εδω και 5 χρονια διαθετω κατι σχεδια για την κατασκευη ενος baggy. μου τα εχει δωσει ενας νορβηγος που δουλευαμε μαζι. και μου ειπε κατασκευασε το μπορεις. το συγκεκριμενο το εχει κατασκευασει αυτος στην νορβηγια και τρεχει σε αγωνες με baggy. διαθετει κινητηρα απο HONDA CR500R με 64 αλογα.και λεω το εξης. αν θελω να πουλησω τα σχεδια ειναι νομιμο? αν θελω να το κατασκευασω θα μπορω να το κανω εμποριο νομιμα? τον νορβηγο δεν μπορω να τον βρω. εκτος και αν χτυπησει στροφαλο καποιο βαπορι και ερθει να τον ρεκτιφιαρει

.
ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ
διαθετω οτιδηποτε εργαλειο χρειαστει για την κατασκευη του. υπαρχει μηχανουργειο που θα γινουν οι οποιεςδηποτε κατεργασιες. διαθετω γνωση και μερακι διαθετω 3 κινητηρες ενας 1300corolla ενας κινητηρας απο HONDA CB-1 59αλογων και ενα κινητηρα απο HONDA CBR600F3 107 αλογων.
loud ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ καποιον εμπιστο φιλο που να μπορουμε να μοιραστουμε ιδεες και αποψεις και αν ξεκινησει το project. και θα πρεπει ο φιλος να διαθετει χωρο δηλαδη γκαραζ και φυσικα τεχνικες και μηχανουργικες γνωσεις.. μιλαω για μια κατασκευη τετοια οπως της παρακατω φωτο. θα πρεπει να μενει πειραια. ευχαριστω και περιμενω αρνητικα και θετικα σχολια. φιλικα πανος