Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
GPS Navigator |
 |

30-01-06, 23:39
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
GPS Navigator
Εχει πάρει κανείς GPS Navigator? Εχω δει σε πολύ καλή τιμή το Garmin i3, το έχει κανείς, τί λένε οι χάρτες του? Κάποια άλλη πρόταση?
|

31-01-06, 00:48
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Θα πρότεινα Tibo... Αν μιλάς για φορητό πάντα!!! Έχει Destinator ελληνικά, grreklish, english και ό,τι άλλη γλώσσα θες!! Βρίσκει με σωστό ψάξιμο χάρτες για όλες τις χώρες, μιας και για Ελλάδα τις δικαιούσαι (αφού το αγοράσεις).. Παίζει video, mp3 και φωτό!!
|

31-01-06, 00:54
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
Ναι αλλά το Garmin έχει 350 και το Tibo 600. Αν πάω στα 600ευρώ τότε πάω στην λύση Fujitsu Siemens N500 + destinator (new)!
|

31-01-06, 02:05
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
ΟΚ, τιμή δεν ήξερα!!! Απλά πρότεινα κάτι το οποίο έχω δοκιμάσει!!! ΤΟ tibo ουσιαστικά έχει windows mobile!!!
|

31-01-06, 08:25
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δεν ξέρω πολλά πράγματα για αυτά τα διαόλια, αλλά έχει αγοράσει το αφεντικό μου ένα το οποίο είναι φορητό (pocket) και έχει βάση στερέωσης για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Πέρα από την εικόνα και τους χάρτες, η φωνή μιας γκόμενας (στα ελληνικά) σε καθοδηγεί για το που πρέπει να πας. Το αγόρασε σχετικά φθηνά (νομίζω) αλλά δεν θυμάμαι μάρκα... Θα τον ρωτήσω σήμερα και θα σας πω περισσότερα, γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ.
Πάντως είναι πολύ ευχαριστημένος.
Re: GPS Navigator |
 |

31-01-06, 09:26
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Re: GPS Navigator
Εγώ εχω πάρει ένα Yakumo Alpha X 300,που είναι σχεδόν ιδιο με διαφορα mio...Εχει ατζεντα,pocket xp,mail κλπ...+καρτα μνήμης 256ΜΒ+papago Greece 5.1+βαση αυτοκινητου=260+25+90+16=381 ευρώ απο το radioshack.O επεξεργαστης του είναι αρκετα γρηγορος σε σχεση με ενα 266 που είχα δοκιμασει πριν ενώ και το papago είναι αρκετα καλό με ελληνικο μενού και ελληνικές οδηγίες.Εχει βγει και το 7,0 που είναι 3D, ενώ μπορίς να μπαίνεις και να κατεβαζεις ανανεωμένες εκδόσεις.Το papago για την
Δυτική ευρώπη στοιχίζει 70 ευρώ!
|
 |
 |

31-01-06, 09:35
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Εγώ δέν ήθελα κάτι dedicated ούτε κάτι για σταθερή τοποθέτηση και κάνω το εξής ¨
Έχω το κινητό μου ένα NOKIA N70, κατέβασα το λογισμικό ROUTE66 ΔΩΡΕΑΝ με χάρτες για Ελλάδα, Αττική και ολόκληρη τηνΕυρώπη, αγόρασα μόνο ένα GPS RECEIVER bluetooth (110 έως 180 Ευρώ) και δουλεύει τέλεια, με φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά, σημεία ενδιαφέροντος, υπολογισμό διαδρομής,ταχύτητας και πολλά άλλα.

31-01-06, 09:46
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
|
|
Οταν είσαι στο Navi και σε πάρει κάποιος τηλ. τί κάνεις? Συνεχίζει να σου δείχνει?
Γενικά το έχω ψάξει πολύ και έχω μπερδευτεί! Εχω μάθει για όλες τις μάρκες και τις τιμές τους. Απλά δεν θέλω να το αγοράσω τώρα και να το μετανοιώσω πολύ γρήγορα. Θέλω να πάρω κάτι και να το κρατήσω λίγο παραπάνω, μιας και οι χάρτες αναβαθμίζονται συνεχώς και παραμένεις με την ίδια συσκευή.
|

31-01-06, 09:58
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σχετικά με την χρήση του κινητού σαν GPS, μου έχουν πει φίλοι που έχουν ότι το αρνητικό είναι ότι κάνει χρήση μεγάλης ενέργειας με αποτέλεσμα να αδειάζει πολύ γρήγορα η μπαταρία του.
 |

31-01-06, 16:47
|
 |
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Έχω ένα Mio168 pocketPc με ενσωματωμένο GPS και είμαι γενικά αρκετά ευχαριστημένος.Έχει το Destinator με ελληνικούς χάρτες (εννοείται!),φωνητικές οδηγίες κλπ.Σε περιοχές εντός Αττικής που δεν πηγαίνω συχνά μου έχει λύσει τα χέρια!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16832209 seconds (81,37% PHP - 18,63% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|