Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
εμενα παλι συγκεκριμενα το γεγονος οτι αυτο το μοντελο κρατησε τοσο μου κανει τεραστια εντυπωση!τεραστια,να μου πεις για το παλιο σαν του γιαννη να πω ενταξει,να μου πεις για το επομενο θα σου πω αντε ενταξει!αλλα αυτο?εχουμε αρκετους πελατες στο ηλεκτρολογειο του πατερα μου και ολα εχουν προβλημα με τα ηλεκτρικα τους δεν βγηκε καλο μοντελο και αυτο εχει αναφερθει απο πολλους...
|
το χα κι εγω αυτο το punto τα τελευταια δυο χρονια μου βγαλε δυο προβληματα.. ενα μικρο κι ενα μεγαλο το μικρο προβλημα ηταν ενα μπουζοκαλωδιο που εχανε ,με αποτελεσμα να ρεταρει...
Το μεγαλο προβλημα ηταν με το ηλεκτρικο τιμονι που βραχυκυκλωνε το εγκεφαλακι του και σταματουσε η υποβοηθηση με αποτελεσμα εντελως τυχαια ειτε εν κινησει ,ειτε οταν το βαζες μπροστα ,αναβε λαμπακι στο ταμπλο και "πετρωνε" το τιμονι...κι εκανες αμαν να το συνεφερεις μετα...Κατα τα αλλα...το τιμονι ηταν σουπερ.. μολις 2-2,5 στροφες απο ακρη σε ακρη.. αγωνιαρικο και μπανικο οπως η κονσολα του..μοτερ πολυ καλο για τα κυβικα του...στροφαρε 7αρες και ανεβαζε καλα μεχρι τα 170 τελικη (βεβαια ψιλονεκρο χαμηλα σε σχεση με το 4ΖΖ αλλα "ξεσπαγε αποτομα απο 4500μεχρι 6500)..
Το σαζμαν οχι κακο αλλα δεν εχει σχεση με το κουμπομα της κορολλας...και στο δρομο αν και πιο σφιχτο-ζωντανο ηταν ταυτοχρονα λιγο αποτομο ατσαλο πανω απο ανωμαλιες ..ενοιωθα οτι καθομαι πανω στο αμαξι,οχι μεσα ...το corolla το νοιωθα formula 1 ...λες και το φορουσα και στο δρομο μπορει να χανει σε αμεσοτητα αλλα ειναι πολυ ποιο σταθερο -προοδευτικο και περναει χωρις χωροπηδηματα στις ανωμαλιες...
Σε ποιοτητα δεν συγκρινονται ,δεν δειχνει ασχημο το punto αλλα το corolla εχει αλλη ποιοτητα στα πλαστικα ,αλλη προσοχη στην λεπτομερεια και τριζει λιγοτερο...μιλαω για την Ε11 οχι Ε12