Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|
 |
Air Intake+Filter σε E12 |
 |

23-01-08, 23:50
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Air Intake+Filter σε E12
Έχει καταφέρει κάποιος να βρει τελικά μια σωστή και ολοκληρωμένη λύση για Air Intake + Filter (χωρίς πατέντες)
|

24-01-08, 08:07
|
 |
Νεότατος
|
|
|
|
Τι θελεις να βαλης φιλτροχοανη η ελευθερο φιλτρο στο μαμα φιλτροκουτι.?
|

24-01-08, 09:01
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για φιλτροχωάνη: Σύστημα ram-air K&N No 57-0633
180 ευρω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 24-01-08 στις 09:09.
|

02-06-09, 18:34
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Για φιλτροχωάνη: Σύστημα ram-air K&N No 57-0633
180 ευρω
|
Σκέτη μούφα....
Πέταξα τόσα λευτά και το αμάξι αντι να πηγένει καλά μπούκονε και δεν τράβαε καθόλου

02-06-09, 18:36
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
εγώ εχω καταλήξει οτι το καλύτερο είναι ελέυθερο φιλτράκι ΚΝ και αντικατάσταση του σολήνα εισαγωγής αέρα με ενα άλλο και να βγαίνει κατευθείαν μπροστά...
αλλα αυτό είναι πατέντα
 |
|
 |

24-01-08, 09:03
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DareDevil
Έχει καταφέρει κάποιος να βρει τελικά μια σωστή και ολοκληρωμένη λύση για Air Intake + Filter (χωρίς πατέντες)
|
Εγω μετα απο πολυ ψαξιμο και μετα απο πολλα πειραματα στο δικο μου το μονο που βρηκα για Ε12 ηταν βαρελακι carbon που κουμπωνει αψωγα και εχει και θεση για τον αισθητηρα αλλα κανει 300 ευρω (δεν θυμαμαι μαρκα αλλα αν σε ενδιαφερει μπορω να σου πω που το βρηκα) ή βαζεις φιλτρο στο μαμα φιλτροκουτι(ειχα βαλει green,αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα).Ετσι κατεληξα στην πατεντα και τρυπησα τον μαμα σωληνα ,περασα τον αισθητηρα ,καλυψα τα κενα με σιλικονη κι εβαλα χοανη.Το αποτελεσμα ειναι αψογο και ηχητικα αλλα και φαινετε να ζωντανεψε το αυτοκινητο.Καποιοι μου ειχαν πει οτι μπορεις να πας σε εναν εξατμισα και να φτιαξεις σωληνα ,να φτιαξει και θεση για τον αισθητηρα αλλα δεν ασχοληθηκα.
|

24-01-08, 11:48
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Βεβαια εγω μιλαω για φτηνες λυσεις αφου δεν θεωρω οτι τουλαχιστον σε ενα αμαξι 1400 κυβικα θα δεις τοση διαφορα ωστε να αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα
|

24-01-08, 12:32
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Εμένα με ενδιαφέρει να γίνει σωστή δουλειά με προϊόντα που είναι για τον τύπο του αμαξιού μου δεν μου αρέσουν οι κόψε ράψε πατέντες.
Η λύση που προτείνει ο madvinegar είναι επώνυμη για το δικό μας μοντέλο και με λογική τιμή.
Το μόνο μειονέκτημα της είναι ότι θα τραβάει αρκετό ζεστό αέρα! Αν το έχει το ίδιο τοποθετημένο κάποιος από το club ας πει την γνώμη του και ας ανεβάσει και μια φωτο.
Αυτό που θα ήταν το ιδανικό για μένα είναι ένα carbon βαρελάκι(Αν υπήρχε KN ακόμα καλυτέρα) το οποίο όμως να έχει τον ανταπτορα για τον αισθητήρα του αέρα όπως το KN που έδειξε ο madvin.
Αλλιώς καλυτέρα να δώσω 300€ + 180€ για να πάρω και τα 2 βαρελάκι και KN για να τα συνδυάσω και να κάνω ένα σωστό(να βάλω δλδ τον ανταπτορα από το KN μόνο και να του τοποθετήσω το βαρελάκι μετά.
|

24-01-08, 12:38
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Το κιτ της Κ&Ν το φοραει ο madvinegar κι εχει 180 ευρω.Τωρα για βαρελακι βρηκα ενα επωνυμο carbon(χωρις να θυμαμαι ομως την μαρκα) στον Βαρελα (Γρ.Λαμπρακη ??? Νικαια) που ειχε θεση για αισθητηρα ,ηταν για corolles E12 και ειχε 300 ευρω.
|

24-01-08, 12:47
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Ρε παιδιά επειδή δεν κατέχω κ πολύ το αντικείμενο τι δουλειά κάνει το βαρελάκι;; Αν θυμάμαι καλά ο roy-d πρέπει να χε πει οτι είχε δοκιμάσει κ χοάνη κ μανιτάρι κ διαφορά είδε με το μανιτάρι....το λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν θυμάμαι καλά! Αν είναι ρώτα τον....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,25219297 seconds (82,01% PHP - 17,99% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|