Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
προβλημα με levin blacktop |
 |

28-12-14, 11:52
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
προβλημα με levin blacktop
παιδια καλησπερα σασ κ χρονια σας πολλα!ευχομαι σε ολους οτι καλυτερο!
επανερχομαι παλι σε καποιες απορειες που θελω να με βοηθησετε..
1ον ... οι μαμα εκεντροφοροι του ασημοκαπακου ειναι καλυτεροι απο του μαυροκαπακου σε οτι αφορα στο τουρμπο?( κατοχος μαυροκαπακου)..μου τους εβαλε ο μηχανικος μου διοτι μ λεει ειναι καλυτεροι στο τουρμπο! ισχυει η απλα ειναι καποια κομπινα?
2ον.. επειδη ξανα εφτιαξα το μοτερ απο την αρχη ολο μα ολα μεσα σφυριλατα καθως αλαχτηκανε ολα και με συμπιεση κοντα στο 10.. πηγα να ρυθμησω στο dyno (ζομπολασ) κ το μοτερ βαραει πυρακια!!!! στο 1 bar! Μου λεει ο προγραμματιστης οτι ειναι θεμα παραληλου ( greddy ultimate black) προβλημα στην συνδεση του αν κ τον εχω πολλα χρονια καθως ειναι κ το 3ο μοτερ που φτιαχνω (οπως μου ειπε κ την αιτια αυτη ο κ.ζομπολασ που σπανε τα μοτερ) ειναι οτι εκει που δηλωνει το αβανσ στο ρελαντι στις 13μοιρες π.χ. αυτο κοβει κ τισ παει στισ -178!!!! μου το εδειξε κ στο προγραμμα που εχει στο λαπτοπ!κ οντως το κανει! το αμαξι βασικα κανει κ κομπιασματα κ αυτο μ λεε ειναι επειδη κοβει αβανσ!δλδ κανε αλλα νταλον ο παραληλος!!!κ η λυση μ λεει η καλυτερη ειναι να μπει αγραφος κ να ξυλωθουνε ολα κ ο μαμα!!προβλημα ηλεκτρικο δλδ κ οχι μηνανικο (πυρακια)
κ γιαυτο αναρωτιεμαι μηπως ειναι οι εκεντροφοροι η μηπως στο χρονισμα εχει πηδηξει κανα δοντακι ο μηχανικος (αν κ το μοτερ επερνε αλογα στο dyno)
εσεισ τι λετε? δωστε μου τα φωτα σασ!!!
|

29-12-14, 09:07
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Θεωρω οτι κατι τετοιο παιζει που λες.....
Ο παραλληλος δεν δικαιολογει να κανει αυτα που λες......
Μια χαρα κανει την δουλεια και ο παραλληλος εφοσον συνδεθει σωστα ......
10 συμπιεση και σε αυτο το μοτερ το θεωρω πολυ οχι βεβαια για να βαραει πυρακια στο 1bar!
Κοιταξτε το θεμα χρονισμος-εκκεντρα!!!
Ο αγραφος σαφως και ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον παραλληλο αλλα για αλλους λογους ,οχι για το advance και τα πυρακια!!!
Αυτο το κανει μια χαρα και ο παραλληλος......
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|

29-12-14, 09:52
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Φιλε μου εχεις μηπως να μου στειλεις καποιο λογκαρισμα που κανατε να δω αν μπορω να βοηθησω;

29-12-14, 16:34
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
οχι δεν εχω καποιο λαγκαρισμα!!
παντως μου ειπε οτι φταιει κατι στην συνδεση του παραλληλου κ οχι το χρονισμα! ηλεκτρικο το προβλημα κ οχι μηχανικο!!οσο αφορα τα εκεντρα του ασημοκαπακου..ειναι καλυτεροι απο το μαυροκαπακο στο τουρμπο?( για το χρονισμα εμενα μου κανει απορια..)
|

29-12-14, 18:34
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Οι εισαγωγης ειναι ιδιοι. Οι εξαγωγης του μαυροκαπακου εχουν 0.23 περισσοτερο βυθισμα πραγμα που θεωρητικα σημαινει οτι ειναι καλυτεροι, γιατι αφηνουν περισσοτερο αερα να περασει και ξεκουραζει την τουρμπινα.Αυτο σημαινει οτι τα ιδια αλογα θα τα βγαλεις με χαμηλοτερη πιεση.
Οσο για τον παραλληλο ρωταω αν εχεις καποιο log για να δω αν ατο σημειο που εχει τις -173 μοιρες εχει κι αλλες ενδειξεις παραλογες. Αυτο το κανουν συχνα οι παραλληλοι ατην προσπαθεια τους να επικοινωνησουν με τον εγκεφαλο. Δεν ειναι κατι ανησυχιτικο. Απλα νομιζω οτι τα κολπα αυτα σου τα κανει εξαιτιας καποιου αισθητηρα. Αν μπορεις αρχικα δοκιμασε να βαλεις καποιον αλλο maf και να ξαναπερασεις τον χαρτη ( οχι να κανεις reset) .
Αληθεια, ποιο update εχεις;
 |
|
 |

29-12-14, 22:37
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Οι εισαγωγης ειναι ιδιοι. Οι εξαγωγης του μαυροκαπακου εχουν 0.23 περισσοτερο βυθισμα πραγμα που θεωρητικα σημαινει οτι ειναι καλυτεροι, γιατι αφηνουν περισσοτερο αερα να περασει και ξεκουραζει την τουρμπινα.Αυτο σημαινει οτι τα ιδια αλογα θα τα βγαλεις με χαμηλοτερη πιεση.
Οσο για τον παραλληλο ρωταω αν εχεις καποιο log για να δω αν ατο σημειο που εχει τις -173 μοιρες εχει κι αλλες ενδειξεις παραλογες. Αυτο το κανουν συχνα οι παραλληλοι ατην προσπαθεια τους να επικοινωνησουν με τον εγκεφαλο. Δεν ειναι κατι ανησυχιτικο. Απλα νομιζω οτι τα κολπα αυτα σου τα κανει εξαιτιας καποιου αισθητηρα. Αν μπορεις αρχικα δοκιμασε να βαλεις καποιον αλλο maf και να ξαναπερασεις τον χαρτη ( οχι να κανεις reset) .
Αληθεια, ποιο update εχεις;
|
κοσμα φιλε μου ειλικρινα δν ξερω ποιο εχει!αυτος μ λεει οτι ειναι θεμα συνδεσης απο την αρχη!!!μηπως φταει το msd που εχω?(ενισ+χυτης αναφλεξης)μηπως πρεπει να βγει? κ οσο για τα εκεντρα να του πω να μ βαλει παλι τα δικα μου τα παλια κ να βγαλει απο το ασημι?
|

29-12-14, 23:05
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Για τους εκκεντροφορους δεν θα εχεις καμια σοβαρη διαφορα για να μπεις σε τετοια διαδικασια. Οσο για το msd δε νομιζω. Απλα θελει ψαξιμο το θεμα.

30-12-14, 20:35
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Για τους εκκεντροφορους δεν θα εχεις καμια σοβαρη διαφορα για να μπεις σε τετοια διαδικασια. Οσο για το msd δε νομιζω. Απλα θελει ψαξιμο το θεμα.
|
μαλλο ηλεκτρικο ειναι οπως μου τα λεει κ αυτοσ!γτ μου το εδειξε κιολασ αλλα λεω καμια φορα μπορει να μασ βαζουν σε τρυπακια για αλλα εξοδα..παντως αυτο που κανει ειναι να μου κανει κ διακοπεσ το αμαξι...
κανα προγραμμα να βαλω τον παραληλο στο λαπτοπ μπασ κ δω τπτ υπαρχει?η να το αφησω καλυτερα μην κανω καμια ζημια?
|

30-12-14, 21:02
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Γνωριζεις απο αυτα; Αν ναι να σου στειλω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 30-12-14 στις 21:37.
|

30-12-14, 21:54
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
για στιλε μου ενα πμ γιατι δν μπορω να σου στειλω...
αρα πιστευεις οτι οι εκεντροφοροι δν χρειαζεται να αλλαχτουν κ να μπουνε απο το μαυροκαπακο το δικο μου ετσι?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16908789 seconds (79,13% PHP - 20,87% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|