Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Γεια σας και από εμένα σαν νέο μέλος αλλά παμπαλαιος Toyotάκιας.... .Φοράω τα Goodyear excelence. Παιδιά αν και παρεξηγημένο λάστιχο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος λόγω του πολύ καλού κρατήματος στη βροχή αλλά και στον πολύ χαμηλο θόρυβο που παράγουν. Στο στεγνό δρόμο δεν το συζητάω πάρα πολύ καλή συμπεριφορά..
Δύναμη Σεβασμού: 421
Να ρωτησω κι εγω με την σειρα μου την γνωμη σας .
Ειναι καλη η τιμη που βρηκα???
Miclelin Pilot Sport 2, 225x45x17,Δεικτης Υ στα 640 .
Επισης Pirelli P Zero Rosso Asimetrico ιδια διασταση στα 650 , αλλα μου ειπαν οτι κανουν θορυβο,ισχυει?
Δύναμη Σεβασμού: 252
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Να ρωτησω κι εγω με την σειρα μου την γνωμη σας .
Ειναι καλη η τιμη που βρηκα???
Miclelin Pilot Sport 2, 225x45x17,Δεικτης Υ στα 640 .
Επισης Pirelli P Zero Rosso Asimetrico ιδια διασταση στα 650 , αλλα μου ειπαν οτι κανουν θορυβο,ισχυει?
Για τιμη δε ξερω, αλλα οι διαστασεις ειναι λαθος για corolla. θες 205/45 ή 215/40