Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
οκ είσαι μέσα στα όρια του εργοστασίου κι εσύ.
αν έκανες παράλληλα και μια μέτρηση χεριού, μπορεί να έβγαζες και το ίδιο αποτέλεσμα. ή αφού έχεις δυνατότητα να κάνεις μετρήσεις με ηλεκτρονικό όργανο, ίσως θα μπορούσες να κάνεις κι ένα χειροκίνητο να δεις πόσο θα γράψεις.
|
Δεν υπαρχει περιπτωση να εβγαζα το ιδιο νουμερο.Αλλωστε και εσυ πριν απο μερικα ποστ ειπες οτι και στα δυο βιντεο μου εβγαλες οτι κανει 0-100 10,2 sec(εγω μετρησα το δευτερο βιντεο με χρονομετρο στο χερι και εβγαλα οτι κανει για τα 100 στο κοντερ λιιιγο κατω απο 10sec πραγμα που ακουγεται γελιο και δεν υπαρχει περιπτωσει για αμαξι 1.4!), χρονος που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα,ειναι εκτος οριων κατασκευαστη οπως λες για το 14αρι. Με τον ιδιο τροπο που το οδηγησα το αμαξι στο βιντεο το οδηγησα και τις 3 φορες που το μετρησα με το g-tech και στον ιδιο δρομο παρακαλω που τραβηξα και τα βιντεο.Και τις 3 φορες το 0-100 μου το εβγαλε γυρω στα 11,5sec.
Τεσπα η αποψη μου ειναι οτι δεν βγαινει ακρη με χρονομετρο.Χρειαζονται καταλληλα οργανο για τετοιες μετρησεις...
Αν ηταν ετσι στα dragster για παραδειγμα, δεν θα χρησιμοποιουσαν φωτοκυταρα, θα εδιναν σε ενα τυπο να κραταει ενα χρονομετρο και θα τελειωνε η δουλεια...