Α ρε εποχες ξενοιασιας που μου θυμισες... Το 76 γενηθης κ μεγαλωμενος σε μια απο τις τελευταιες πραγματικες γειτονιες τις Αθηνας. Κολωνος κ ξερο ψωμι... Τοπος παιχνιδιου ο δρομος, τα ακατοικητα σπιτια, η αλανες!!! ναι υπηρχαν ακομα αλανες... Εποχες που μας κυνηγουσαν οι γιαγιαδες να βγαλουμε τον σκασμο στις 4 το μεσημερι γιατι λεει καναμε φασαρια... ακουσον ακουσον... Εποχες που τα φαουλ στο ποδοσφαιρο του δρομου ηταν το αιμα! Ολα τα αλλα ηταν τζαρτζαριζματα η τακλιν!!! Ψειρες???? Ενα καλοκαιρι που να μην τρελαθηκε η καημενη η μανα μου (θεος'σχωρεστην) να με λουζει κ να με κανει με το ειδικο χτενακι δεν υπηρχε!!! Κ δωσε τα ξυδια κ παρε το ξεψηρισμα! Ο κουρεας στην γειτονια ειχε κανει χρυσες δουλειες με μενα κ τον αδερφο μου! Το ποδηλατο παραμασχαλα απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ κ οποιον παρει ο χαρος... Α ρε μανα τι ειχες τραβηξει... ΑΥΤΕΣ ηταν εποχες κ ΕΤΣΙ θελω οσο μπορω να μεγαλωσω τα παιδια μου...(το 1ο ερχεται) κ ισως γι'αυτο κ να εφυγα απο Αθηνα πριν κανω οικογενεια...