Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Παιδια οπως ειχα αναφερει κ πιο πανω ειναι να κανω το service των 75000. Επειδη ειμαι νεος με την Toyota, μπορειται να μου προτεινεται καποιο συνεργειο , που να κανει καλη δουλεια?Καταρχην μενω Αιγαλεω. Βασικα εχω δει στο site μας τον Πασπαλιαρη στην Λ.Αθηνων και ειδα και την κεντρικη αντιπροσωπια στην Λ.Κηφησου.Αλλα δεν ξερω που να παω.Εσεις έχετε να μου προτεινετε καποιον ή ποια ειναι η γνωμη σας γι αυτούς?
|
Τελικα το service εγινε!!!! Το εκανα στην αντιπροσωπια στο Αργος(απο εκει καταγομαι) , γιατι ειχα την κηδεια της Γιαγιας μου , και δεν θα ειχα αλλα ευκαιρια να το κανω.... Το αποτελεσμα??? με τις υγειες μου.... αλλαγη λαδιων + μπροστινα τακακια = 178Ε !!!!!!!!!! Το κορυφαιο απ ολα ειναι οτι μου εβαλαν ημισυνθετικα λαδια !!!!! και τωρα πρεπει να ξαναπαω στα 82000χλμ να τα αλλαξω !!!!!! Βασικα το αφησα το αυτοκινητο και εφυγα γιατι δεν μπορουσα να κατσω.... και οταν πηγα δεν το ειδα. Εφυγα για Αθηνα κατευθειαν και το ειδα οταν εφτασα στα τιμολογια και το ειχαν γραψει στο βιβλιαρακι!!!!! Τα χω παρει πολυ αγρια!!!!!!!!