πανέμορφη ανάρτηση αλλά το κόστος της είναι άκρως απαγορευτικό για εμένα, δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα. Σχετικά με τα Kyb AGX είναι καλά αλλά ΔΕΝ είναι επισκευάσιμα όπως τα koni γιαυτό δεν τα θέλω. Μόνο με μαμά αμορτισέρ kyb μαύρα+ελατήρια πας στο ίδιο κόστος, αλλά 1ον εγώ ελατήρια eibach και 2ον τα kyb είναι χάλια στα κρατήματα σε σχέση με τα άλλα αμορτισέρ και χαλάνε εύκολα με το χαμήλωμα, είδατε καθόλου τα sites που προανέφερα? στην Κρήτη βρήκα Koni κίτρινα+κοni ελατήρια με 587 ευρώ!!! μάλλον είναι +33 τα μεταφορικά όμως. Αλλά και πάλι φτηνότερα από εδώ! Πάντως τα koni τα φοβάμαι γιατί στο σταρλετ όταν τα είχα μου σπάγανε εύκολα! μέσα σε 3-4 χρόνια τα εχω επισκευάσει 2-3 φορές! μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτώ για τα kayaba! μόλις ρώτησα στην Ιαπωνική και μου είπανε 426 ευρώ τα 4 monroe αμορτισέρ και η Toyota Πασπαλιάρης μου είπανε 173 ευρώ τα μπροστινά και 164 τα πίσω, αλλά με έκπτωση επιπλέον -15% και μου λέει τα παίρνεις 280. Αυτή είναι η κανονική τους τιμή ? γιατί αν κάνουν τόσο η τιμή που έχουν τα 2 μπροστά ή πίσω είναι σχεδόν το κόστος επισκευής των Koni!!! βάλτε και τον κόπο βγάλε-βάλε, ευθυγραμμίσεις, πηγαινέλα στην Φραντζή, δεν έχω και απαιτήσεις πολλές από τις αναρτήσεις. Aν δείτε εδώ
www.tpauto.gr είναι ακόμα φτηνότερα!! 251 ευρώ!! Τι λέτε?