Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από T180
Απλα keep in mind οτι Α) ολα τα FSI/TFSI καινε λαδι, και γενικοτερα Β) τη χαμηλη αξιοπιστια VW. Γ) Το Golf ειναι πολυ καλα στημενο, οχι οσο το Type-R,.......
|
Αμαρτία ρε παιδιά να ακούγονται τέτοια πράγματα....Γιατί τόσο κόλλημα?
Α) Kάνεις μεγάλο λάθος...Εγώ ξέρω 10 τουλάχιστον άτομα με τέτοια μοτέρ (οι πιο πολλοί με TFSI) που δεν έκαψε σταγόνα....Έχει επηκρατήσει στους Ιαπωνόφιλους να έχουν αυτό το επιχείρημα σαν το πρώτο στην αντιπαράθεση με τα γερμανικά...Για ρωτήστε και κανά TS, typeR , RX8 να σας πουν για λάδια και μετά λέμε για γερμανικά....
Β) Ok, κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτή η καραμέλα με τη χαμηλή αξιοπιστία VW και θα καταλάβετε πως τα σημερινά VW δεν υστερούν παρά ελάχιστα από τα σημερινά ΤΟΥΟΤΑ στο θέμααξιοπιστίας...γιατί στα υπόλοιπα.........είναι ήδη πολύ μπροστά....
Γ) Με αυτό το επιχείρημα ομολογώ πως μπορεί να πάθει σοκ όποιος έχει οδηγήσει και τα δύο....Καλύτερα στημενό το καινούριο ταπερ από το GTI? Το κορυφαίο σε οδική συμπεριφορά GTI, κατα κοινή ομολογία όλων??
Πραγματικά δεν ξέρω που στηρίζεσαι και το λες αυτό, αλλά το τάπερ είναι μια κλάση πίσω από όλα τα σημερινά GTI...έχει πέσει μια κατηγορία σε σχέση με το προηγούμενο (κυρίως λόγω τιμονιού και πίσω ημιάκαμπτου) και έχει φτάσει να συγκρίνεται (και να χάνει κιόλας) με αμάξια κατηγορίας clio RS....
Οπότε μετά την παρένθεση υποστήριξης των γερμανικών

, να απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα και να προτείνω να δεις leon cupra (ακόμα δυνατότερο από GTI και παρόμοια στημένο, λίγο πιο σκληρό)ή ακόμα και leon FR που η τιμή του έχει φτάσει την τιμή που πωλούταν η TS....
Από αυτά που είχαν αναφερθεί σαν αρχική επιλογή, mazda 3 mps, RX8, ταπερ και τέλος ΕΟS...