Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
δεν εχουν κ κανα παραπανω οργανο απο σενα τα μαμα τουρμπο αντε μια θερμοκρασια λαδιου και σε extreme φασεις μπαρομετρο
κ πιστεψεμε μπορουν κ παρα μπορουν να τα παν αυτα τα χλμ
αλλα ειναι κ πολλα στην μεση που σε κανουν να πας πιο σιγα κ δεν ειναι το αμαξι μην παθει κατι...
|
για τα μαμά εντάξει αλλά εγώ μιλάω τόση ώρα για τα φτιαγμένα. Τα μαμά στη σημερινή εποχή είναι αλλιώς αλλά και πάλι δεν έχουν φτιαχτεί για κόντρες και χοντρά ζορίσματα, αλλά για ανετότερα και λίγο γρηγορότερα ταξίδια και ροπές στην πόλη για να μην καις βενζίνη του κερατά με τα κατεβάσματα.
Όταν όμως έχει τελειώσει το πανηγύρι στο Αθήνα-Θεσ/κη πχ, ειδικά τα vw, το λαδάκι του θα έχει κάψει το κακόμοιρο και θα θέλει συμπλήρωμα (αν το ζορίσεις).
Ενώ εγώ σου λέω οτι ποτέ μα ποτέ δεν έχω κοιτάξει τη στάθμη του λαδιού όσες ώρες και να το ζορίσω (εκτός των service). Δε με ενδιαφέρει βρε αδερφέ. Δεν παθαίνει τίποτα.
Τέλος πάντων. Εγώ δεν έχω δει κανέναν να κάνει ταξίδι με φτιαγμένα turbάτα με αεροτομές και μπαρόμετρα που κοντέουν να βγουν έξω το παράθυρο λόγω του μεγέθους τους. Κι αν έχω δει θα τον πέρασα γιατί πήγαινε με 90...