Λεμε τωρα οτι ημουν κουλος!!

λοιπον κυριοι την περασμενη παρασκευη (λιγο πριν τον πανελληνιο μοτο αγωνα της κυριακης στα Μεγαρα) ειχε ελευθρες δοκιμες για ιδιωτες (track day) και τολμησα μετα απο 2 χρονια κατοχης της μηχανης να μπω να δαμασω τα αλογα!!
Το κακο της υποθεσης ειναι οτι δεν ειχα (και δεν εχω ακομα) λαστιχα της προκοπης (bt-014 2.5 ετων με 14.000χιλ) και σχεδον καθολου πελμα στο κεντρο τους που δυσκολευαν κατα πολυ την αλλαγη διευθυνσης της μηχανης.Πελμα εχω στα πλαινα (οχι πολυ αλλα αρκετο για στριψιμο) ισα ισα για κανα 2 track day.
Το αποτελεσμα ηταν να εχω πολλα κουνηματα στα φρενα του πισω τροχου (περισσοτερα στο βιντεακι οταν το ανεβασω στο you tube) και ενα καλο low siding με παρολιγο ασχημα ξεμπερδεματα.Αλλα επειδη ειμαι και πολυ πιλοτος το εσωσα με το γονατο.Ακολουθουσα το φιλαρακι που πηγαμε μαζι και ειχα παρει ενα καλο ρυθμο και γυρναγαμε μαζι.Αυτος φοραει γομες με χαραξη ενω εγω με απλα ελαστικα δρομου αρκετα ταλαιπωρημενα (που πα ρε καραμητροοοοο!!!) μπαινοντας στην εισοδο της k-pits (για οσους ξερουν) και ακολουθωντας κατα ποδας το φιλαρακι,νιωθω το μπροστινο να γλυστραει ελαφρως και με το που κλεινει και αλλο η στροφη ΠΑΝΙΚΟΣ!!Μονη λυση??ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ!!
Ετσι και εκανα λοιπον,σταθερα ανοιγομενο γκαζι,γονατο κατω να ξυνει (πσσσσ τι εκανα ο ανθρωπας!!

) και πιεση με το ποδι να σηκωθει η μηχανη!!Αυτο ηταν!!Το εσωσα!Απλα λιγο πιο κατω στην Κ1 πριν παρω την στροφη τεντωσα λιγο το ποδι για φυγει το sk@to απο την καλτσα!!
Ακολουθουν φωτο απο τα λαστιχα αλλα δεν ειχε φωτογραφο εκεινη την μερα η πιστα οποτε και δεν θα με δειτε εν δραση ακομα.
ps:Την αλλη κυριακη εχει παλι αγωνα και την παρασκευη θα ξαναπαω για track day.Οποιος θελει ερχεται για χαβαλε.
ps2:Ο χρονος μου για πρωτη φορα και με τετοια λαστιχα ηταν ΣΟΥΠΕΡ!!! 1.16 καλυτερος γυρος και 1.17-18 σταθερο γυρολογιο.Την στιγμη που οι αγωνιζομενοι γυρνανε στο 1.02-03 και ξερουν πολυ καλα την πιστα.
ps3:Ο πρωταθλητης ομως τα σπαει!!Μπουστας κυριοι με Ducati 1098 εγραψε τον απιστευτο χρονο στα δοκιμαστικα 57.80 και σταθερο στον αγωνα 0.58-59!!!!