Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Και Για Να Ξεφυγουμε Λιγακι....
μια απλη τραγικη περιπτωση που μου ετυχε προσφατα ηταν οταν ενασ φιλοσ μου προχωραγε ευθεια στο διαδρομο ενος μαγαζιου μην εχοντας αντιληφθει οτι η τζαμαρια-πορτα αυτη ηταν κλειδωμενη...!!!!!!
Φανταζεστε τη συνεχεια..ευτυχως ηταν χοντρα τα τζαμια και δε σπασανε..
Δύναμη Σεβασμού: 0
Re: Και Για Να Ξεφυγουμε Λιγακι....
μην ξεχνατε ακομα και οι γκαφες ομορφαινουν τη ζωη μας!!!πειτε κσεις καποια περιπτωση.............
οχι δεν ηταν αντιπροσωπεια της τογιοτα αλλα του ολυμπιακου
ευτυχωσ δεν ειχε πολυ κοσμο σε κεινο το σημειο ,θα γινομασταν Ρεζιλι....
Δύναμη Σεβασμού: 469
Ευτυχώς να λες που δεν έσπασε η τζαμαρία όχι για το ρελίζι αλλά γιατί μια γνωστή μου πέρασε μέσα από μια τζαμαρία έτσι και χρειάστηκε γύρω στα 50 ράμματα...
Δύναμη Σεβασμού: 335
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="19159
Ευτυχώς να λες που δεν έσπασε η τζαμαρία όχι για το ρελίζι αλλά γιατί μια γνωστή μου πέρασε μέσα από μια τζαμαρία έτσι και χρειάστηκε γύρω στα 50 ράμματα...
Λες να χουμε την ίδια γνωστή question question question
Δύναμη Σεβασμού: 280
Re: Και Για Να Ξεφυγουμε Λιγακι....
Μηπως χτυπησαμε και εμεις το κεφαλι μας σε καμια τζαμαρια και δεν ξερουμε τι κανουμε? :x
Οτι ειναι λιγο ασχετο το θεμα ειναι!Αλλα να το γυρισουμε σε κατι αστειο που εγινε με τις Corolles μας.
Τι λετε? :P