Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
"Η πίπα της Ειρήνης!"
Την περασμένη παρασκευή και ενώ ανηφόριζα ησυχα προς θεσαλλλλονίκη,κάπου εκει στον πλαταμώνα βαρέθηκα και αρχισα να περνάω τους πάντες.Κάποια στιγμή κατι μπλέ γέμισε τον καθρεφτη μου και ένα βουητό μπούκωσε τα αυτιά μου.Ενα impreza!.Εδώ είμαστε λέω και αρχίζω τα κατεβασματα και τα προσπεράσματα.Απο πίσω πάντα αυτός.Λέω κανα sti να ναι.Μπά!Τελοσπάντων είπα να το χώσω μεσα στις στροφές και ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τα proxes να στριγκλίζουν.Και ενώ είμαι στο να "φύγω"
να "μείνω" μέσα στις στροφές,ο τυπάκος απο πίσω μουγκριδών προσπαθεί να με περάσει πάνω στις στροφές.Τον ψιλοφοβήθηκα και του άνοιξα να περάσει.Παράκατω τον ξαναφτάνω και πλακονόμασται.Μέσα στα lift εγώ και αυτός άνοιγε σιγά σιγά.Κάποια στιγμή στα 170 τον φτάνω και ενώ συνεχίζω και γεμίζω μέχρι τα 230 όσπου.....δεν πολυ κατάλαβα αρχισε και ανοιγε κι αλλο αυτός πρέπει να πήγε καμια 260.... confused .Μετα έκοψε και τον πέρασα και είδα εκείνο το αναθεματισμένο 330 στο πλάι.Σταματήσαμε στην άκρη και μου πε τα δυο εξής κορυφαία!1.Είναι στα 390(!!!) και 2 Επειδή είχε ένα ψιλοπροβληματάκι('οντως κάπνιζε απο το intercooler καμένα λάδια)δεν το πολυ ζόριζε!!!
Ετσι λοιπόν εξήχθησαν τα εξής 3 συμπεράσματα:
1.Που παω ρε Καραμήτρο?
2.Που πάω ρε Καραμήτρο?
3.Που πάω ρε Καραμήτρο?
4.Η "πιπα" της Ειρήνης είναι γλυκιά απο τετοια αυτοκίνητα(λέμε και καμια μλκ να περνάει η ώρα)
Εντάξει μώρε,ας μας περνάει και κανένας ποιά!'Ολους πρέπει να τους περνάμε δλδ?(Και 2η μλκ για να περνάει η ώρα)
|