Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: Δεν Κραταει !!!!!!!!! |
 |

07-09-04, 17:23
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Δεν Κραταει !!!!!!!!!
Το "βαρκα" και "τρένο" είναι δύο πολύ υποκειμενικά πράγματα αφου ο καθένας έχει διαφορετικά πρότυπα οσον αφορά το κράτημα. Πάντως είναι γενικώς παραδεκτό πως όλα τα κορόλα θέλουν αμορτισέρ τουλάχιστον για να κρατάνε μετά τα 160 . Τώρα απο εκεί και έπειτα αναλογα με τις απαιτήσεις βαζεις πιο ενισχυμένα ελατήρια , ελατήρια χαμηλώματος , αεροτομή ή ακόμα και bodykit
 |

10-09-04, 13:35
|
Νεότατος
|
|
|
|
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗς ΤΟΥΟΤΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΗ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ;
|
 |
 |

10-09-04, 15:47
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Εχθες ξαναεκανα την διαδρομη και παλι δεν ενιωσα να "πλεει" το αυτοκινητο, δεν ξερω ισως να να μην το καταλαβαινω εγω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από scorolla";p="
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗς ΤΟΥΟΤΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΗ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ;
|
Παντως η αεροτομη της ΤΤΕ πιστευω οτι ειναι πολυ ωραια σε εμφανιση και ξεφευγει απο τα καθιερωμενα σχεδια, και πιστευω οτι κανει και δουλεια.
 |

10-09-04, 16:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
Που μπορώ να την βρώ;
Υπάρχει καποια φωτο για να την δω;
|
 |
 |

10-09-04, 17:54
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Για δες εδώ!!! 
|
 |
 |

19-05-05, 12:53
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ έχω την Ε12 1,6 hatch με αεροτομη ΤΤΕ. Στα πριν απο 2 εβδομαδες ερχομουν απο χαλκίδα και είχε πολύ αέρα!!!! Στν ευθεία στα Οινόφοιτα, αλλα και στο Σειριο, στα πολλά χιλιομετρα 150+ ενοιωθα έντονα το μπροστινό μερος να τραβάει δεξια. :x πιστεύω οτι τη λύσει για μεγαλύτερη ευσταθεια θα δώσουν τα πιο σκληρά ελατήρια σε συνδιασμό με χαμήλωμα..... 
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
 |
|
 |

24-05-05, 11:52
|
Νεότατος
|
|
|
|
Επειδή έχω τη Sedan του 2005 με αεροτομή και έχει τύχει να κάνω και τη διαδρομή Αθήνα-Κόρινθος με τέτοιες συνθήκες (ισχυροί πλευρικοί άνεμοι) έχω να προσθέσω τα εξής:
Όντως σε εκείνη τη διαδρομή το αυτοκίνητο ήταν τελείως "βάρκα". Ειδικά σε στιγμές που ο άνεμος εντεινόταν, κυριολεκτικά μου έφευγε αριστερά-δεξιά και σε ένα βαθμό με τρόμαζε!!!
Το θέμα είναι ότι εγώ είχα ρίξει την ταχύτητα γύρω στα 100-110 αλλά το ίδιο είχαν κάνει και ΟΛΟΙ σχεδόν όσοι κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση!
Και μιλάω για κάτι Avensis, Volvo S40, BMW και δε συμμαζεύεται, δηλ. αυτοκίνητα μεσαίας κατηγορίας!
Τα μόνα που με προσπέρασαν (και αυτά με 120-130 το πολύ) ήταν ένα ψιλοφτιαγμένο Seat, μια BMW και 1-2 ακόμα σε όλη τη διαδρομή, δε θυμάμαι λεπτομέρειες τώρα)
Που σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι μάλλον γενικό. Μπορώ να δεχτώ ότι η Corolla μου έχανε λίγο παραπάνω λόγω ύψους, αλλά νομίζω πως δεν ήταν σημαντική η διαφορά.
Απόδειξη, στην επιστροφή από τον ίδιο δρόμο, όταν είχαν πέσει οι άνεμοι, πήγαινα με 150 για πλάκα και δεν καταλάβαινα τίποτα!
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη εθνική φημίζεται για τους ισχυρούς πλευρικούς ανέμους ειδικά στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.
|

24-05-05, 12:26
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Συμφωνώ με τον Rayden. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτοκίνητο που να μην επηρεάζεται καθόλου από τους πλευρικούς ανέμους. Απλά άλλα επηρεάζονται λιγότερο και άλλα περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι η [acronym:d56c7810e6="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:d56c7810e6] έχει χαρακτηριστικά οικογενιακού αυτοκινήτου και όχι supercar. Εγώ έχω την Ε12 Η/Β χωρίς αεροτομή αλλά δεν έχει τύχει να αντιμετωπίσω δυνατούς ανέμους ακόμα για να κρίνω, αφού την έχω σχεδόν τρεις μήνες. Πάντως, πιστεύετε ότι μια αεροτομή στο στυλ του TS (τίποτα υπερβολικό δηλαδή) δίνει καλύτερη οδική συμπεριφορά σε τέτοιο βαθμό που να αξίζει να ξοδέψεις ένα σεβαστό ποσό για να την τοποθετήσεις???
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν κραταει ρελαντι |
gi@nn@kis |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
4 |
14-10-08 14:10 |
Page generated in 0,21463704 seconds (80,85% PHP - 19,15% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|