13-01-06, 11:02
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από osfp10";p="
Ρε παιδια να το κανονισουμε για αργοτερα γιατι αυτη την ωρα που λεμε δεν μπορω,εντωμεταξυ μαλλον δεν θα δουλευω οποτε παμε αργοτερα κατα τις 20:30???? ε?
|
20:30 ? ?
Για να σκεφτώ λίγο...
"Μεσημέρι Παρασκευής στο σπίτι...
- Ανδρέας: Αγάπη μου, ήρθες; Πως πήγε η δουλειά;
- Ευγενία (αρραβωνιαστικιά Ανδρέα): Μωρό μου, ήταν πολύ κουραστική η μέρα... Θέλω να φάω κάτι, να ξεκουραστώ λίγο, να κάνω κάτι δουλειές το απόγευμα στο σπίτι και το βράδυ, μιας και είναι Παρασκευή και δεν δουλεύουμε άυριο, θέλω να με βγάλεις έξω να με γλεντήσεις!!!
- Ανδρέας: Εεεεε... Ξέρεις Ευγενίτσα... Σήμερα, δεν γίνεται. Έχω ραντεβού με τα παιδιά...
- Ευγενία: ΤΙΙΙΙΙ;;;; Ποια παιδιά;;;;
- Ανδρέας: Εεεε... Έλα μωρέ... Ξέρεις... Τον Βαγγέλη, τον Δημήτρη... Αυτούς, από το CorollaClub....
- Ευγενία: ΤΟ COROLLACLUB;;;;;;;; ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΡΕΣ;;;; ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;;;;;;; ΣΤΙΣ 20:30;;;;;;; ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ;;;;;;;
- Ανδρέας: Έλα ρε μωρό μου, δεν γινότανε νωρίτερα. Έλα ρε αγαπούλα μου, ζουζουνάκι μου, καρδούλα μου, μωράκι μου, ψυχή μου (...και άλλα παρόμοια κοσμιτικά...) τόσο πολύ σε πειράζει;;;;
- Ευγενία: ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;; ............ Όχι, δεν με πειράζει. Πήγαινε εσύ με τα παιδιά. Τώρα που το θυμήθηκα, έχω και εγώ ραντεβού με τα παιδιά...
- Ανδρέας: Παιδιά; Ποια παιδιά;;;;;
- Ευγενία: Τα παιδιά μωρέ, τον Κώστα, τον Νίκο, τον Μιχάλη, τον Τάκη, τον Άγγελο, τον Ηλία, τον Γιάννη και τους άλλους από το MEN-STRIPPERS CLUB!!!!!!!!!!! (φεύγει και κλείνει πίσω της την πόρτα με δύναμη...)
- Ανδρέας: ouch Εϊ, αγάπη μου, μην φεύγεις, που πας; Ποιο MEN-STRIPPERS CLUB; Γύρνα πίσω να το κουβεντιάσουμε..."
Μπα, δεν γίνεται εκείνη την ώρα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.........
Αφού δεν μπορείς Δημήτρη νωρίς σήμερα το απόγευμα, προτείνω εναλλακτική αύριο Σάββατο το πρωί κατά τις 11:00. Τι λέτε;
|