ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΟΤΑ ?????
Καθημερινά στην τηλεόραση όλοι μας έχουμε δεί τη σχετική διαφήμιση. Και μάλιστα τώρα τελευταία λένε και για καινούργια μοντέλα. Ετσι λοιπόν πρίν ένα μήνα επισκεφτηκα κατάστημα της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για κάποιες εργασίες τόσο συνεργείου όσο και φανοποιίας. Το ραντεβού κλέιστηκε για 25 μέρες αργότερα. Ετσι λοιπόν την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησα πουρνό-πουρνό και πήγα το αυτοκίνητο για τα καθορισμένα. Αφού λοιπόν όλα συμφωνήθηκαν και φτάσαμε στο τέλος και το αυτοκίνητο θα έμενε μέσα 3-4 ημέρες, τους λέω τότε για το αυτοκίνητο αντικατάστασης. Η απάντηση ήταν ότι δεν είχαν να μου δώσουν. Τους ρώτησα το γιατί, και πάλι η απάντηση ήταν ότι έχουν μόνο 3-4 αυτοκίνητα αντικατάστασης και ήταν όλα παραχωριμένα σε πελάτες. Περιτό να πώ το πόσο εκνευρίστικα εκείνη τη στιγμή. Αρχικά σκεφτηκα να πάρω το αυτοκίνητο μου και να φύγω. Μετά να πάω σε κάποιον απο τη διοίκηση του καταστήματος και να παραπονεθώ έντονα, αλλά μετά σκεφτηκα ότι η ενέργειά μου αυτή θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στους υπαλλήλους, σε αυτά τα παιδιά που πραγματικά εξυπηρετούν τον πελάτη και έτσι δεν έκανα τίποτα. Απλά για άλλη μια φορά κατάλαβα το πώς ξεγελούν τον κάθε αφελή που πιστεύει σε αυτά που διαφημίζουν. Ισως κάποια στιγμή να γράψω για το συγκεκριμένο περιστατικό στο επίσημο site της TOYOTA Japan. Κρίμα γιατί πίστευα πολύ διαφορετικά για την συγκεκριμένη φίρμα. Αλλά δεν βαριέσαι. Ολοι στο ίδιο καζάνι βράζουν!
|