Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|
 |
Λακούβες Και Οδόστρωμα!!! |
 |

13-10-06, 19:33
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λακούβες Και Οδόστρωμα!!!
Δέ ξέρω άν σας αρέσει αυτό το θέμα αλλα το ξεκίνησα με αφορμή τη συγκινητική ομολογουμένως και άμεση ανταπόκριση των Δήμων "εν' όψιν εκλογών" για επιδιόρθωση των οδοστρωμάτων της πόλης μετά τις πρόσφατες νεροποντές, "καρεκλοποντές" θά 'λεγα. Λοιπόν θέλω να κάνω κάποια παρατήρηση επί του θέματος, μιάς κ έχουμε εκλογές. loud Μπορεί επιτέλους ΚΑΠΟΙΟΣ να εξηγήσει στους αρμόδιους φορείς και γνόμωνες τον τρόπο επιδιόρθωσης των λακούβων στα ταλαίπωρα οδοστρώματα της πόλης ή θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας συζητώντας γι' αυτό το θέμα και πληρώνοντας εμείς ο "αθώος πολίτης" τα σπασμένα???
Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι το προηγούμενο που είχα και πάσχισα για να αποζημιωθώ απ'το Δήμο για τη ζημιά που προκλήθηκε! 
|
 |
Re: Λακούβες Και Οδόστρωμα!!! |
 |

13-10-06, 19:39
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Re: Λακούβες Και Οδόστρωμα!!!
Νά και μία απο άλλη οπτική γωνία!
|

13-10-06, 19:47
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο το τιμονι μου
|
|
Ωπα ρε φιλε, αυτες δεν τις ειχα δει!!τοσο βαθια λακουβα ειχες βουλωσει??????
πικρααααααα!!!!
|

13-10-06, 19:49
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Δέ θυμάσαι?Μετά να δείς τί έγινε Μιχάλη και πώς έγινε!
|
 |
 |

13-10-06, 20:02
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
και τελικα αποζημιωθηκες?
γιατι κι εγω επεσα σε χαραδρα μεσα στον δρομο πριν κανενα χρονο, στην βιομηχανικη περιοχη της Σινδου (ειμαι απο Θεσ/νικη) με αποτελεσμα να τσαλακωθει η ατσαλινη ζαντα μου σαν να ηταν απο αλουμινοχαρτο, και ενα ολοκαινουργιο λαστιχο να πεταχτει.
Δεν το εψαξα ομως παραπανω, γιατι εφοσον το υπολοιπο αυτοκινητο δεν επαθε τιποτα, πιστεψα πως δεν αξιζε τον κοπο.
|

13-10-06, 20:49
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Θα σου πω! Αποζημιώθηκα μετά απο 5+ μήνες.Αλλά το τί τράβηξα φίλε μου άστα να πάνε.Αξίζει το κόπο δέ καταλαβες.Τσάμπα την αγόρασες???
|
 |
 |

13-10-06, 21:23
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Πω Πω...  Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως όσα χρόνια και να περάσουν, όσες ψήφοι κι αν πέσουν, όποιοι κι αν τις πάρουν, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει!? Μην ξεχνάμε που ζούμε...
|

13-10-06, 21:51
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
ΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτό ξαναπέστο.Όποιος και να βγεί τα ίδια σκ...ά θα κάνει.Καμία βελτίωση δυστυχώς.Αυτά να τα βλέπουν μερικοί κ μερικές που τους υποστηρίζουν κ πορώνονται λέγοντας προφασιζόμενοι πως είναι ο καλύτερος μπλά μπλά μπλά.......
|
 |
 |

14-10-06, 01:47
|
|
Φιλαρακι τι να σου πω?!?..Σημερα γυρναγα απο πατρα κ το τι μου ετυχε δεν περιγραφεται..Ημουν ετοιμος να ανοιξω νεο τοπικ αλλα ειδα το δικο σου..ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ειναι αυτα τα ΖΩΑ που ψηφιζουμε????!!!!!ΠΟΣΟ???!!!Το τι νευρα, μισος, θυμο ειχα σημερα δεν περιγραφεται!Επεσα σε 1 βουναλακι της εθνικης απο πατρα προς αθηνα περιπου 5-10χμ μετα τα διοδια της πατρας δεν ξερω ποιοι το εχετε προσεξει..Επειδη δε μπορουσα να κανω ελιγμο να το αποφυγω για να μην γινει ατυχημα επεσα πανω του με αποτελεσμα να στραβωσει η ζαντα μου να σκασει το λαστιχο να στραβωσει η κρεμαγιερα κ δ ξερω κ γω τι αλλο!!!Ηθελα να ξερα με τι κριτηρια ψηφιζουμε αυτους τους μαλακες.Προ ημερων ηρθε 1 40αρα να μου δωσει φυλλαδιο για 1 μλκ κ της ειπα ευγενικα μεν οτι ειναι καραγκιοζηδες κ τι μου λεει τωρα..Της ειπα να παει σε αλλα θυματα γιατι δ τους γουσταρω τους κυριους.Ας ερχοταν κ αυτη η @!@#ολα σημερα να της κατεβαζα δ ξερω κ γω τι!!!Μονο να τρωνε ξερουν οι @@$%$.Τουλαχιστον αντι να τρωνε το 90% απ τα εργα ας τρωνε το 50%..Σε τι σημειο φτασαμε..Να θελουμε να τρωνε λιγοτερα λες κ τους ανηκουν..Τεσπα σημερα ειχα 1 πολυ δυσκολη μερα γιατι καποιο ζωντανο δεν ηθελε να ξοδεψει 100-200  να φτιαξει αυτη τη γαμ!## ατελεια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ..Τελος 1 μεγαλο μπραβο στο δημαρχο που ευθυνεται για το δρομο κ ευχομαι να του σπασει το αμαξι οπως κ το δικο μου αλλα σιγα που θα τον νοιαξει..Θα του πληρωσουμε εμεις αλλο cussing  cussing 
|
 |
 |

14-10-06, 11:30
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Φωτη εχεις απολυτο δικιο, επρεπε να το κυνηγησω, αλλα για μενα μεγαλυτερη απωλεια ειναι η ψυχικη μου ηρεμια, απο μια ζαντα κι ενα λαστιχο.
υγ: η χαραδρα υπαρχει και σημερα μετα απο τοσο καιρο, και σακατευει τα αυτοκινητα του κοσμου.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργος Θορυβος(Λακούβες) |
Snoo |
TOYOTA COROLLA E 12 |
16 |
07-03-10 16:47 |
Λακούβες.. |
Δημήτρης |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
2 |
01-04-05 14:35 |
Page generated in 0,16249204 seconds (80,67% PHP - 19,33% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|