Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Δεν ειναι κακο να λες την γνωμη σου..κακο ειναι να την λες με τετοιο τροπο ετσι ωστε να προσπαθεις να επηρεασεις αρνητικα η θετικα τους αλλους..
|
Αυτο ειναι το σημειο διαφωνιας Λευτερη (αν θυμαμαι καλα). Σαν Δημητρης ξερω οτι δεν εχω το υπεραυτοκινητο. Ποτε δεν ειπα οτι (τουλαχιστον) το δικο μου αμαξι δεν εχει βγαλει προβληματα, ή οτι δεν θελει καποια περιποιηση. Το θεμα ειναι ΠΟΤΕ εβγαλε αυτη την αναγκη. Μετα απο 11 χρονια και 169-170000 χιλιομετρα, οπου και μου εβγαλε την πρωτη ουσιαστικη φθορα και μιλαω για το σασμαν. Μεχρι τοτε ειχα να ασχολουμαι μονο με κατι λαμπιτσες που μου χε καψει: μια στα φωτα θεσης και μια πισω στην πινακιδα. Επισης, δεν παω να βγαλω την ΤΟΥΟΤΑ ως την κορυφαια εταιρια, και δεν χρειαζεται κιολας γιατι μιλανε καποιοι πινακες γι αυτον τον λογο. ΑΛΛΑ, δεν μπορω να δεχτω οτι μια εταιρια -οποια και να ειναι αυτη- σκαλιζει τα αυτοκινητα της και τα φιμωνει (τους κατεβαζει την ιπποδυναμη) για λογους αντοχης και αξιοπιστιας!!! Δεν εισαι σιγουρος κυριε για αυτο που εχεις φτιαξει και το βγαζεις στο εμποριο? ΜΗΝ το βγαζεις..!