Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-03-04, 19:52
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 291
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤS ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ 7,3-7,5 SΤO 0-100. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΟΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΙΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ METRHSEIS TO 0-100, ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ SCOOTER KAI MHXANAKIA MPROSTA?
Παλιά 29-03-04, 09:26
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 293
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αφου συμφωνησω με τον φιλο george4agelu θα ήθελα να προσθέσω προσφατες πληροφοριες απο τον αγγλικο τυπο. Περαν των λεγομενων του george4agelu για τα οσα ειχε γραψει ο αγγλικος τυπος τα οποια ειναι πληρως αληθινα, προσφατα δημοσιευτηκαν αποτλεσματα dyno day του honda club uk το αποτελσμα ηταν οτι κανενα type r δεν εχει 200 αλογακια. τo δυαντοτερο μαμισιο που μετρηθηκε ηταν 185ps. Αν σκεφτουμε οτι και το ts ειναι καπου στα 180 πραγματικα ps τοτε τα λεγομενα των φιλων μας επιβεβαιωνονται πληρως.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-04, 13:00
Το avatar του χρήστη CorollaG6
CorollaG6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 303
CorollaG6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
NA rotiso kai ego kati mias pou piasame afton ton kinitira ton 192 exo tin corolla e11fl kia skeftome poli sovara na vro ena moter tis ts.axizi ton kopo,kai exei asxolithi kanis gia na mou pi pou kimenonde i times.

Είναι πολλά τα λεφταααααα !!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-04, 19:24
BLACKTURBOCOROLLA2000CC Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ARGIROUPOLI
Δύναμη Σεβασμού: 270
BLACKTURBOCOROLLA2000CC είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BLACKTURBOCOROLLA2000CC
ρε παιδια το ts τη περιθωρια βελτιωσης εχει γιατι το εχει φιλος και θελει λιγο να το βελτιωσει παντως εγω ειχα πετυχει μια τετοια και τον επαιζα χαλαρα ανοιξε κλεισε γκαζι πρεπει να ηταν μαμα εντελωσ παντωσ το συγκεκριμενο

BLACKTURBOCOROLLA2000CC!! TI COROLLA ΕΧΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ BODY TS ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
φιλε θαναση δεν ξερω αν ξερεις αλλα εχω μια corolla 98 με μοτερ απο gt4 σαν του σπυρου αν το εχεις δει αλλα η δικια μου εχει αρκετα πραγματα ακομα και ειμαι 300+ λες να μην ξερω να ξεχωριζω με τι αυτοκινητο ανοιγω?
παντα φιλικα βασιλης
Παλιά 30-03-04, 00:06
Το avatar του χρήστη Tazmania
Tazmania Offline:
Μέλος

Περιοχή: Άγιοι Ανάργυροι
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 275
Tazmania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6
αφου συμφωνησω με τον φιλο george4agelu θα ήθελα να προσθέσω προσφατες πληροφοριες απο τον αγγλικο τυπο. Περαν των λεγομενων του george4agelu για τα οσα ειχε γραψει ο αγγλικος τυπος τα οποια ειναι πληρως αληθινα, προσφατα δημοσιευτηκαν αποτλεσματα dyno day του honda club uk το αποτελσμα ηταν οτι κανενα type r δεν εχει 200 αλογακια. τo δυαντοτερο μαμισιο που μετρηθηκε ηταν 185ps. Αν σκεφτουμε οτι και το ts ειναι καπου στα 180 πραγματικα ps τοτε τα λεγομενα των φιλων μας επιβεβαιωνονται πληρως.
Ναι αλλα μην ξεχνας πως εκτος απο τα PS υπαρχει και η Ροπη!Αλλιως την βγαζει ενα μοτερ με 1800cc και αλλιως με 2000cc!
Παλιά 30-03-04, 11:42
Το avatar του χρήστη ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΖΖΕ11
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΘΑΝΑΣΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ
Παράθεση:
ρε παιδια το ts τη περιθωρια βελτιωσης εχει γιατι το εχει φιλος και θελει λιγο να το βελτιωσει παντως εγω ειχα πετυχει μια τετοια και τον επαιζα χαλαρα ανοιξε κλεισε γκαζι πρεπει να ηταν μαμα εντελωσ παντωσ το συγκεκριμενο

BLACKTURBOCOROLLA2000CC!! TI COROLLA ΕΧΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ BODY TS ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
φιλε θαναση δεν ξερω αν ξερεις αλλα εχω μια corolla 98 με μοτερ απο gt4 σαν του σπυρου αν το εχεις δει αλλα η δικια μου εχει αρκετα πραγματα ακομα και ειμαι 300+ λες να μην ξερω να ξεχωριζω με τι αυτοκινητο ανοιγω?
παντα φιλικα βασιλης

ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΟΕΙΤΑΙ) ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ... ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΟ '99 ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ... ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ (ΓΙΑ ΜΙΑ GT4). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑ ΠΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΣΤΗΝ "ΚΑΤΕΧΑΚΗ" ΣΥΝΗΘΩΣ, ΚΑΠΟΙΟ "ΛΕΟΝ 2000 ΦΕΡΜΕΝΟ ΑΠΕΞΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!
ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ" ΣΟΥ...
Παλιά 30-03-04, 20:08
BLACKTURBOCOROLLA2000CC Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ARGIROUPOLI
Δύναμη Σεβασμού: 270
BLACKTURBOCOROLLA2000CC είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μαυρο ειναι με τα στρογγυλα φαναρια προσπαθω να ερθω σε καποια συναντηση αλλα δουλευω παιδια και ειναι δυσκολο
ενα leon κιτρινο ειχα πετυχει κατεχακη με ξενη πινακιδα μια φορα που μου την επαιξε και εξυπνος και εφαγε τρελη νιλα

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ FORUM-PHOTOS ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ 310+
ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,20285702 seconds (80,39% PHP - 19,61% MySQL) with 36 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com