Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-01-06, 11:37
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 436
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!
Παλιά 25-01-06, 20:42
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 361
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
ειχα κατι εκκρεμοτητες και δεν σας ακολουθησα για λιγο....Παμε τωρα.....
ΑΞΙΩΜΑ 1ο
Η αννα η ζωη, παντα σε κανει να σκεφτεσαι κατι πολλες φορες μια αγορα σου, μεχρι να πεις αει γ..... και να τελειωνεις.
Το Ρολο της "αννας" ειναι ο Κυριος Χυνος, και στο ρολο της "αγορας" το 2.0 Gti 1986 CELICA
ΑΞΙΩΜΑ 2ο
Οταν εχεις 3 τεκνα, δεν μπορεις να τρεχεις απογευματα στην παραγκα σου, να φτιαξες ακομα ενα ομορφο οχημα, γιατι η γυναικα, οσο καλη κ αν ειναι, θα σε χωρισει. Δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτο να τρωω το χρονο μου σε σιδερα. Αν και το λατρευω, πιο ευκολο ειναι τωρα να δωσω αρκετα φραγκα, να παρω ενα ετοιμο, και να κανω μονο ψιλοδουλειες πανω του.

Εχω το σπαστο πισω αξονα του σουπρα κομπλε, το μοτερ απο αυτο το ασπρο, την πλεξουδα απο το ασπρο, το σαλονι χαλια, να τα βαλω μονος μου, και να εχω ενα φτηνο και δυνατο πισωκινητο, αλλα παλι οχι καθαροαιμο σουπρα?

Ξερω ρε παιδια? το ενα μου βγαινει μολις 2.000 ευρω μεγιστο, η 2η λυση το λιγοτερο 4-5.000 ευρω.

Τι να κανω με ολα αυτα?
Παλιά 25-01-06, 23:44
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΑΡΕΛΙΑ (500άρια έεεεε!!! δεν θέλω τσιγγουνιές) ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ Π(Ι)ΟΥΜΕ!!!
ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ............
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Παλιά 26-01-06, 01:47
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Re: KE 30 FORUM

Εχω ενα κακο: να βασανιζω τους αλλους, το παραδεχομαι οτι ειναι ελαττωμα, αλλα για αυτο δεν αγαπαμε τους ανθρωπους? επειδη ειναι ενα λαθος της φυσης?
Σαββα στο εχω ξαναγραψει, καταραμενη η μερα που με γνωρισες, απλα δεν θελεις να το δεχτεις....... Αυτο φυσικα ισχυει και για τους αλλους, ηδη και ο Γιωργος αρχιζει και το γευεται.. του βαζω φυτιλια καθημερινα.Το χειροτερο με μενα ομως ειναι αλλο:
Η επιμονη!
Παλιά 26-01-06, 11:11
aggelos2 Offline:
Μέλος

Περιοχή: xios
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
aggelos2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[quote="SavvasKE35";p="34308"]ειχα κατι εκκρεμοτητες και δεν σας ακολουθησα για λιγο....Παμε τωρα.....
ΑΞΙΩΜΑ 1ο
Η αννα η ζωη, παντα σε κανει να σκεφτεσαι κατι πολλες φορες μια αγορα σου, μεχρι να πεις αει γ..... και να τελειωνεις.
Το Ρολο της "αννας" ειναι ο Κυριος Χυνος, και στο ρολο της "αγορας" το 2.0 Gti 1986 CELICA
ΑΞΙΩΜΑ 2ο
Οταν εχεις 3 τεκνα, δεν μπορεις να τρεχεις απογευματα στην παραγκα σου, να φτιαξες ακομα ενα ομορφο οχημα, γιατι η γυναικα, οσο καλη κ αν ειναι, θα σε χωρισει. Δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτο να τρωω το χρονο μου σε σιδερα. Αν και το λατρευω, πιο ευκολο ειναι τωρα να δωσω αρκετα φραγκα, να παρω ενα ετοιμο, και να κανω μονο ψιλοδουλειες πανω του.

Εχω το σπαστο πισω αξονα του σουπρα κομπλε, το μοτερ απο αυτο το ασπρο, την πλεξουδα απο το ασπρο, το σαλονι χαλια, να τα βαλω μονος μου, και να εχω ενα φτηνο και δυνατο πισωκινητο, αλλα παλι οχι καθαροαιμο σουπρα?

Ξερω ρε παιδια? το ενα μου βγαινει μολις 2.000 ευρω μεγιστο, η 2η λυση το λιγοτερο 4-5.000 ευρω.

Τι να κανω με ολα αυτα?[/quote επειδη φιλε και εγω εχω 3παιδια και μια γυναικα προτεινω να τις χωρισουμε και οι να εχουμε τον ιδιο δικηγορο για να μας ερθει πιο οικονομικα.θα μας γνωρισει και ο φιλος ο αλλιμονος και εναν αγγλο γιατι εχει μεγαλει περαση στην αγγλια και θα ημαστε ολοι αγαπημενοι
Παλιά 26-01-06, 12:04
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
αγγελε δεν καταλαβα? Προτεινεις να γινουμε τιουτοι? Ο αλιμονος τα εχει με αγγλο, μονο και μονο για να του στελνει δεματα με βιδες, ανταλλακτικα για 4AGE? αυτο θες να πεις?
Οσο αναφορα για το δικηγορο που ειπες, μην το καθυστερεις, στειλε τηλεφωνα, στοιχεια να αναλαβει και την δικη μου υποθεση.

Ρε παιδια, ενα περιεργο πραμα....Οταν τις εχεις "γκομενες", δεν μιλανε καθολου, μπαινει κομματια παντου, βαζεις κοντρες με αυτες μεσα, κινδυνευεις να σκοτωθεις και τιποτα, τσιμουδια μολις φτανεις καπου, λες και δεν εγινε τιποτα.Λες επιτελους βρηκα το "επιπλο" που ονειρευομουνα.
Μολις παντρευτεις, τοτε αποκτανε τεχνητη νοημοσυνη? ή μας τα ειχαν κρατημενα? Λεω θα παω σε μια κοντρουλα, να δω μονο, και σε βαζει σε ποστο. Που να ημουν και ανεργος?
Μεχρι και η 4,5 ετων κορη μου, ειχε μαθει στο πισω καθισμα, το διπλωνα το οχημα και της αρεσε....φωναζε "κι αλλο μπαμπα, κι αλλο".

Πλακα κανουμε φυσικα, ολα ειναι καλα, απλα μας ΤΑ πρηζουνε συνεχεια σαν τον Σταθακη.
Παλιά 26-01-06, 13:09
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

ΑΓΓΕΛΕ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..................... .
ΑΓΓΛΙΔΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΝΑ "ΞΕΚΑΠΝΙΣΕΙΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ!!!
ΤΟΥς ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΒΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Παλιά 26-01-06, 13:56
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

ειπα και εγω!! ο Αλιμονος ρε?

προχωραμε.

Πολυ καλο αρθρο για τις τετραδες στο 4AGE του κυριακου :

http://forums.fourtitude.com/zerothread?id=1288305

καπου λεει ο γνωστης-μυστης-που...ης.....

Spark advance is the other problem you are faced with. Most factory carb equipped cars have vacuum advance distributors. This is fine when installing a 32/36 or 38/38 because they have vacuum advance ports int the carb but when installing sidedrafts you do not have this option.

DO NOT hookup the distributor vacuum advance to the intake Manifold. That does not work and is a common mistake we see. If you do that you will pull full advance at idle then as soon as you open the throttle it loose vacuum and the timing will retard quickly causing a big stumble or flat spot and very bad throttle response.

When running Sidedrafts you need to either get a centrifugal advance distributor or leave your vacuum advance disconnected and just run more initial timing. You usually need 12-14 degress advance at 1000 RPM and 36 degrees total by 3000 RPM for the carbs to react properly. These timing numbers are baseline estimates only and can vary from car to car. You have to make sure you do not have a detonation problem from too much advance.

διαβαστε το προσεκτικα, εχει πολυ ενδιαφερον.
Παλιά 26-01-06, 14:47
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Στην Φωτο βλεπετε τον φιλο μας Κυρ, σε στιγμες περισυλλογης, σχετικα με το τι θα γινει με τα dellorto του. Κανείς δεν Ξερει.......
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  delorto.jpg
Εμφανίσεις:  24
Μέγεθος:  50,8 KB  
Παλιά 26-01-06, 14:56
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΑΙΚΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!!!!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 12:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 12:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 22:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 15:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 11:45

Page generated in 0,76540303 seconds (86,60% PHP - 13,40% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com