Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |

27-12-08, 21:55
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ροδος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
οχι δεν ειναι δυσκολο να αλλαχτουν! τουλαχιστον για εμενα που ειμαι ηλεκτρονικος κ δουλευο κολητηρι αβερτα!
Αν το επιχειρησει κανεις οπως κρατας την κονσολα βλεπεις ενα κλειστο σημειο το οποιο πιανει με 6 κλιπ ενα καπακι το οποιο πρεπει να βγει αλλα με προσοχη, γιατι μεσα εχει 5 κουμπακια τα οποια μπορει να χαθουν , κ προσοχη μεγαλη γιατι εχει κ αλλα μπιχλιμπιδια για το που πανε μετα!!!
|

11-07-09, 12:39
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παιδιά καλημέρα !!!
Ξέθαψα αυτό το αρχαίο post για να ρωτήσω κάτι για τα λαμπάκια του ταμπλό !!!
Στο Ε12 που έχω μου κάηκε το 1 από τα 2 στην κονσόλα πάνο απο το καλοριφέρ.....
Επειδή εκνευρίζομε να το βλέπω καμένο πήρα δείγμα αλλά δεν βρήκα ακριβός ίδια λαμπάκια αλλα ελαφρός ποιο μεγάλα τα αποία ταιριάζουν στην βαση...
Αυτά που έβαλα ειναι 2 watt το 1 τα παλιά δεν ξερω... λετε να γήνει τιποτα ?

11-07-09, 19:02
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
έχεις γράψει στο forum για τις Ε11, δεν ξέρω ακριβως πως είναι αυτό που λες, αλλά αν δεν βρίσκεις ίδια μάλλον δεν έψαξες καλά! σίγουρα θα υπάρχουν! αν βάλεις μεγαλύτερα θα φωτίζει περισσότερο από τα άλλα! οπότε ή πρέπει να βρεις το ίδιο, ή να τα αλλάξεις όλα για να είναι ίδια!
|
 |
|
 |

13-07-09, 19:23
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
έχεις γράψει στο forum για τις Ε11, δεν ξέρω ακριβως πως είναι αυτό που λες, αλλά αν δεν βρίσκεις ίδια μάλλον δεν έψαξες καλά! σίγουρα θα υπάρχουν! αν βάλεις μεγαλύτερα θα φωτίζει περισσότερο από τα άλλα! οπότε ή πρέπει να βρεις το ίδιο, ή να τα αλλάξεις όλα για να είναι ίδια!
|
Γνωρίζω ότι έγραψα στο forum της Ε11 αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο για Ε12 (ενδεχομένως να κάνω και λάθος) και σκέφτηκα να μην ανοίξω νέο topic εφόσον υπάρχει σχετικό.
τελικά βρήκα και για το ταμπλό αλλά και για το φωτάκι στο κουμπί "αλάρμ" το οποίο επίσης είχε καεί και το πρόσεξα αργότερα...
Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο εύκολα μπορείς να τα μοντάρεις και ότι τα βρήκα με μεγάλη ευκολία σε ένα απλό κατάστημα ηλεκτρονικών... δεν έχω εμπειρία από άλλες κατασκευάστριες εταιρίες αλλά είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις συμβατά υλικά είτε είναι λάμπα είτε βίδα είτε οτιδήποτε...
(Σε περίπτωση που υπάρχει topic για το Ε12 και δεν το είδα παρακαλώ μεταφέρτε το μήνυμα μου εκει ευχαριστώ)
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18346405 seconds (80,27% PHP - 19,73% MySQL) with 31 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|