ok αντονις . ειναι ευχαριστο νεο αυτο.χμ...... γαλατσι ε? φυσικα θα το συζητησουμε. διαθετω ολα τα ηλεκτρικα και τα μηχανικα μερη. εχω κινητηρα κομπλε με ψυγειο εξατμιση πλεξουδα σωληνωσεις ηλεκτρονικη κτλ. πατας μιζα και παιρνει. εχω και τα φρενα τα οποια ειναι ελαφρια και δυνατα.ειναι μοτοσυκλετας.. . υπαρχουν ολες οι βιδες. υπαρχουν ολα τα ρουλεμαν τα οποια θα χρησιμοποιηθουν.υπαρχουν ολες οι βιδες ανοξειδωτες. υπαρχουν ολα σχεδον τα αναλωσιμα για τη λειτουργεια του και γενικα υπαρχουν παρα πολλα πραγματα για να γινει η αρχη. το θεμα ειναι να ξεκινησει το σασι. αλωστε δε μας βιαζει κανεις.

ΥΓ εχει βρεθει δωρεαν χωρος στο περαμα αλλα αν παρει μορφη το σασι μεσα στο δωματιο το οποιο μου δινουν δεν θα βγαινει μετα. δεν θα χωραει απο την πορτα

ΥΓ2 αν (πρωτα ο θεος φτασει στην τελικη μορφη του) θα μπορω να το παρουσιασω στο υπουργειο βιομηχανιας ως δικη μου εφευρεση? φυσικα τα σχεδια θα αλαξουν και θα βελτιωθουν και θα γινουν βιβλιο.. τι γινεται εκει? γνωριζει κανενας τα νομικα θεματα?
ΥΓ3 ψαχνω διαφορα τετοια site με αυτο το περιεχομενο για να δω ιδεες και κατασκευες στο συστημα διευθυνσης και ψαλιδια. αν γνωριζει καποιος κανενα site ας το ποσταρει εδω. ευχαριστω