Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Bελτιωση 4agze
Θα ήθελα να μου πείτε τι βελτίωση μπορείς να κάνεις το παραπάνω κομπρεσοράτο κινητήρα(145 άλογα) για να πάει στα 170-180 χωρίς αντικατάσταση του κομπρέσσορα με τουρμπίνα.
Το έχει ο κολλητός μου σε ένα mr2 mk1 και εδώ θεσσαλονίκη δεν το αναλαμβάνει κανείς γιατί απλά ΔΕΝ ξέρουν.
1)έχω ακούσει για μικρότερη τροχαλία για να αυξηθεί η πίεση(που μπορώ να βρω και πόσο περίπου - από κανένα άλλο κομπρέσσορατο αμάξι ταιριάζει?)
2)τι λάδια προτείνετε?
3)με μια φλάτζα και ροικη εξέλιξη θα κερδίσει συμπίεση?
4)Μπουζοκαλώδια ποια προτεινετε και που να απευθυνθω και πόσο κοστίζουν?
5)Μπουζί??? ικ24 ειναι καλά της ντενσο?
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 274
γειτονας ειμαι! και το δικο σου κ το mr2 τα βλεπω καθε μερα. ο φιλος σου πρεπει να αλλαξει τον λεβιε επειγοντως. παρεπιπτοντως πρεπει να πηγαιναμε και στο ιδιο σχολειο..
sorry που ειμαι τελειως off topic
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
γειτονας ειμαι! και το δικο σου κ το mr2 τα βλεπω καθε μερα. ο φιλος σου πρεπει να αλλαξει τον λεβιε επειγοντως. παρεπιπτοντως πρεπει να πηγαιναμε και στο ιδιο σχολειο..
sorry που ειμαι τελειως off topic