Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
kokkino tablo apo TS se aplo 1.4
Παλιά 06-11-05, 20:58
xristos13 Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 246
xristos13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
kokkino tablo apo TS se aplo 1.4

den mou bazoun to aspro tablo me ta kokkina giati leei 8eloun na diaforopiite i ts apo ta ypoloipa!! Dhladh 8eloyn na mou poun oti an mou baloun to tablo ego meta 8a apokthsw ta 192 aloga pou exei kai i ts!!!

exei kaneis to idio problima me mena ?
pou allou boro na to brw?
isxyei ayto pou mou eipan oti den koubonei stis aples corolla?
opiadipote pliroforia sxetika me to 8ema einai eyprosdekth

eyxaristw!!!! )
Απάντηση με παράθεση
Re: kokkino tablo apo TS se aplo 1.4
Παλιά 06-11-05, 22:44
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

εμ.... οτι πληρωνεις παιρνεις. νομιζω οτι ειναι πολυ λεπτο θεμα και πολυ νωρις για καποιον να κατσει να σκαλισει το ταμπλο του. ηδη εχει ακουστει για κατι τριξιματα. φαντασου να το πειραξεις κιολας. αν ηταν πιο παλιο μοντελο ισως ειχε κανει καποιος κατι. ισως ομως και καποιος οντως εχει κανει κατι οποτε θα σου απαντησει σιγουρα
Παλιά 07-11-05, 00:43
xristos13 Offline:
Μικρό Μέλος

re si... einai lathos politiki apo tin idia thn toyota kai xanei apo auto!
sthn citroen einai malakes diladi? to c4 1.6 18.350 einai oloidio eksoterika kai ston proeretiko eksoplismo me to dilitro vts 24.400
kai toyota 1,4 sport 16.350 kai to ts to 1.8 exei 25.700
kai i toyota den 8elei na mou balei to tablo? gia na min miazw sto ts?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-11-05, 00:47
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 504
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μάλλον λάθος συγκρίσεις πας να κάνεις!!! Δεν είναι το ίδιο το 14άρι με το TS... Και στην τελική αγόρασε το ταμπλό και βάλτο μόνος σου.. Αν η φίσα είναι ίδια είναι δουλειά 5 λεπτών!!!

ΥΓ: Γράφε με Ελληνικούς χαρκτήρες σε παρακαλώ!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-05, 01:03
xristos13 Offline:
Μικρό Μέλος

Κυριε administrator εγω δεν συγκρινω... εγω γραφω για την πολιτικη της εταιρειας που ονομαζεται Toyota μπας και βγαλω ενα λογικο συμπερασμα και κατανοησω. Γιαυτο δεν γινονται τα forum? Για να την ανταλαγη των εμπειριων μας σε καποιο θεμα? Και σε καμια περιπτωση να ερθω σε ριξη μαζι σας... εχω κιαλλες ασχολειες οταν ειμαι online 
Χρησιμοποιω το παραδειγμα με τη Citroen που σου δινει την δυνατοτητα να τα προσθεσεις ΟΛΑ!!! τα extra αν το επιθυμεις, πραγματα που ειναι διαθεσιμα για το διλυτρο ειναι και για το 1.6 (ιδιες! μασκες,φωτα xenon, ηλιοροφη, τα ιδια! Spoiler και εναν καρο αλλες λεπτομεριουλες που σου γλυκενουν λιγο το χαπι) γιατι μπορεις να κανεις τα παντα εκτος απο το να εχεις τον διλυτρο κινητηρα που αν το θες τοσο πολυ πρεπει να τον πληρωσεις. και αναρωτιεμαι εγω γιατι η Toyota θελει να χανει πελατες με μια τοσο μιζερη και μαλακισμενη πολιτικη; Αντι να αφησει να κυκλοφορουν παντου πανεμορφοι οικονομικοτεροι «διαφημιστες» του ts?
τη Citroen θα μπορουσα να την δικαιολογησω αν το εκανε αυτο. Αν λαβεις υποψη σου το γεγονος οτι λογο της προιστοριας που εχει στα σπορ και γρηγορα αλλα και οικονομικων! (εξοπλισμος,επιδοσεων,design/ευρω). Ομως Η Toyota δεν φημιζεται τοσο για τα σπορ αλλα για τα οικογενιακα της αυτοκινητα, βεβαια υπαρχει και το Celica μπορεις να μου απαντησεις αλλα η Toyota δεν εχει το ονομα της χαρη σε αυτο το αυτοκινητο... που ειναι το ονειρο μου αλλα αυτο ειναι ασχετο με την συζητηση
Ομως κυριε admin οσον αφορα την απαντηση που μου εδωσες «Μάλλον λάθος συγκρίσεις πας να κάνεις!!! Δεν είναι το ίδιο το 14άρι με το TS... Και στην τελική αγόρασε το ταμπλό και βάλτο μόνος σου.. Αν η φίσα είναι ίδια είναι δουλειά 5 λεπτών!!!» θελω να εκφρασω την δυσαρεσκεια μου γιατι ουτε μαστορι ειμαι, ουτε και να μου βαζει χερι ο καθε κυρ μητσος της γειτονειας μου... που 8 στους 10 δεν τυρουν καν τις προδιαγραφες για ενα αυτοκινητο τεχνολογιας 2005 Οχι οτι εχω κατι μαζι τους αλωστε δεν σε αναγκαζει κανεις να πας αλλα πολυ απλα γιατι δεν θελω να χασω την εγγυηση της Toyota που την πληρωσα και 17.000 που δεν μου περισσευουν κιολας! αν ειχα της γνωσεις νομιζεις οτι θα το εκανα θεμα??? Εγω ζητησα οποιων ξερει να κατι να με βοηθησει και οχι να κριτικαρει.
Για να τελειωσω, επειδη εσενα σου φαινεται απλο επειδη ξερεις πως γινεται μην το θεωρεις και δεδομενο οτι το βλεπουμε ολοι ετσι. Και ειμαι σιγουρος οτι αν σε βαλω για 10 λεπτα να με παρακολουθησεις την ωρα που δουλευω θα το θεωρουσες αν οχι αδυνατο, πολυ δυσκολο να το κανεις και εσυ.

Υ.γ. Αν δεν εχεις ορεξη να βοηθας τους μη εχοντες τεχνικες εμπειριες στο θεμα αυτοκινητο τοτε καλυτερα μην βοηθας γιατι τους βαζεις σε διαδικασια να γραφουν 2234 γραμματα για να σου δειξουν ποσο λαθος τους απαντησες.

Καλο βραδυ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-05, 02:31
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 469
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Για την άποψή σου για την πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ δε θα συμφωνήσω...
Για μένα το TOP μοντέλο θα πρέπει να διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα, και είναι βλακεία κατ' εμέ αυτό που κάνει η citroen...
Αν είναι έτσι έπρεπε να βγάζει και η mitsubishi lancer look evo, η bmw 316 look M3 (το έκανε περίπου παλιότερα και το μετάνιωσε από ότι φαίνεται με την Ε46)

Σε αυτό διαφωνούμε αλλά τι να κάνουμε δεν είναι εκεί το θέμα...
Η μόνη λύση για αυτό που ζητάς είναι να βρεις κάποιον με TS να σου 'δανείσει' το κοντέρ του να δεις αν όντως δουλεύει στο απλό και μετά να παραγγείλεις ένα κοντέρ από την ΤΟΥΟΤΑ και να τους γράψεις εκεί που ξέρεις ... Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή δες και εδώ αυτά που έγραψε ο κακός αντμινιστράτορας! http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=1150

Έχω την εντύπωση πως θα σου ζητήσουν τα μαλλιά της κεφαλής σου πάντως για το κοντέρ σαν ανταλλακτικό...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-05, 03:23
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 504
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χρήστο μάλλον παρεξήγησες την απάντησή μου!!!!

Για το "λάθος συγκρίσεις" με κάλυψε ο Βασίλης!!! Δεν μπορεί πλέον όλα να είναι ίδια!! Γιατί ένα TS να είναι ίδιο με ένα 14άρι εμφανησιακά!! Αν θες κάντο μόνος σου (και όταν λέω μόνο σου δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα)....

Τώρα για το αν θέλω να βοηθάω ή όχι τους άλλους μια απάντηση μπορεί να σου δώσει το λινκ του Βασίλη πιο πάνω!! Δε νομίζω να έχασα το χρόνο μου για να ΜΗ βοηθήσω...

Επίσης για τα όργανα υπολόγιζε τουλάχιστον 600-700 ευρώ, κάτι το οποίο δεν αξίζει!

Τέλος, να ξεκαθαρίσω πάλι, πως η απάντηση που έδωσα πιο πάνω δεν είχε σκοπό να σε θήξει και ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί καν εριστική!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-05, 09:39
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos13";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.γ. Αν δεν εχεις ορεξη να βοηθας τους μη εχοντες τεχνικες εμπειριες στο θεμα αυτοκινητο τοτε καλυτερα μην βοηθας γιατι τους βαζεις σε διαδικασια να γραφουν 2234 γραμματα για να σου δειξουν ποσο λαθος τους απαντησες.
Είσαι πάρα πολύ καινούριος στο φόρουμ για να είσαι σε θέση να κρίνεις ποιοι administrators βοηθάνε και ποιοι όχι.
Ο συγκεκριμένος administrator έχει απίστευτες γνώσεις πάνω σε οτιδήποτε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό έχει μια κορολλα (και όχι μόνο) και έχει βοηθήσει εδωμέσα τους πάντες όποτε του το ζητήθηκε.
Θα σε παρακαλέσω πρωτού ξαναμπείς στην διαδικασία να κρίνεις administrators και καταστάσεις να έχεις κάνει πρώτα την έρευνα σου γιατί με βάζεις στην διαδικασία να γράψω 444 γράμματα για να σου δείξω πόσο λάθος απάντησες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-05, 12:17
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 371
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε xristos13 συγχώρησε μου τον ίσως λίγο αυστηρό τόνο αυτών που θα πω αλλά θεωρώ ότι είσαι άδικος με τον συγκεκριμένο κύριο Administrator. O συγκεκριμένος λοιπόν κύριος Administrator αν έμπαινες λίγο στον κόπο να κάνεις μια μικρή έρευνα στο Forum θα καταλάβαινες ότι εκτός από το γεγονός ότι οι γνώσεις του πάνω σε αυτά τα θέματα είναι πάρα πολλές, θα διαπίστωνες ταυτόχρονα ότι έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, και αυτό το κάνει πολύ πριν εσύ αλλά και εγώ ανακαλύψουμε αυτό το Forum και γίνουμε μέλη. Εννοείται φυσικά ότι εξακολουθεί να βοηθάει ακόμα όποιον του ζητήσει τη βοήθεια του. Άρα λοιπόν το αν έχει όρεξη να βοηθήσει ή όχι μπορείς εύκολα να το καταλάβεις μιας και αυτό αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα πράξεις του.

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν πριν κρίνεις κάποιον και πολύ πριν μετρήσεις τις λέξεις που κατανάλωσες για να απαντήσεις να είσαι πρώτα σε θέση να γνωρίζεις μερικά πράγματα. Όπως επίσης θα σε παρακαλέσω να μην ξαναχρησιμοποιείς υβριστικές λέξεις και φράσεις στο Forum, δεδομένου ότι είναι δημόσια συζήτηση και πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες, γιατί από την εικόνα μας κρινόμαστε όλοι.

Αυτά από εμένα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-11-05, 16:18
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 350
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xristos13";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ζητησα οποιων ξερει να κατι να με βοηθησει και οχι να κριτικαρει.
Αυτό ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω. Το έχουν πεί κι άλλοι (περιφραστικά βέβαια).
Δεν έχω ιδέα τι γίνετε σε άλλα forum γιατί αυτό είναι το μοναδικό στο οποίο παίρνω μέρος αλλά δεν το βλέπω λογικό. Απο την στιγμή που σου Δίνεται η δυνατότητα να εκφέρεις μια άποψη έτσι δύνεται και η δυνατότητα στους άλλους να εκφέρουν την δικιά τους και να κρίνουν και να κριθούν γι΄ αυτή τους την άποψη. Γιατί το βλέπετε υποτιμητικό αυτό το πράγμα?????? Βέβαια στο post του Djbac δεν το βλέπω καθόλου επικριτικό. Όσο για τις υπόλοιπες ασχολίες σου όταν είσαι online είναι δικαίωμά σου αλλά αν πιστεύεις ότι όταν κάποιος εδώ μέσα διαφωνεί με την άποψή σου πρέπει να σωπάσει αλλιώς είναι χάσιμο χρόνου από μέρος σου τότε τι να πω. . . . . ισως οι άλλες ασχολίες σου στο internet να είναι ποιο κοντά στις απόψεις σου. Για μένα δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι admin ή έχει 1 και μόνο δημοσίευση η υγιείς συζητήσεις έχουν τις αντιπαραθέσεις τους. Δεν θέλω να φανώ επιθετικός απέναντί σου απλά θέλω να σου εξηγήσω ότι δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι υπεράνω κρίσεως γιατί αυτό δεν θα γίνει.
Τώρα όσο για την ερώτησή σου κι εγώ πιστεύω ότι η top έκδοση πρέπει να έχει στοιχεία τα οποία δεν θα μπορεί κάποιος να τα βάλει σε άλλη έκδοση. Η μοναδικότητα είναι κυρίως που κάνει ένα αυτοκίνητο να ξεχωρίζει γιατί εγώ μπορεί να το κάνω 500 άλογα να το κάνω τούμπανο αλλά TS δεν πρέπει να μπορέσω να το κάνω ποτέ. Φιλικά.

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18418694 seconds (82,35% PHP - 17,65% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:21.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com