1 δευτερολεπτο δεν ειναι μισο καπο???? Παιδια ειλικρινα θα ειμαι οσο πιο ευγενικος γινεται. Φυσικη ξερεται??? Μετραμε σε ιδιες μοναδες χρονου??? Σε 1 δευτερολεπτο δεν περνεις καν ανασα...
Θα τρελαθουμε τελειως τωρα??? Νομιζω μιλησα πολυ ομορφα και με αποδειξεις, δεν τα βγαλα απο το μυαλο μου. Το οτι μπορει να νικησω εγω σε μια κοντρα ή καποιος αλλος παιζει ρολο και ποσο κουλος ειναι ο εκαστοτε οδηγος. Εγω μιλησα με απολυτους αριθμους. Μπορειτε να πειτε την αποψη σας και να το αποδειξετε. Μη μου λετε εβαλα κοντρα και τον πηρα, γιατι με αυτο τον τροπο μπορω να πω και γω οτι με το Auris νικησα TS...
Αν πραγματικα ειναι κουλος ο οδηγος θα μπορουσε να συμβει και αυτο. Δηλαδη ας ειμαστε πιο σοβαροι, ποσταρα ξεκαθαρα πραγματα και περιμενω ξεκαθαρα σχολια και οχι off topic κοντρας. Μιλησα για δυναμομετρισεις και απολυτους αριθμους.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Φιλε μου μαλλον εσυ τα ισοπεδωνεις ολα.Η κολωνα ειναι κολωνα θες να μου πεις οτι και πιο ανοιγμενο μοτερ να χε θα ηταν αλλο το αποτελεσμα??μην τρελαθουμε.
|
Βλεπετε γιατι μιλαω για ξερολες??? Δηλαδη τωρα θελετε να μου πειτε οτι ενα μοτερ με 5.000 χιλιομετρα παει το ιδιο με το να ειχε 45 χιλιαδες...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!