Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 273
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ OLYMPIKO (ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ) Νο.9
ΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ, ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/02 ΚΑΤΑ ΤΙΣ 17:00 ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ (ΟΛΥΜΠΙΚΟ). ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Η ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ (ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ G.P.S. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!).
Δύναμη Σεβασμού: 285
Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να έρθω σε καμμία συνάντηση, δεν ήξερα κιολας που βρίσκεστε, και κάθε πότε!!!! Θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά!! Δυστυχώς για ένα μήνα τωρα θα έχω μπλεξίματα με την εξεταστική, αλλά μετα σίγουρα θα έρχομαι!! Ένα άλλο μέρος που θα μπορούσαμε να πάμε κάποια στιγμή ειναι το Τερα Πέτρα στην Πετρούπολη!! Και ευκολη προσβαση, και απεριόριστο πάρκινγκ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 275
ΑΥΤΗ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ PARKING ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ!!!!ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙ!!!!!
Ναι, πιστεύω οτι για συναντησεις ειναι ιδανικη!!!!!
Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα βολεύει και τα άλλα παιδιά του Club σαν τοποθεσία!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΑΜΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ!!!!!ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΦΟΤΟΓΡΦΙΑ ΤΟΥ CLUB MAS!!!!!!!!11
Παιδια, μαλλον δε θα μπορεσω ουτε αυτην την Κυριακη να ερθω!!! Εξεταστικη βλεπετε!!!!! Συγχωρηστε με για κανενα μηνα ακομα,μεχρι να τελειωσει, και μετα θα αρχισω να ερχομαι συνεχεια!!!!!! By the way Δημήτρης λέγομαι!!!!!!! Keep corolling!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΚ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΣΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ COROLLAKIA ΤΟΥΣ.ΚΙ ΕΣΥ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
Δύναμη Σεβασμού: 0
Εγώ είμαι μέσα για την συνάντηση αν και είναι η πρώτη φορά
που θα συμμετέχω σε συνάντηση του corollaclub . και σύμφωνο για το Τερα Πέτρα στην Πετρούπολη αν και δεν έχω πάει πολλές φορές εκεί ελπίζω να το βρω αλλά και για το ΟΛΥΜΠΙΚΟ δεν έχω πρόβλημα.
Ε’ και να φέρεται και κανένα διαφημιστικό του corollaclub για μας τους νέους