Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

23-11-07, 23:31
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ενα καλο σωληνα θες μονο για να αλλαξει βαλβολινες που να μπαινει μεσα στην τρυπα ενα χονι κ με το γρυλο γινετε ευκολα α και ενα 22 κλειδι<αν θυμαμαι καλα>
μια φορα εβαλα 3λιτρα κ ενα motorkote δλδ 3.296ml ...αποτελεσμα να αδεισω λιγο γτ το βλεπα δεν τσουλαγε το αμαξι δεν στροφαρε ανετα...το ιδιο με βαλβολινες...
οποτε προσοχη στο παραπανω δεν κανει καλο μονο κακο δεν τα γραψε για πλακα ο κατασκευαστης τα νουμερα που περνει
αλλα κανε ενα τσεκαρισμα...ξεβιδωσε την πανω βιδα του σασμαν να δεις αν τρεξουν μπορει να σου βαλε αρκετα παραπανω ο παπαρας κ να γινετε αυτο...ειδικα αν σου χρεωσε 3λιτρα....
|
 |
|
 |

24-11-07, 02:08
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Εννοειτε οτι αλλαζω μονος μου λαδια και βαλβολινες(δεν λεγονται ετσι, αλλα τελος παντων).Εγω κανω ολοκληρη ιεροτελεστια οταν αλλαζω λαδια και την ευχαριστιεμαι.Στην ΤΟΥΟΤΑ, αλλα και στα συνεργεια σε ξεπετανε.Επισης ο τροπος που αλλαζουν βαλβολινες ειναι μαλακια.Ακομα και δικη σου βαλβολινη να πας, στην βαζουνε μες στην φυσουνα, οπου εχει μεινει λιγο απο την προηγουμενη και γινεται κοκτειλ.Μετα μολις κανει υπερχειλιση, δεν περιμενουν να στραγγισει το περισσευμα, αλλα επειδη εχουν δουλεια, βιδωνουν αμεσως την ταπα, με αποτελεσμα να υπαρχει περισσοτερη βαλβολινη απο την κανανικη.Αυτα τα βλεπω σε αλλα αυτοκινητα που τα πηγαινουν ανυποψιαστοι αγοραστες.
|
Κι εγώ φίλε μου αν είχα μέρος να κάνω δουλειά, μόνος μου θα τα έφτιαχνα, αλλα εδώ που μένω, δεν έχω ουτε γκαράζ, και δεν μ' αρέσει να κάνω αυτές τις δουλειές μες το δρόμο....
Άσε που συνήθως βρίσκω πάρκινκ το κοντύτερο 300-400 μ από το σπίτι...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
ενα καλο σωληνα θες μονο για να αλλαξει βαλβολινες που να μπαινει μεσα στην τρυπα ενα χονι κ με το γρυλο γινετε ευκολα α και ενα 22 κλειδι<αν θυμαμαι καλα>
μια φορα εβαλα 3λιτρα κ ενα motorkote δλδ 3.296ml ...αποτελεσμα να αδεισω λιγο γτ το βλεπα δεν τσουλαγε το αμαξι δεν στροφαρε ανετα...το ιδιο με βαλβολινες...
οποτε προσοχη στο παραπανω δεν κανει καλο μονο κακο δεν τα γραψε για πλακα ο κατασκευαστης τα νουμερα που περνει
αλλα κανε ενα τσεκαρισμα...ξεβιδωσε την πανω βιδα του σασμαν να δεις αν τρεξουν μπορει να σου βαλε αρκετα παραπανω ο παπαρας κ να γινετε αυτο...ειδικα αν σου χρεωσε 3λιτρα....
|
Θα τα δω φίλε...
Τhanks 
|

06-12-07, 15:52
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παιδιά ερώτηση....στα Ε12 πόσα λίτρα βαλβλίνες μπαίνουν?
|

06-12-07, 16:20
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Παιδιά ερώτηση....στα Ε12 πόσα λίτρα βαλβλίνες μπαίνουν?
|
οσες λεει το βιβλιο ρε...μην με νευριαζεις κ συ...
|

06-12-07, 16:23
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Nαι ρε όσο λέει το βιβλίο....1.9L...πάω και εγώ κύριος με τα 2 L motul gear 300 για service και μου λέει...λέιπει ένα λίτρο...3 βάζουμε...όχι 2 του λέω εγώ! Το λέει και στο βιβλίο....Τελικά δεν άλλαξα...θα πάρω άλλο ένα λίτρο motul...αλλά μου φάνηκε περίεργο.
|

06-12-07, 16:25
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Άλλα βιβλία διαβάζουμε εμείς, άλλα οι "μαστόρες" ....
δεν εξηγείται αλλιώς...
Ήθελα να 'ξερα που το χωράνε τόσο λάδι παραπάνω 
|

06-12-07, 16:30
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Nαι ρε όσο λέει το βιβλίο....1.9L...πάω και εγώ κύριος με τα 2 L motul gear 300 για service και μου λέει...λέιπει ένα λίτρο...3 βάζουμε...όχι 2 του λέω εγώ! Το λέει και στο βιβλίο....Τελικά δεν άλλαξα...θα πάρω άλλο ένα λίτρο motul...αλλά μου φάνηκε περίεργο.
|
ρε ασε τους ππρς να λενε κ μενα τετοιες μλκς μου λεγε 3κτλ κ στα λαδια 4 μου λεγε...του πηγα 2 κ ενα motorkote τα βαλε ολα μεσα ο μλκς δλδ 2.297ml το αμαξι δεν τραβαγε ζοριζομουν στις αλλαγες...ελυσα την βιδα κ εφυγε κοντα μισο λιτρο κατω...πεστου να στα βαλει ...θα δεις θα πεταξει τα 100ml απο την τρυπα...υποψην αυτο θα γινει με το αμαξι να ναι ευθια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 07-12-07 στις 08:42.
|

06-12-07, 16:42
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Nαι ρε αλλά 1 L διαφορά? Που θα το βάλει? Για πείτε και κανένας άλλος ρε παιδιά με Ε12...θα με κουφάνουν στην ΤΟΥΟΤΑ!
|

06-12-07, 16:50
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
θα σου ξεπλυνη το σασμαν με ενα λιτρο θα φυγει κατω ρε...
ξεβιδωνει μια βιδα στο σασμαν περιπου στην μεση βαζει βαζει κ οταν πεταξει απο κει σταματαει αδειαζει απο κει το παραπανω κουμπονει κ εφυγες...
|

06-12-07, 16:57
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Σωστό αυτό, αλλά απότι κατάλαβα παίρνει (σύμφωνα με το μηχανικό) αρκετά πάνω από 2L...τέλος πάντων...θα πάρω ένα λίτρο ακόμα και θα τ' αλλάξω μαζί με τα επόμενα λάδια σε 7500...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας