λοιπον επιδη το ποστ ηταν ακαταλληλο θα τα ξαναπω καταλληλα αυτη τη φορα.
ποιο το κολλημα μερικων εδω μεσα με τους τουρμπατους?
αυτο το site-forum κατα την αποψη μου παντα εχει καταντησει να διαχωριζει τους ιδιοκτητες corolla. οι ατμοσφαιρικοι εχουν κανει ''πηγαδακι'' κατα των τουρμποφιλων...
αν καποιος εχει τα φραγκα για παραδειγμα 30.000 ευρω και τα ριξει σε μηχανικα σε ενα corolla τουρμπο μαγκια του...
Αν καποιος διαθετει 5.000 ευρω για να το τουρμπισει παλι μαγκια του...
αν καποιος ριχνει 1000 ευρω για 20ν καλα κανει και τα ριχνει...
Αλλα δεν μπορει να βγαινει αυτος με το μαμα 20ν να λεει στον αλλο με τα 300-400-500 αλογα οτι ''εγω ειμαι και αλλος δεν ειναι''... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα πια. τα τουρμπατα δεν σπανε ολα ρε παιδια... το παν ειναι να ξερεις τι θες να εχεις στα ποδια σου... σταρλετ gt 1300 εκανε γενικη με ολα σφυριλατα, εβγαλε 300 αλογα ροδα με 2bar και το αμαξι εχει μεχρι σημερα 130.000 χλμ (με την πιεση που προανεφερα συνεχομενα) με οδηγιση τσαρουχι απο το πρωι μεχρι το βραδυ, κρυο ζεστη, παρατεταμενους κοφτες και αλλους τετοιους κανιβαλισμους, και το αμαξι ακομα κυκλοφορει χωρις να κανει το παραμικρο κιχ και χωρις να καιει σταγονα λαδι.(το συγκεκριμενο κυκλοφορει στον Αγ.δημητριο και ειναι γαλαζιο περλα). και μην βγειτε να μου πειτε οτι ετυχε... τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Τωρα οσοι ειστε της ατμοσφαιρας μην νομιζεται οτι με 1000 ευρω πατεντα θα ραβετε οτι κινειτε...Ηρεμηστε και λιγο... φταστε ενα ατμοσφαιρικο 20ν στα 300-400 αλογα και ελατε να με πατε στο φαναρι,στις στροφες,στα βουνα και οπου αλλου θελετε να με περασετε...(αν σας εχουν μεινει τιποτα ψιλα για βενζινη)...καλος ο 20ν χρυσος αλλα και αυτος σπαει... καλη η ατμοσφαιρα χρυση αλλα εγω σε μαμα 4zz 2 φορες εχω βγαλει τη μπιελα απ εξω και χαιρεταγε το ψυγειο... ο καθενας εχει οτι εχει και κανει την ανωριμοτητα του-τη δουλια του- τη βολτα του- τα ταξιδια του... αλλα μεχρι εκει πρεπει να υπαρχει και λιγο σεβασμος...
αυτα ειχα να πω και συνεχιζω με το θεμα των admins kai mods.
οποιος διεγραψε το ποστ μου θα μπορουσε να σβισει μονο αυτα που δεν ηταν επιτρεπτα και οχι ολο το ποστ γιατι ειχε και πραγματα που μερικοι ισως ηθελαν να γνωριζουν.
τεσπα,σαν αυτο που ειστε τελως παντων εδω μεσα θα επρεπε σε συζητησεις διαξιφισμων να εχετε ουδετερη σταση κυριοι... με αυτη τη συμπεριφορα-επιθετικοτητα προς αλλα μελη να ξερετε οτι πολλα μελη εχουν φυγει απο την παρεα σας γιατι τους απορριπτετε επιδη ειναι τουρμπατοι η πιο γρηγοροι η πιο ψαγμενοι η οτιδηποτε αλλο σας καθετε εσας στραβα... και καθε μερα διωχνετε κι αλλους. στο τελος οσοι απομεινετε πηγαιντε παιξτε μπαλα, πηγαιντε για κρεπα, και αν δειτε οτι ειστε λιγοι ανοιξτε συνεταιρικα ενα μαγαζι να φτιαχνετε ατμοσφαιρικα 20ν μοτερ ταφους γιατι με το κολλημα σας δεν υπαρχει αλλη επιλογη...
Υ.Γ. το ποστ αυτο να μην διαγραφει γιατι ειναι επιτρεπτο προς αναγνωση κυριοι... α,και αν κατι νομιζετε οτι ειναι off topic να μου το πειτε για να ανοιξω καινουριο...
Ευχαριστω για τον αχρηστο χρονο σας που διαθεσατε για την αναγνωση.
|