Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|

15-10-09, 00:42
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
βαρύ πολύ δεν πρέπει να είναι. πρέπει όμως να έχει χειρότερη αεροδυναμική λόγω κουκούλας κτλ κτλ.... και κάνατε και άνοιγμα με πολλά χιλιόμετρα και εκεί φάνηκε πιο έντονα!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|

15-10-09, 09:24
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Τι λες ρε Θανο!!!!!
Ειχες βαλει τα 1.4 μπεκ?
Απιστευτο! Εγω νομιζα πως τα MR2 μας ειχαν για πλακα! Ειναι καλυτερα στημενα, ειναι πολυ πιο ελαφριά, το μοτερ τους ειναι ολοκληρωμενο και βγαζει αυτα που πρεπει (οχι σαν τα δικα μας που ειναι 1zzfe wannabes).
Εισαι σιγουρος πως ανοιξε ο αλλος κανονικα?
|
 |
|
 |

15-10-09, 11:52
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
χαχαχαχχαα...κανονικοτατα φιλε...σφαζομασταν πιο πριν...με το που βλεπω να με περναει το mr2( χαλαρος εγω με 130) λεω "εδω ειμαστε  )...
τον κολλησα απο πισω εκανε στην ακρη και τον περασα...μετα κολλησε απο πισω μου και δεν ξεκολλουσε...ειχαμε αυτοκινητα μπροστα και δεν μπορουσαμε να ανοιξουμε...και μολις βρηκαμε ευκαιρια κανω στην ακρη και τον βλεπω να πλησιαζει απειλητικα...και με το που φτανει σχεδον διπλα μου ανοιγω κι εγω και μεχρι τα 180 εγραψα τι εγινε...και μετα μεχρι 210 2 αυτοκινητα πισω μου και πηγαιναμε σταθερα για κανενα χιλιομετρο...δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ανοιγε...
Μιχαλη και γω για πλακα νομιζα μας ειχαν...οπως κι αυτος ετσι νομιζε...χεχεχε...αλλααααα......
Ναι με τα 1,4 μπεκ...εκαναν δουλεια τα μπεκ...
my page
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη th@nos : 15-10-09 στις 12:15.
|

15-10-09, 15:11
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Την Τρίτη το πρωί καθώς πήγαινα στην σχολή(χαλκίδα) μετά τα διόδια του σχηματαρίου κάνοντας δεξιά παρατήρησα ένα rav4 καινούριο να έχει κολλήσει απο πίσω μουσχεδόν στο 1 μέτρο.Βγαίνει δίπλα μου κόβει κ πατάει αμέσως,πατάω κ εγώ,όλα τα εσάκια τα περάσαμε με 180,έχει μια μεγάλη ευθεία κ μετά δεξιά στροφή κ σε 300 μέτρα γίνεται μία λωρίδα ο δρόμος......στην στροφή έκοψε τον προσπέρασα,ανοίγαμε μαζί στην ευθεία μέχρι τα 205 περίπου κ μπήκα πρώτος στην στροφή....Εμείς 3 μέσα στο αμάξι κ αυτός μόνος του.Είμαι σίγουρος οτι πάταγε απλά περίμενα να μου εξαφανιστεί...πόσα κυβικά μπορεί να ήταν,με δεδομένο οτι εγώ είμαι 1,3 101 σενταν μαμα. 
|
 |
|
 |

15-10-09, 16:53
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αργυρούπολη, Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Την Τρίτη το πρωί καθώς πήγαινα στην σχολή(χαλκίδα) μετά τα διόδια του σχηματαρίου κάνοντας δεξιά παρατήρησα ένα rav4 καινούριο να έχει κολλήσει απο πίσω μουσχεδόν στο 1 μέτρο.Βγαίνει δίπλα μου κόβει κ πατάει αμέσως,πατάω κ εγώ,όλα τα εσάκια τα περάσαμε με 180,έχει μια μεγάλη ευθεία κ μετά δεξιά στροφή κ σε 300 μέτρα γίνεται μία λωρίδα ο δρόμος......στην στροφή έκοψε τον προσπέρασα,ανοίγαμε μαζί στην ευθεία μέχρι τα 205 περίπου κ μπήκα πρώτος στην στροφή....Εμείς 3 μέσα στο αμάξι κ αυτός μόνος του.Είμαι σίγουρος οτι πάταγε απλά περίμενα να μου εξαφανιστεί...πόσα κυβικά μπορεί να ήταν,με δεδομένο οτι εγώ είμαι 1,3 101 σενταν μαμα. 
|
Με 180 σε στροφές με 3 άτομα μέσα, με τζίπ 2 τόνων δίπλα, δεν υπάρχει περίπτωση να έτρεχα.
Μία στραβή να έκανε και θα βγαίνατε και οι δύο, το σκέφτηκες αυτό??
Ντάξει να φχαριστιόμαστε την οδήγηση, αλλά δεν είναι ο δρόμος πίστα, ούτε όλοι οι οδηγοί ραλλίστες... Ασφάλεια πάνω απ' όλα.
|

15-10-09, 15:28
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δυλιτρος ειναι στην χειροτερη. Μην ξεχνας ομως οτι επειδη εχεις πιο χαμηλο αμαξι σε σχεση με αυτον ειχες καλυτερο κεντρο βαρους.
|

15-10-09, 15:30
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Πάει 205χαω το 101 1.3?  με 3(!) άτομα μέσα?
Άψογο!
|

15-10-09, 15:35
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δεν το καταλαβα αυτο Μιχαλη. Τοσο υποτιμημενα πια ειναι τα 101 1.3? Και το δικο μου τα χει πιασει.
|

15-10-09, 15:42
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Εχθές το πήγα 205+!!!πέταγα από την χαρά μου!!!πάει απλά πρέπει να το πιέζεις για ώρα...όπως έχει πεί κ ο φίλος jl το σπάς κ το γουστάρει!!!γνώμη μου πολύ κοντή 5η το κορολα μας!!!καλό αυτό αλλά όχι κ για το πιο οικονομικό ταξίδι με 130.
|

15-10-09, 16:01
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
λιγο offtopic αλλά τι σπουδάζεις στο Τει Ψαχνων Μανωλη?αλήθεια γιατί δεν πηγαίνεις από τον παλιο δρομο όπως έκανα εγώ με την 101 μου?διαδρομή απόλαυση.ακόμα θυμάμαι κάθε λακουβα.είχα κάνει χαρτογράφιση και τις απόφευγα όλες και ευχαριστιώμουν και κάθε πρωί τα στροφυλίκια.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 1,22916198 seconds (88,17% PHP - 11,83% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|