Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες.... |
 |

11-11-05, 19:50
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....
xaxa δεν εχετε το θεο σας. ηρακλη λυπαμαι αλλα αλλα ατομα δεν βαζω μεσα. αν θες βαζω το βαρος τους σε .... σακια με πατατες. μονο ετσι αν θες. αν ειναι δυνατον καθε σαξοραλο που συνανταω να του φορτωνω σακια με πατατες για βαρος. θα ξεφτιλιστουμε ρε συ!!! ετσι κανετε εσεις εκει? μην ξεχνας οτι τ αμαξι μου ειναι ρυθμισμενο να πηγαινει ετσι οπως ειναι ΤΩΡΑ. και υστερα μην ξεχνας οτι εχεις πλεονεκτηματα καποιες στιγμες αν εχει βαρος. η διαφορα μας ειναι ο ογκος. παντως εδω αθηνα δεν εχουμε ξανακουσει να βαλει ο ελαφρυς αντιβαρα μεσα του. τεσπα.ζυγαρια εχεις εκει? αν σου πω οτι ειμαι 1180 θα με πιστεψεις? εχω και χαρτι απο ψηφιακη ζυγαρια του λιμανιου. οσο αναφορα για το MOTORCOTE στο τελος δε θα σας σβηνει το μοτερ ρε παιδια. μονο τετοιο πραγμα θα εχει μεσα φανταζομια. θα γυρνατε το κλειδι να σβησει το μοτερ και αυτο θα γυρναει για καμια ωρα ακομα. εγω παντως δε το βαζω με τιποτα αυτο το πραγμα
η απορια μου με σενα ειναι οτι ηδη καποια μαυροκαπακα εχουν προβλημα με μενα επειδη εμειναν πισω πως εσυ εισαι τοσο αισιοδοξος δεν ξερω. θα το δουμε πανω. α και να εχουμε πει και τσιπρα αλλιως δεν παταω τερμα γκαζι γιατι λυπαμαι τον αντιπαλο ε?
 |

11-11-05, 21:20
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Θα εχω και την πεθερα μου μεσα,που κανει ωραιους ΚΕΦΤΕΔΕΕΕΕΕΣΣΣΣ.Πατατες θα σου φερω απο κατι φιλους γυφτους,οποτε και να πας στην TOYOTA γινεται χαμος απο HILUX  .
|
 |

14-11-05, 16:49
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Σκεψου με 3 ατομα εχω 225(σε εθνικη ομως)και το rallye με 3 ατομα με το ζορι 220.Δηλαδη το rallye με 7 ατομα θα αγγιζε 200  .
|
Υπάρχει και σχετική μαθηματική σχέση που σου δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσεις την τελική ταχύτητα του Rallye σαν συνάρτηση των ατόμων που επιβαίνουν:
Στην παρακάτω σχέση το y ειναι η τελική ταχύτητα και χ είναι ο αριθμός των ατόμων που επιβαίνουν στο Rallye. Δεχόμαστε ότι όλοι οι επιβάτες είναι κανονικού αναστήματος και κιλών...
Χρησιμοποιήστε τον τύπο και θα δείτε τα αποτελέσματα:
για χ=1 άτομα μας δίνει 224 χιλιόμετρα τελική
για χ=3 άτομα μας δίνει 220 χιλιόμετρα τελική
για χ=7 άτομα μας δίνει 200 χιλιόμετρα τελική
για χ=10 άτομα μας δίνει 174,5 χιλιόμετρα τελική ταχύτητα
Βέβαια αυτό το μαθηματικό μοντέλο δεν ισχύει για χ=0 γιατι πώς ειναι δυνατόν να πηγαίνει το Rallye χωρίς οδηγό!
Βέβαια το πως θα χωρέσουν 5, 7 , 10 άτομα στο Rallye είναι μια άλλη ιστόρια, η επιστήμη όμως έκανε το χρέος της!!! 
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
 |
|
 |

15-11-05, 16:06
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Σκεψου με 3 ατομα εχω 225(σε εθνικη ομως)και το rallye με 3 ατομα με το ζορι 220.Δηλαδη το rallye με 7 ατομα θα αγγιζε 200  .
|
Υπάρχει και σχετική μαθηματική σχέση που σου δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσεις την τελική ταχύτητα του Rallye σαν συνάρτηση των ατόμων που επιβαίνουν:
Στην παρακάτω σχέση το y ειναι η τελική ταχύτητα και χ είναι ο αριθμός των ατόμων που επιβαίνουν στο Rallye. Δεχόμαστε ότι όλοι οι επιβάτες είναι κανονικού αναστήματος και κιλών...
Χρησιμοποιήστε τον τύπο και θα δείτε τα αποτελέσματα:
για χ=1 άτομα μας δίνει 224 χιλιόμετρα τελική
για χ=3 άτομα μας δίνει 220 χιλιόμετρα τελική
για χ=7 άτομα μας δίνει 200 χιλιόμετρα τελική
για χ=10 άτομα μας δίνει 174,5 χιλιόμετρα τελική ταχύτητα
Βέβαια αυτό το μαθηματικό μοντέλο δεν ισχύει για χ=0 γιατι πώς ειναι δυνατόν να πηγαίνει το Rallye χωρίς οδηγό!
Βέβαια το πως θα χωρέσουν 5, 7 , 10 άτομα στο Rallye είναι μια άλλη ιστόρια, η επιστήμη όμως έκανε το χρέος της!!! 
|
Δεν χρειαζεται 10 και με 3 το πινει το τσαγακι αγρια,οπως την κυριακη 13 Νοεμβριου που γυριζα απο Μοσχοκαρυα.Απο τριτες και 120 περιπου και το αποτελεσμα 2+ καροτσες πισω.Σκυλιαζε ο FE. 218 εβγαλε στο συγκεκριμενο δρομο.Η κοντρα ηταν σε προσπερασι δικια και πισω αυτος και να μην μπορει να με μαζεψει πουθενα.

15-11-05, 16:17
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
λοιπόν ρώτησα σήμερα σε ένα castrol point στην μεταμόρφωση συγκεκριμένα στην Τατοίου για λαδάκια.εγώ ανέκαθεν από όταν το πήρα συνέχισα να του βάζω 15/50 λάδια όπως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.ο τύπος μου πρότεινε 10/40 γιατί αυτά βάζουν σε corolla όλοι.μου έδειξε 2 λάδια της castrol με 8,5 και 10 ευρώ και μου συνλεστησε αυτά που γράφουν πάνω GTX an θυμάμαι καλά(ώς συνήθως βιαστικός).τι γνώμη έχετε να τα βάλω?ρωτάω επειδή είναι πιο λεπτό από αυτό που έβαζα.
|
 |
|
 |

15-11-05, 22:51
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Και λεω σχεδον γιατι μιλαω για ενα μοτερ που περναει ρυπους,θορυβο και αξιοπιστια πολλων χλμ
|
Αυτο ειναι το προβλημα,οτι επειδη εχει ιαπωνικες προδιαγραφες δεν περασε ποτε τα ευρωπαικα επιπεδα ρυπων και γι'αυτο δεν ηρθε επισημα στην ευρωπη.Η διαφορα στον κινητηρα,(μιλαω για κορμο-κεφαλη)ειναι το πολυ 20 ιππους.Δηλαδη εχεις ενα μαμα Avensis και σου βγαζει 118 ιππους.Βγαζεις τον 4A-FE και κουμπωνεις τον 4A-GE(με τον δικο του εγκεφαλο)πανω στα ιδια παρελκομενα (εξατμιση,εισαγωση και ιδια βενζινη) με τιποτα δεν θα σου βγαλει πανω απο 138 ιππους(και πολλα ειπα).Τωρα,αν αρχησεις με χταποδια,καταλυτες,55cm διαμετρο, εισαγωγες, ε αυτα τα κανεις και στον FE και λεω εγω τωρα αν εχεις 13αρα corolla ενταξει βαζεις τον GE,αν εισαι στην δικαι μου θεση και εχεις εναν FE κελαϊδαει και ειναι σε αριστη κατασταση,σου παει καρδια να τον πεταξεις και να φερεις ενα χρεπι απο ιαπωνια που να ξερναει λαδια απο ολες τις μεριες,να εχει ολο προβληματα,για να παρεις 15-20 αλογα και πας μετα για δυναμομετρηση και τρως και εκει μια ψυχρολουσια και κλαις τα χαμενα λεφτουδακια σου,το σφαξιμο του αυτοκινητου σου και την ολη ταλαιπωρια.
 |

16-11-05, 18:23
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
χαχαχα καλη προσπαθεια ηρακλη αλλα δε σε σωζουν αυτα χεχεχε (ελιωσα)
αν το ιαπωνικο χρεπι βγει καλο ομως ξεφτιλιζεις αρκετα αυτοκινητα επιδοσεων. αλωστε γουστα ειναι αυτα. παντως αν ειχα 1.6 η θα το τουρμπιζα η θα βαζα διλιτρο λογω λιγης διαφορας ιππων που εχουν ο 4FE με τον 4AGE. υπαρχει μια διαφορα ομως στην καταναλωση και πιστευω οτι καιει λιγα σε σχεση με τις στροφες που ανεβαζει και την ιπποδυναμη που σου δινει. και αν ο 4ΑFE ειναι 1 διαμαντι ο 20v ειδικα σε ζορια και ουρλιαχτο εκει ψηλα στις 7800 ειναι 100 φορες SWAROVSKI 
 |

16-11-05, 20:32
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
αν το ιαπωνικο χρεπι βγει καλο ομως ξεφτιλιζεις αρκετα αυτοκινητα επιδοσεων
|
Αυτο ειναι το προβλημα Πανο η τυχη,σαν να παιζεις κορωνα γραμματα.Προσφατα ενας φιλος μου εβαλε μοτερ απο VTI(160)στο CIVIC COYPE τον 105ps και ακομα κλαιει τα λεφτα του.Αθλιο το μοτερ καιει λαδια,παει σαν 100ps και το vtec οποτε θυματε κουμπωνει κ.α.Θα του ειχε πιει το αιμα ο αλλος.Κριμα και με τα ιδια χρηματα το εκανε light turbo και ηταν αρχηγος.

16-02-06, 20:18
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
πότε πρέπει να μετρήσουμε το λαδάκι στον κινητήρα για να πάρουμε σωστή ένδειξη? Όταν είναι κρύος ή αφού το ζεστάνουμε?? Εγώ παίρνω διαφορετικές μετρήσεις! Κοίταξα τον δείκτη τώρα με τα κρύα, και είχα λίγο κάτω απο το Low. Άλλη φορά αφού το ζέστανα μου έδειξε λίγο κάτω από το Fuel και μετά από γρήγορη οδήγηση και σκίσιμο του κινητήρα μου έδειξε κάτω από το Low 
|
 |
 |

16-02-06, 20:31
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος";p="
πότε πρέπει να μετρήσουμε το λαδάκι στον κινητήρα για να πάρουμε σωστή ένδειξη? Όταν είναι κρύος ή αφού το ζεστάνουμε?? Εγώ παίρνω διαφορετικές μετρήσεις! Κοίταξα τον δείκτη τώρα με τα κρύα, και είχα λίγο κάτω απο το Low. Άλλη φορά αφού το ζέστανα μου έδειξε λίγο κάτω από το Fuel και μετά από γρήγορη οδήγηση και σκίσιμο του κινητήρα μου έδειξε κάτω από το Low 
|
Γιωργο!!!!
Τι ειπες τωρα ρε συντεκνε...
Βεβαια οταν ειναι κρυο.
Αν βαλεις μπροστα το λαδι ανεβαινει στα κινουμενα μερη και πεφτει η σταθμη στο καρτερ που μετραει το dipstick.
Fuel εννοεις Full ετσι?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα