγορές και μάλλον και η εξυπηρέτηση απο το μαγαζί ειναι αριστη ,τόσο ο Θωμάς όσο και ο Νικος
Αυτά
Υ.Γ κάποια κολλήματα sτο dest7 τα ειχα το καλοκαιρι ,άλλαξα την καρτούλα με μια καλύτερη και όλα οΚ !!
|
Απ'οτι βλέπω νεα τιμή για το w2-711 (σταθερη οθονη) 620 ευρώ !
|

13-02-09, 14:12
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla66
Αυτά
|
ΤΟ πήρα 600e
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKISdj : 13-02-09 στις 23:31.
|

05-03-09, 13:37
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
|
|
Δείτε VIDEO του W2 - D711 Special Multimedia TOYOTA COROLLA (E15) http://www.youtube.com/watch?v=1A_Av...e=channel_page

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKISdj : 11-03-09 στις 20:32.
|

07-03-09, 11:22
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σου!!
Περιγράφεις καλά τις λειτουργίες και το βλέπει κανείς live για να καταλάβει πόσο εύκολος και γρήγορος είναι ο χειρισμός του.
Εγώ αρχίζω και ψήνομαι...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LAKISdj
|
|

09-03-09, 11:24
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GreekBoy
Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σου!!
Περιγράφεις καλά τις λειτουργίες και το βλέπει κανείς live για να καταλάβει πόσο εύκολος και γρήγορος είναι ο χειρισμός του.
Εγώ αρχίζω και ψήνομαι...
|
Μπράβο Λάκη και καλοριζικο ,αυτα ηθελα να ανεβάσω και εγω πριν 7-8 μηνες (αν μπορουσα βεβαια να ανεβασω Video xexexe) που το πήρα,εμενα εχει τα παλια wince 4.2 βεβαια ,εσένα ειναι πιο καλό εχω την εντυπωση...απότι ειδα στο site ο Θωμάς το'βαλε τωρα 579 ?? , ( οσοι πιστοι προσελθετε ,τωρα ειναι ευκαιρια για αγορά ) , εγω το'χα παρει 700+ 
α μην το ξεχασω " βγαλε το autorun απο το navi function" και θα φυγει το μηνυμα που σου βγαζει..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,25690699 seconds (81,69% PHP - 18,31% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|