γεια σου συνονόματε,το avensaki αυτό το γουστάρω και γω πολύ,το έχει ο πατέρας μου και πριν πάρω το corolla αυτό οδηγούσα to προ facelift βέβαια.Αφού θες να το κρατήσεις(και εγώ θα το κρατούσα) μάζεψε κάποια χρήματα να δεις που κυμαίνεσαι,και αν δεν σε πιέζει ο χρόνος ζυγίζεις με την ησυχία σου τι σε συμφέρει.αν δεν θες να έχεις το μυαλό σου για έλεγχους και τέτοια κάνεις έναν υπερκυβισμό( βρίσκοντας τα μέταλλα ανά καιρούς πουλιούνται σε πολύ καλές τιμές, εγώ τα βρήκα με 400ευρω),ρώτα και αλλον μηχανκό αμα γνωρίζεις για τιμές και τέτοια να ξέρεις. η μετατροπή αυτή ειναι αρκετά ικανοποιητικη και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Τώρα άμα θέλεις περισσότερη δύναμη κάνε ένα turbisma δεν έχει θέμα με το να το δουλεύεις καθε μέρα απλα θέλει να το προσέχεις λίγο παραπάνω το μόνο που είναι ζόρι είναι το οικονομικό για το turbo, για την εγκατάσταση! Αυτά απο εμένα, ελπίζω να μην κούρασα!! Έτσι θα έκανα εγώ στην θέση σου επειδή και εγώ το γουστάρω αυτό το μοντέλο και δεν έχω όρεξη να μπορούν να με γράφουν για μετατροπή τα όργανα τάξης