Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
φιλε οταν μιλασ για tsi μιλα συγκεκριμενα υπαρχουν πολοι οι περισσοτεροι που λες αναφεροντε στο 140-170 οπου υπηρχε ενα προβλημα οι 1.4 125, 1.8-160-120, 2.0-200 ειναι κινητηρες τurbo μονο και δεν εχουν το παραμικρο οπως και οι 2ερες version 140-170
|
''Θα σας αναφέρω ένα γεγονός και τα συμπεράσματα δικά σας.
Ανοίξτε μία Χρυσή-Ευκαιρία και δείτε πόσα Golf TSI 140 αλλά κυρίως πόσα 170 πουλιούνται και τα περισσότερα φρέσκα μοντέλα '07 και '08.
Παααααααααα'ρα πολλά ! Αφύσικη "ποσότητα" αυτοκινήτων.
Να υποθέσουμε ότι οι ιδιοκτήτες έμειναν τόσο ευχαριστημένοι ώστε τα σπρώχνουν πρίν κλείσουν χρόνο ή πρίν λήξει η 2ετής εγγύηση ?
Κάτι δεν πάει καλά. Και δεν ισχυρίζομαι ότι όλα είναι προβληματικά, απλά το ποσοστό των "προβληματικών" είναι πολύ υψηλό έως απαράδεκτο για μία μάρκα που δεν λέγεται Dacia αλλά VW''19/11/2008, 12:52
Ιάσωνα, η επιχειρηματολογία σου είναι απόλυτα σεβαστή.
Ιδία πείρα όντως δεν έχω, αλλά έχουν 4 συνάδελφοι μου ( 3 TSI/140 + 1 1.6 FSI) , οι οποίοι έχουν αγανακτήσει από τις αναγκαστικές επισκέψεις στο συνεργείο (ευτυχώς για το πορτοφόλι τους είναι ακόμα στην εγγύηση).
Οι βλάβες δεν εντοπίζονται μόνο στον κινητήρα-κιβώτιο, αλλά και σε διακόπτες, παράθυρα,κλπ.
Οι 2 ΄δηλώνουν ήδη ότι θα τα πουλήσουν πρίν την λήξη της εγγύησης.
Εάν παίζει συνομοσία και έχουν λόγο και οι 4 να δυσφημούν το αυτοκίνητό τους, πάω πάσο - κανένα πρόβλημα με τα Golf.
Όσο για τα Ιαπωνικά το "δέν σπάει δέν χαλάει" είναι ένας μύθος για όσους αρέσκονται να φορούν παρωπίδες και να πιστεύουν ότι πήραν απροβλημάτιστο αυτοκίνητο αντίστοιχα.(χα χα εδω γελαμε.... )
Σκοπός μου δεν ήταν να συκοφαντίσω το αυτοκίνητο αλλά να αναφέρω ότι υπάρχουν προβλήματα αξιοπιστίας σε ανησυχητική συχνότητα σε μάλλον μεγάλο ποσοστό αυτοκινήτων ( όταν έχουν οι 4 στούς 4 πρόβλημα νομίζω ότι είναι διακιολογημένος ο φόβος μου για το μεγάλο ποσοστό).
Εκτός εάν οι συγκεκριμένοι 4 είναι οι μόνοι καντέμηδες. 20/11/2008, 12:03
''Παιδες καλημερα...να συνεχισω απο εδω για να μην γεμιζουμε με τοπικ...
Εχθες το βραδυ ξεκινοντας να επιστρεψω σπιτι το Golfaki μου εκανε τρελιτσες....
Για να γινω πιο συγκεκριμενος.
Σταματοντας σε ενα φαναρι, αναβει πρασινο και οπως παω να ξεκινησω πατωντας απαλα το γκαζι (ηταν κρυο ακομα και δεν το παταω αποτομα) αρχιζει κατι σαν κομπιασμα (δεν εκανε ακριβως διακοπες, εκει που πηγαινε να δωσει στροφες εκει εκοβε και ξαναδινε αλλα αυτο πολυ γρηγορα) απο τις 1.500 στρ μεχρι τις 2.500 στρ/λεπ. Με 1η σχεση στο σαζμαν. Βαζω 2α και κανονικα.
Συνεχιζω για καμια 500ρια μετρα, λεω να το δοκιμασω ξανα. Σταματαω παω να ξεκινησω ακριβως το ιδιο.
Στην διαρκεια της διαδρομης ολα καλα. Φτανω σπιτι στο γκαραζ το ξανα δοκιμαζω (εκκινηση απο σταση) ολα καλα...
Και ρωταω....τι μπορει να παιζει???
1. κακο καυσιμο??? (τελευταιο γεμισμα 100αρα...)
2. ηλεκτρογκαζο??? (βρε λες??)
3. καμια απο τις γνωστες βαλβιδες??? (Ν75 κτλ. μιλαμε μονο για την εκκινηση, οχι για ανοιγμα πανω απο 2.500 στρ/λεπ.)
4. απλως ατυχε???
Για ριχτε τα φωτα σας...''05/12/2008, 09:5
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ 1.8 TSI
«
στις: 08-02-2008, 10:19:06 »
Κολητος με ιδιο αμαξι με το δικο μου(1.8 tsi) με 12000κμ παρεδωσε η αντλια υψηλης,το πηγαμε στο συνεργειο(παζαροπουλος)που την αλλαξαν μες στην εγγυηση,αυτο που με προβληματησε ειναι οτι μου ειπε ο αρχιμηχανικος οτι εχει αλλαξει σε αλλα 5 1.8 tsi

1
Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ 1.8 TSI
«
Απάντηση #8 στις: 08-02-2008, 22:02:03 »
Παράθεση από: ranioti στις 08-02-2008, 13:21:14
το πηρα το αμαξι και ρωτησα παραπανω πληροφωριες,το αμαξι εχει δυο αντλιες βενζινης την χαμηλης η οποια ειναι η κλασικη στο ρεζερβουαρ και η υψηλης που ειναι στο χωρο του μοτερ,αυτη χωριζεται σε δυο μερη στο ηλεκτρικο κομματι και στο μηχανικο μερος,οπος μου ειπε ο αρχιμηχανικος μπορει απο αστοχια να σπασει το ελατηριο που εχει στο μηχανικο μερος,αυτην την ζημια ειχε παθει η αντλια και αν σας συνβει το αμαξι παει με την αντλια χαμηλης μεχρι ομως της 3000 στροφες
Εμενα το εχει παθει δυο φορες.Μια στην αρχη στα 3.000Km και μια προχθες στα 22.000Km!!!Mου παν απο το συνεργειο να του βαζω 100αρα βενζινη και οχι 95αρα,δουλευει καλυτερα το μοτερ
ρε τη τραβαει ο κοσμος.........