ΜΕΡΟΣ 2ο.Εγω τελικα ειχα πονοκεφαλο και κατι εκκρεμοτητες με τη δουλεια, γι'αυτο δεν ειχα και πολυ ορεξη.Ολα αυτα ομως μεχρι τα φιλικα ανοιγματα

εκει μου φυγανε ολα, πονοκεφαλοι και σκοτουρες.Την επομενη φορα θα ειναι πολυ καλυτερα.Τελικα φωτο δεν βγαλαμε ετσι, η βγαλαμε;Φιλε χρηστο χωρις γειωσεις χανεις στανταρ δυναμη,αρκετη δυναμη yell .Ελα Καρδιτσα και θα κανουμε σπεσιαλ τιμη και τις βαζουμε εδω,η μελετη δικια μου

αλλα θα σου πω και αλλα μυστικα(αν και δεν μου συμφερει, γιατι πως θα σε παιζω μετα)για αποδοση με πολυ καλο value for maney,αρκει να μην εισαι δυσπιστος, ετσι ηταν και αλλοι, αλλα μολις τον ηπιανε μετα δεν πιστευανε οτι το Avensaki παει ετσι με αυτα τα πραγματα.Μιλαμε νορμαλ Avensis τρωει τον αμαζευτο στα 1500.Μεσα στο καλοκαιρι θα εχουμε εξελιξεις,θα παιζω εκει γυρω στα 140 μπορει και παραπανω.Μιλαω για δυναμομετρο γιατι στο δρομο τωρα παει σαν 150+.μην ξεχνας οτι το Αvensis και 150+κιλα βαρυτερο απο το Carina.Θα ανεβουμε λιμνη Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ(μια απο τις ομορφοτερες περιοχες της ΕΛΛΑΔΟΣ),θα στριψουμε,θα ανοιξουμε,θα πιουμε τα καφεδακια μας,τα τσιπουρακια μας και οτι αλλο γουσταρουμε.Οσοι πιστοι προσελθετε,οσο πιο πολοι τοσο πιο καλα.Εσυ JIM92 εεε.. 192

ηθελα να πω εισαι πιο κοντα.Χρηστο παρε ξενο και ελα.Μπορει μεχρι τοτε να εχει και ο αδελφος μου car αρκει να μην κανει μ@λ@κιες στο δρομο γιατι