Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
4 φυσίγγια αγορά τοποθέτηση και έτοιμο το αυτοκίνητο ευθυγραμμισμένο εκεί που είχα πάει εγώ πριν κανα χρόνο είχαν περίπου 440 τα κόκκινα και 640 τα κίτρινα.όταν έρθει η ώρα για επισκευή απλά τα επισκευάζεις με λιγότερο από 250 ευρώ.κάποιος το είχε κάνει και είχε δώσει τιμή εγώ ακόμα δεν έχει χρειαστεί να τα ανοίξω.εσύ Μιχάλη για να αγοράσεις 4τράδα ΚΥΒ καινούργια και να για στα περάσουν πόσο σου ζητάνε μαζί με την ευθυγράμμιση?
όσον αφορά την ασφάλεια τα λέω και πιο κάτω αλλά να σου θυμίσω ότι είχα καλό δάσκαλο για την επιλογή.τον ίδιο ακριβώς δάσκαλο που μου βρήκε τη λύση για τα φρένα μου.τον έχεις γνωρίσει τον doctor corolla και εσύ και οι υπόλοιποι στενοί μας φίλοι στις συναντήσεις.ε λοιπόν εγώ αυτόν ξέρω και αυτόν εμπιστεύομαι σε πλέον δοκιμασμένες λύσεις.
|
Κώστα τα ΚΥΒ τα μαυρα τα εβαλα με τοποθέτηση/ευθυγραμηση 290 ευρω.
Για να κανω την πατεντα που λες εσυ θα μου κοστίσει δλδ τελική τιμή 440. Αν τα αγόραζα τα ΚΟΝΙ τα κοκκινα καινούρια και ολόκληρα πόσο θα μου κόστιζε?
Επισης εγω έχω ελατηρια 3,5 χαμήλωμα, δεν θα εχω πρόβλημα ε? Η πατέντα αυτη είναι σωστή για χαμήλωμα?
Και τέλος, τα κόκκινα τι διαφορά έχουν με τα κίτρινα? Μόνο σκληρότητα ή και τίποτα άλλο?