Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
βύθιση στροφών |
|
15-08-13, 00:19
|
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
βύθιση στροφών
Καλησπεριζω τους corollakides !
Εχω corolla 1.4 zze-120l 2005 μοντέλο τριθυρο sport. Τοσα χρονια δεν μου εχει παρουσιασει τιποτα εχει 56000 χλμ .εδω και ενα μήνα στο ρελαντί αλλα και οταν βαζω air condition κανει βύθιση στροφων καθε 2 δευτερολεπτα οχι πολύ μεγαλες αλλα .αλλα σπαστικό ελπίζω να με καταλαβαινετε. Το κανει οποτε του καπνισει δεν ειναι να πεις οτι το κανει ζεστη ή κρύα η μηχανή .Το πήγα σε εξουσιοδοτημενο service Toyota .Οοολη την ημερα ο φουκαράς ο μηχανικος εφαγε (καθαρισμος πεταλούδας γκαζιού-σφίξιμο γειωσεων- μέτρημα δυναμό, μπαταριας την οποία την αλλαξα προσφατα στο service περίπου βδομάδα ) Οταν πηγα να το παρω το ειχε στο ρελαντι και δουλευε αλλα και με air condition αλλα και το εκανε και βολτα δεν εκανε τίποτα εκει . Μετά απο κανα τετραήμερο πάλι, τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελή μου. Εχω ακουσει πολλα . Άλλοι λενε για μοτερακι ρελαντί αλλοι για βαλβιδα θερμοκρασίας αλλοι για αισθητηρα Λαμδα. ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ. Σας παρακαλω οτιδήποτε παρόμοιο καθε βοήθεια σας θα μου ειναι ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
|
15-08-13, 10:13
|
Μέλος
|
|
|
|
Για σου Αχιλλεα!Εχεις ρωτησει καποιον αλλο με τον ιδιο κινητητηρα αν εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?εγω πιστευω οτι οφειλεται σε καποιο component!
|
15-08-13, 12:05
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Οχι δεν ξέρω κάποιον να έχει τον ιδιο κινητήρα και συγχωραμε τι είναι component ?
|
15-08-13, 13:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Για το ρελαντι μονο δεν εχω να σου πω κατι, αλλα για οταν αναβεις a/c δοκιμασε κατι, χαζο μεν αποτελεσματικο δε. Αναβε τα φωτα θεσης, ωστε να φαινεται οτι θελει παραπανω στροφες η μηχανη (ω ναι), και θα διορθωσει μονο του το αμαξι το ρελαντι. Γενικα ομως το ρελαντι στα ΤΟΥΟΤΑ μπορει να κανει βουτιες και να θεωρειται χαμηλο, τουλαχιστον η 101 του πατερα ετσι κανει. Απο μπουζι πως πας, τα χεις αλλαξει;
|
15-08-13, 14:15
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Μπουζι άλλαξα στο service κανα μηνα τωρα οσο αφορα αιρ κοντισιον και φωτα το εχω κανει και ειναι το ιδιο αποτελεσμα . Ουφ θα με σκάσει αυτό το αυτοκίνητο
|
15-08-13, 18:12
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Αχιλλεας
Μπουζι άλλαξα στο service κανα μηνα τωρα οσο αφορα αιρ κοντισιον και φωτα το εχω κανει και ειναι το ιδιο αποτελεσμα . Ουφ θα με σκάσει αυτό το αυτοκίνητο
|
θα ρωτησω αν εχουν ηλεκτροβαλβιδα αυτα γιατι δεν γνωριζω..αν εχουν πιθανον να ειναι αυτο εφοσον στο κανει οταν πατας air condition
|
15-08-13, 18:57
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Οχι μου το κανει και στο αιρκοντισιον αλλα και χωρίς
|
16-08-13, 09:30
|
Μέλος
|
|
|
|
για παραδειγμα στα δικα μας corolla στα πιο παλια ειχε 2 ηλεκτροβαλβιδες για το ρελαντι...
η μια οταν αναβες πχ τα φωτα ή ανοιγες καλοριφερ ή παταγες τα φρενα που αναβαν τα φωτα πεδησης ή το καλοριφερ η πρωτη ηλεκτροβαλβιδα σηκωνε λιγο τις στροφες του κινητηρα γιατι ειχε περισσοτερη αναγκη ρευματος τις συγκεκριμενες χρονικες στιγμες.
η 2η οταν ανοιγες το αιρ κοντισιορ σηκωνε λιγο τις στροφες παλι
αν καποια απο τις βαλβιδες δεν λειτουργουσε σωστα ή εχανε υποπιεση καποιο σωληνακι που εδινε αερα στις βαλβιδες τοτε ειχε αρρυθμια....
|
16-08-13, 10:38
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Καλού-κακού, κάνε ένα καθάρισμα και στο AFM με καθαρό οινόπνευμα.
Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα μετά τον καθαρισμό του.
|
16-08-13, 12:45
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Τι ειναι το AFM
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Κόφτης στροφών |
ltsantar |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
6 |
02-04-10 10:26 |
Αριθμός Στροφών σε Ρελαντί |
koslyr |
TOYOTA COROLLA E 12 |
11 |
15-05-07 23:51 |
Page generated in 0,16849804 seconds (79,14% PHP - 20,86% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|