Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
 |
Ξέρει κανείς πως μπαίνει το φιμε? |
 |

05-12-07, 17:06
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ξέρει κανείς πως μπαίνει το φιμε?
Ξέρει κανείς πως μπαίνει το φιμε?
Μπαίνει από έξω από το τζάμι ή από μέσα?
Άν ξέρει κάποιος ας πει.

05-12-07, 17:14
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ισως ειναι πολυ συσκολο για σενα.
εννοειται απο μεσα. βαζουν μια σαπουναδα στο τζαμι και βαζουν επανω την μεμβρανη. με κατι πλαστικες σπατουλες προσπαθουν να την διαμορφωσουν πιεζοντας τη προς τα εξω του τζαμιου ωστε να βγουν απο τις ακρες οι σαπουναδες και τυχουν φουσκαλιτσες αερα. στο τελος θα μεινουν κανα δυο τρια μπιμπικια και θα χαθουν με τον καιρο αλλα οχι τελειως.
προσοχη να μην υπαρχει σκονη στην τοποθετηση

06-12-07, 09:15
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθέα
|
|
ειναι παρα πολυ δυσκολο να το τοποθετησεις μονος σου!!!! εδω επαγγελματιες και καμια φορα δεν το κανουν καλα και τα ξαναβαζουν (για αυτο "παιζει" και η εγγυηση!!!)
δεν θα το εβαζα μονος μου παντως φιλε μου!
|

06-12-07, 11:03
|
 |
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Φίλε,τα φιμέ να τα βάλεις είναι πολύ παλούκι.Εμένα τα έβαλε ο αδερφός μου 2-3 φορές για να κάτσουν τέλεια.Άσε που τα καλά φιμέ(αυτά που δεν γρατζουνιούνται) κάνουν γύρω στα 80-100 ευρώ και αν δεν τα βάλεις καλά πάνε τα λεφτά και μπορεί να σε γράψουνε κιόλας (80 ευρώ),ενώ άμα τα βάλεις σε μαγαζί κάνουν 180 ευρώ και παίρνεις και μία σχετική άδεια(τώρα άμα είναι αρχ@δι ο μπάτσος και σε γράψει είναι άλλο θέμα).Για αυτό καλύτερα είναι σε κάποιο μαγαζί.
|

07-12-07, 18:28
|
 |
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
φιλε εχω βαλει στην καρινα μου αλλα δεν προκητε να το κανω σε κανενα αλλο αυτ/το οσο και αδυναμια να του εχω .
για καλη δουλεια υπολογυσε 2 ωρες το καθε παραθυρο και κανενα 45λεπτο το φιλιστρινη οπτε καταλαβενης...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,12703490 seconds (77,25% PHP - 22,75% MySQL) with 34 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|