Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
 |
|
 |

09-01-08, 09:37
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ωρα να πώ και τις πρωσοπικές μου εμπιερίες πλέον.
Ενεργοποιήθηκα στο Tellas Zisto στης 31/12. Ημουνα χωρίς τηλέφωνο απο τις 29/12. Απο το πρωί μέχρι το βράδυ της ενεργοποίησης, είχανε λειτουργήσει όλα σταδιακά. H Tellas δίνει ΕΩΣ 12Mbit/sec. Εχοντας την εμπειρία απο το ADSL -με το οποίο ήμουνα υπερευχαριστημένος- και αφού ενεργοποιήθηκε και ο γείτονας μου στο ίδιο δίκτυο και είδα καλά στοιχεία, είπα να προχωρήσω κι εγώ.
Το modem ακόμα δεν έχει κλειδώσει κάτι πολύ φυσικό θα έλεγα (μιας και ουσιαστικα πάνω στο pc το έχω απο 04/12. Πάραυτα, την πρώτη μέρα που μπήκε το modem επάνω ξεκίνησα με ADSL σύνδεση στα 7,6 Mbit/sec. Χθές το βράδυ η γραμμή είχε φτάσει στα 9,2 Mbit/sec. Θα έλεγα αρκετά καλά. Το Download βρισκότανε στα 800-900Kb/sec (επίσης πολύ ικανοποιητικά). Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο....... Απο την στιγμή που έβαλα το modem επάνω..... δεν είχα ούτε 1... ΟΥΤΕ 1 disconnect!!!!! Και όλα αυτά με πολύ χαμηλό (δυστυχώς) SNR Margin και ΄πολύ μεγάλο Attenuation :-( !
Σε πρώτη φάση λοιπόν, πολύ ευχαριστημένος γενικότερα απο την Tellas. Ελπίζω να συνεχίσει χωρίς προβλήματα.
Υ.Γ. Οσο αφορά την τηλεφωνική γραμμή, πεντακάθαρη και χωρίς κανενα πρόβλημα.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
 |
|
 |

09-01-08, 15:38
|
 |
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Ενεργοποιήθηκα στο Tellas Zisto στης 31/12. Ημουνα χωρίς τηλέφωνο απο τις 29/12. Απο το πρωί μέχρι το βράδυ της ενεργοποίησης, είχανε λειτουργήσει όλα σταδιακά. H Tellas δίνει ΕΩΣ 12Mbit/sec. Εχοντας την εμπειρία απο το ADSL -με το οποίο ήμουνα υπερευχαριστημένος- και αφού ενεργοποιήθηκε και ο γείτονας μου στο ίδιο δίκτυο και είδα καλά στοιχεία, είπα να προχωρήσω κι εγώ.
Το modem ακόμα δεν έχει κλειδώσει κάτι πολύ φυσικό θα έλεγα (μιας και ουσιαστικα πάνω στο pc το έχω απο 04/12. Πάραυτα, την πρώτη μέρα που μπήκε το modem επάνω ξεκίνησα με ADSL σύνδεση στα 7,6 Mbit/sec. Χθές το βράδυ η γραμμή είχε φτάσει στα 9,2 Mbit/sec. Θα έλεγα αρκετά καλά. Το Download βρισκότανε στα 800-900Kb/sec (επίσης πολύ ικανοποιητικά). Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο....... Απο την στιγμή που έβαλα το modem επάνω..... δεν είχα ούτε 1... ΟΥΤΕ 1 disconnect!!!!! Και όλα αυτά με πολύ χαμηλό (δυστυχώς) SNR Margin και ΄πολύ μεγάλο Attenuation :-( !
Σε πρώτη φάση λοιπόν, πολύ ευχαριστημένος γενικότερα απο την Tellas. Ελπίζω να συνεχίσει χωρίς προβλήματα.
|
Μακαρι να ειναι ετσι συνεχως! Καλη συνεχεια κ κρατα μας ενημερους γιατι κ εδω στον Βολο εχει αρχισει η Τελλας να κανει συνδεσεις στο δικο τις δικτυο οποτε με ενδιαφερει!
|
 |

16-01-08, 19:39
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Το modem ακόμα δεν έχει κλειδώσει κάτι πολύ φυσικό θα έλεγα (μιας και ουσιαστικα πάνω στο pc το έχω απο 04/12. Πάραυτα, την πρώτη μέρα που μπήκε το modem επάνω ξεκίνησα με ADSL σύνδεση στα 7,6 Mbit/sec. Χθές το βράδυ η γραμμή είχε φτάσει στα 9,2 Mbit/sec. Θα έλεγα αρκετά καλά. Το

load βρισκότανε στα 800-900Kb/sec (επίσης πολύ ικανοποιητικά). Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο....... Απο την στιγμή που έβαλα το modem επάνω..... δεν είχα ούτε 1... ΟΥΤΕ 1 disconnect!!!!! Και όλα αυτά με πολύ χαμηλό (δυστυχώς) SNR Margin και ΄πολύ μεγάλο Attenuation :-( !
|
Γιάννη τελικά τι λέει η Tellas; Σου παρουσίασε κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα; Σε ρωτάω γιατί είμαι έτοιμος να κάνω και εγώ αίτηση για το Zisto. Ακύρωσα την αίτηση για το conn-x αφού είδα ότι έχει η Tellas ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου και με 80 € το δίμηνο θα τα έχω όλα, τηλέφωνο και Internet. Πες μου τις νεότερες εντυπώσεις σου και τυχόν προβλήματα που σου παρουσιάστηκαν...
|
 |

16-01-08, 19:46
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Γιάννη τελικά τι λέει η Tellas; Σου παρουσίασε κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα; Σε ρωτάω γιατί είμαι έτοιμος να κάνω και εγώ αίτηση για το Zisto. Ακύρωσα την αίτηση για το conn-x αφού είδα ότι έχει η Tellas ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή μου και με 80 € το δίμηνο θα τα έχω όλα, τηλέφωνο και Internet. Πες μου τις νεότερες εντυπώσεις σου και τυχόν προβλήματα που σου παρουσιάστηκαν...
|
Προσωπική μου άποψη χίλιες φορές conn-x!! Οποιαδήποτε στιγμή πάθει κάτι η γραμμή σου ξέρεις οτι θα επιδιορθωθεί άμεσα και το συμαντικότερο δεν θα περιμένεις ώρες στην αναμονή όταν θα τους παίρνεις τηλ.! Επίσης, tellas έχει ένας γνωστός μου κ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κυρίως με το τηλέφωνο και γενικά δεν είναι ευχαριστημένος! Αυτό βέβαια μπορεί να αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό...απλά το αναφέρω! Πάντως σκέψου σοβαρά το πρώτο που σου λέω! Εγώ έχω forthnet κ σκέφτομαι να βάλω conn-x talk!
|

16-01-08, 22:24
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Προσωπική μου άποψη χίλιες φορές conn-x!! Οποιαδήποτε στιγμή πάθει κάτι η γραμμή σου ξέρεις οτι θα επιδιορθωθεί άμεσα και το συμαντικότερο δεν θα περιμένεις ώρες στην αναμονή όταν θα τους παίρνεις τηλ.! Επίσης, tellas έχει ένας γνωστός μου κ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κυρίως με το τηλέφωνο και γενικά δεν είναι ευχαριστημένος! Αυτό βέβαια μπορεί να αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό...απλά το αναφέρω! Πάντως σκέψου σοβαρά το πρώτο που σου λέω! Εγώ έχω forthnet κ σκέφτομαι να βάλω conn-x talk!
|
Ναι αλλά το conn-x talk με 1 Mbps ταχύτητα φθάνει 95+ € το 2μηνο χωρίς ΦΠΑ. Είναι πολύ περισσότερα τα χρήματα από την Tellas.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,25044107 seconds (84,37% PHP - 15,63% MySQL) with 33 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|