Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-06-07, 00:06
Το avatar του χρήστη NIKOSX
NIKOSX Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: xios
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 262
NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
τι ειναι δω μεσα? εισαι σιγουρος φιλε?

κοιτα εδω 21 χρονων παληκαρι...
εχει περασει και τον ari vatanen

Αρχική Δημοσίευση από NIKOSX
εγω δεν ειμαι ΜΟΝΟ ευθιακιας και μπορω να πω οτι θα μπαινω-βγαινω γρηγοροτερα στις σττροφες πεταλα και οτι αλλο και χωρις μπλοκε απλα θα στριγλανε τα λαστιχα πανω στην στροφη την ωρα που θα τουρπιζω και απλα θα παιζω με το γκαζι μου ενω εσεις απλα στριβεται το τιμονι και μασ βλεπετε να μπαινουμε ουρλιαζοντας και φτερνιζοντας στις στροφες.....

φαντασου να ξεσκεπαστει και απο την κουβερτα τι εχουμε να τραβηξουμε...

βασιλη τι εχεις να πεις για τον φιλο nikosx? εσυ φιλε glanzaboy? και σεις ετσι πατε?

οκ ρε παιδια βαρεθηκα ειλικρινα τα ιδια και τα ιδια...
αν δεν εχετε κατι πιο σημαντικο να πειτε και να αποδειξετε σταματηστε η σταματαω εγω. στο τελος θα με κανετε και μενα μελος σας. turbofun δλδ
χαχαχα
ρε marmel παλικαρι μου εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι γερασες και δεν ασχολισαι και κατι τετοιες ..... και να μην ασχολεισαι μαζι μου κατι τετοια δεν ελεγες? εσυ τωρα τι κανεις? και στο κατω κατω μαλον εσυ θα πρεπει να σταματησεις και να πας να ασχοληθεις με κανα car pc που σα ρεσει και ασε με μενα να περναω και τον c.sainz εσεις φωναζεται για τα ατμοσφαιρικα και λετε οτι μπαινουν καλητερα στις στροφες που δεν εχει να κανει με τιποτα το μπασιμο ενος αυτοκ. με το αν ειναι τουρμπο η οχι στο πως θα μπει στις στροφες αλλα αν ξερεις να το βαλεις!!! δεν λεω πως ειμαι ο εμπειρος αλλα ρε φιλε μπαινω τουρπισμενος στις στροφες δεν χρειαζεται να σου ανοιξει πανω στην στροφη το τουρμπο το ανοιγεις πριν μπεις!!! και εγω οταν το πηρα ατμοσφαιρα ηταν και οταν εβλεπα τα τουρμπατα απο πισω να πατανε το γκαζι νομιζα πωσ θα με ρουφιξουν τι να λεμε τωρα ειναι εντελως διαφορετικα αν θες ενα ομαλο ανοιγμα τοτε μεινε στην ατμοσφαιρα αν ομως θεσ ροπη αποτομα και απο τις 1500rpm τοτε βαλε του τουρμπινα δεν υπαρχει περιπτωση να λυθει αυτη η κοντρα ποτε ο καθενας υποστηριζει αυτο που πιστευει. εξαλου λενε αν δεν μπορεις να φτασεις κατι απλα μειωσετο αυτο κανει ο ενας στον αλλον και αν εχεις για καποια απο αυτα αντηριση εδω ειμαι...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NIKOSX : 19-06-07 στις 00:14.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-07, 01:10
3sgte

πολεμοσ αρχισε βλεπω... λοιπον οποιος εχει προβλημα με τα turbo προβλημα του... αλλα πολυ θα ηθελα να δω αυτους τουσ ατμοσφαιρικους τυπους σε μια αναμετριση στα ΜΕΓΑΡΑ να μου διξουν κι εμενα ποσα φιδια βαζει ο σακος... ασχετα με το ποιοσ ειναι κουλοσ και ποιοσ χερας, ποιο παει ποιο δεν παει,ποιο στριβει και ποιο δεν στριβει, ολα εκει μεσα φαινονται... αν κανονιστει ειδοποιηστε με. και πανο πιστευω να ξερεισ πως κυκλοφορει η corolla μου καιρος να δεις οτι στριβει κιολας με οσα και τουρπισμενος στην κορυφη της στροφης... ( για τους δυσπιστους...)

εγω δεν θελω να υποτιμησω και να την πω σε κανεναν αλλα ειναι μ@λ@κι@ ο εμφυλιος μεσα στα club ειδικα απο δοιηκητικα μελη,admins kai mods...

Κριμα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-07, 21:15
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 3sgte Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω δεν θελω να υποτιμησω και να την πω σε κανεναν αλλα ειναι μ@λ@κι@ ο εμφυλιος μεσα στα club ειδικα απο δοιηκητικα μελη,admins kai mods...

Κριμα...
φιλαρακι ασε...
αλλου αυτα...
ξερεις που....

μαλλον ετσι συμφερει μερικους...
ευχομαι να κανω λαθος
Παλιά 19-06-07, 21:36
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θα συμφωνησω οτι αμα βαλεις το σαλιγκαρι δε το βγαζεις....
ειναι σαν την πιστωτικη καρτα. ειναι να μην την βγαλεις....

ειδατε πουθενα να πω οτι δεν μ αρεσει η υπερπληρωση?
μ αρεσει να την ακουω να την βλεπω κτλ...
ΔΕΝ μ αρεσει να τραβολογω τ αμαξι μου στα συνεργεια. δεν μ αρεσει να γεμισει το μηχανοστασιο μου σωληνες και ενα σωρο παπαρια μεσα....
οσο και τελεια δουλεια να γινει θα μπαινωβγαινω συνεργεια πολυ απλα γιατι ειμαι σπαστης και δεν λυπαμαι τα σιδερα....
με το φουκαριαρικο μοτερακι που εχω βαλει για να το εχω ακομα ως εχει σημαινει ειμαι ικανοποιημενος και αυτο ειναι γουστο μου και καπελο μου....
αυτα που εχω καταφερει να κανω για τα οικονομικα μου που εχω διαθεσει ειναι μια χαρα. οικονομικα δεν μπορω να αντεξω την σηντηρηση-ζημιες και φυσικα την ξεφτιλα του σπασιματος της τουρμπινας και στην τελικη καυλωνω με την ατμοσφαιρα εκει ψηλα και αλυπητα. ετσι ειμαι ετσι σκεφτομαι και ετσι γουσταρω να ειναι το αμαξι μου που εγω μονος μου το εχω πληρωσει και το κανω οτι θελω...

νιτρο θα το εβαζα αερα... παντως
τουρμπινα θα το σκεφτομουν πολυ πολυ γιατι το 20v δυναμωνει κατα πολυ λογο στροφων και σωστου υποτιθεται φασματος λειτουργειας του κινητηρα. και αντε και μπαινει η τουρμπινα. με μια πολυ καλη δουλεια ενας 20v ξεπερναει τα 230-250 αλογα χωρις σπουδαια πραγματα.(συμφωνα με αυτα που ακουμε) ενας 4agze φτανει και παραπανω. καρινα με 20v τουρμπο εβγαλε 339.στο ιντερνετ που βλεπω τουρμπισμενα 20v κοντευουν τα 300.
τι λετε τωρα ωρε? θα το κανουμε τουρμπο να παρουμε 50-60 αλογα? δεν νομιζω. εφοσον ειναι εφικτο θα το παμε παραπανω γιατι πολυ απλα ποτε δε μας φτανει. οπτε καλυτερα ειναι να γινει μια και καλη. αναρωτιεστε ομως τι φρενα θα χρειαστουν τι δισκοπλατα θα χρειαστουν τι καταναλωση λαδιου θα χρειαστει τι οργανα και αλλα λοιπα εξοδα τα οποια σε κανουν να ξεφυγεις κατα πολυ απο τις λογικες τιμες μιας βελτιωσης? αυτα θα πρεπει να γινοντε σε δευτερο αυτοκινητο. εγω με τ αμαξι μου παω καθε μερα στη δουλεια παω απο δω παω απο κει κανω ταξιδια γενικως κανω 40000κμ το χρονο. ολα αυτα αν τα βαλεις κατω ετσι και τουρμπισω τον 20v πρωσοπικα σαν πανος καταστραφηκα κατα κρατος.
αν ειναι ενα μαμα τουρμπατο αλαζει το θεμα κατα πολυ. αλλα και εκει αν εχεις το σκατομικροβιο της βελτιωσης-φτιαξιματος μεσα απλα εμπλεξες.
και η 101 που πηρα ειναι η μονη καροτσα που μου αρεσε πολυ.και ποτε ΔΕΝ θα μπορω να εχω αυτοκινητο οσο ειναι σε ισχυ η εγγυηση του για ευνοητους λογους..
απο κει και περα ειναι θεμα γουστου. οσοι γουσταρουν τις τουρμπινες ας τις γυρνανε και να τις ευχαριστιοντε. και μεις να ευχαριστιομαστε το κρατημα-ηχο των συνεχων υψηλων στροφων...

παλι λαθος με βρισκετε?

και... βασιλη δεν την ξαναξεκινησα τωρα εγω την κουβεντα... με μπριζωσατε . χεχεχεχε
η κουβεντα ειχε ανοιχτει πριν κανα χρονο ρε... χεχεχεχε

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 19-06-07 στις 21:43.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 02:04
3sgte

λοιπον επιδη το ποστ ηταν ακαταλληλο θα τα ξαναπω καταλληλα αυτη τη φορα.

ποιο το κολλημα μερικων εδω μεσα με τους τουρμπατους?
αυτο το site-forum κατα την αποψη μου παντα εχει καταντησει να διαχωριζει τους ιδιοκτητες corolla. οι ατμοσφαιρικοι εχουν κανει ''πηγαδακι'' κατα των τουρμποφιλων...
αν καποιος εχει τα φραγκα για παραδειγμα 30.000 ευρω και τα ριξει σε μηχανικα σε ενα corolla τουρμπο μαγκια του...
Αν καποιος διαθετει 5.000 ευρω για να το τουρμπισει παλι μαγκια του...
αν καποιος ριχνει 1000 ευρω για 20ν καλα κανει και τα ριχνει...
Αλλα δεν μπορει να βγαινει αυτος με το μαμα 20ν να λεει στον αλλο με τα 300-400-500 αλογα οτι ''εγω ειμαι και αλλος δεν ειναι''... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα πια. τα τουρμπατα δεν σπανε ολα ρε παιδια... το παν ειναι να ξερεις τι θες να εχεις στα ποδια σου... σταρλετ gt 1300 εκανε γενικη με ολα σφυριλατα, εβγαλε 300 αλογα ροδα με 2bar και το αμαξι εχει μεχρι σημερα 130.000 χλμ (με την πιεση που προανεφερα συνεχομενα) με οδηγιση τσαρουχι απο το πρωι μεχρι το βραδυ, κρυο ζεστη, παρατεταμενους κοφτες και αλλους τετοιους κανιβαλισμους, και το αμαξι ακομα κυκλοφορει χωρις να κανει το παραμικρο κιχ και χωρις να καιει σταγονα λαδι.(το συγκεκριμενο κυκλοφορει στον Αγ.δημητριο και ειναι γαλαζιο περλα). και μην βγειτε να μου πειτε οτι ετυχε... τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Τωρα οσοι ειστε της ατμοσφαιρας μην νομιζεται οτι με 1000 ευρω πατεντα θα ραβετε οτι κινειτε...Ηρεμηστε και λιγο... φταστε ενα ατμοσφαιρικο 20ν στα 300-400 αλογα και ελατε να με πατε στο φαναρι,στις στροφες,στα βουνα και οπου αλλου θελετε να με περασετε...(αν σας εχουν μεινει τιποτα ψιλα για βενζινη)...καλος ο 20ν χρυσος αλλα και αυτος σπαει... καλη η ατμοσφαιρα χρυση αλλα εγω σε μαμα 4zz 2 φορες εχω βγαλει τη μπιελα απ εξω και χαιρεταγε το ψυγειο... ο καθενας εχει οτι εχει και κανει την ανωριμοτητα του-τη δουλια του- τη βολτα του- τα ταξιδια του... αλλα μεχρι εκει πρεπει να υπαρχει και λιγο σεβασμος...
αυτα ειχα να πω και συνεχιζω με το θεμα των admins kai mods.
οποιος διεγραψε το ποστ μου θα μπορουσε να σβισει μονο αυτα που δεν ηταν επιτρεπτα και οχι ολο το ποστ γιατι ειχε και πραγματα που μερικοι ισως ηθελαν να γνωριζουν.
τεσπα,σαν αυτο που ειστε τελως παντων εδω μεσα θα επρεπε σε συζητησεις διαξιφισμων να εχετε ουδετερη σταση κυριοι... με αυτη τη συμπεριφορα-επιθετικοτητα προς αλλα μελη να ξερετε οτι πολλα μελη εχουν φυγει απο την παρεα σας γιατι τους απορριπτετε επιδη ειναι τουρμπατοι η πιο γρηγοροι η πιο ψαγμενοι η οτιδηποτε αλλο σας καθετε εσας στραβα... και καθε μερα διωχνετε κι αλλους. στο τελος οσοι απομεινετε πηγαιντε παιξτε μπαλα, πηγαιντε για κρεπα, και αν δειτε οτι ειστε λιγοι ανοιξτε συνεταιρικα ενα μαγαζι να φτιαχνετε ατμοσφαιρικα 20ν μοτερ ταφους γιατι με το κολλημα σας δεν υπαρχει αλλη επιλογη...

Υ.Γ. το ποστ αυτο να μην διαγραφει γιατι ειναι επιτρεπτο προς αναγνωση κυριοι... α,και αν κατι νομιζετε οτι ειναι off topic να μου το πειτε για να ανοιξω καινουριο...

Ευχαριστω για τον αχρηστο χρονο σας που διαθεσατε για την αναγνωση.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4zz turbo tasos veria Ειμαι νεος 88 24-12-13 13:14
TURBO Vs Ατμόσφαιρα MITSOS Videos 65 19-05-10 22:06
1.3 turbo η 1.6 20v?? oikonomou giannis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 28-10-09 14:21
G6 TURBO MARCOS TOYOTA COROLLA 111(G6) 27 11-05-08 19:34
Turbo Help Rl SUPPORT 123 14-10-06 23:13

Page generated in 0,58898497 seconds (85,93% PHP - 14,07% MySQL) with 30 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:46.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com