Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παράπονα..μηχανικά!
Παλιά 08-04-06, 13:54
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 267
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράπονα..μηχανικά!

τα παραπονα μου.... το αμαξι το εχω εδω και 3 μηνες περιπου με την μετατροπη..παιζει και λιγοτερο...2 μαλλον...στον πρωτο μηνα που το πηρα..αρχες δευτερου.. θερμοκρασία.. μου πεταει τα νερα και αδειαζει το ψυγειο με αποτελεσμα να ανεβαζει θερμοκρασια..δλδ αυτο μου ειπαν ...ακομα περιμενω να δω τι θα παιχτει και που θα καταληξουμε?ειναι φλατζα δεν ειναι ειναι δεν ειναι ?εντωμεταξυ ο ενας μου λεει ψυγειο..ο αλλος ταπα..ο αλλος τρομπα ο αλλος οτι μαλακια του κατεβει...με τα πολλα θελει να παει το αμαξι για καμια βδομαδα μεσα να δουμε τι ειναι...και ειμαι και υπερβολικός...5 λεπτα να ζεσταθει 5 να κρυωσει ..οι μισοι με βριζουν γιατι το προσεχω τοσο οι αλλοι μισοι γιατι "δεν" το κρυωνω/ζεσταινω και λεω ψεμματα..αλλοι μου λενε 300 για φλατζα αλλοι 400 αλλοι 500...που να παω?να παω?να το πουλησω να τελειωνει ? η να πηγαινω οπως πηγαινα προχθες πανω σε κοντρα με 180 και ξαφνικα να βγαινει το κολαρο της σκαστρας? ναι καλα ακουσατε?στα 180 να χανω πιεση και να μενω με τα 70 αλογα και αν που εχει το αμαξι...εκτος το ρεζιλι και τα κραξιματα που ακουσα εγω τι φταιω?που εκανα την μετατροπη θα πειτε ..μαλακας..αυτο αρχιζω και νιωθω αφου ηδη εχω δωσει 200 ευρω παραπανω για γαμησιατικα..και αλλα 400 για φλατζα? η 150 για τρομπα νερου ?τι φταιει τελικα? ειδου η απορια εξαρτατε απο το ποσο ορεξη εχει ο καθε μηχανικός..( μην πω για τον δικο μου .. ) ...ασε που φοβαμαι μην μεινει μεσα το αμαξι κανα 2-3 βδομαδες(τοσο θελουν για να αλλαξουν κατι που παιρνει 2 μερες max) παλι..μετα να δω πως θα πηγαινω δουλεια πως θα βγαινω εξω πως θα κανω διαφορα..και βλεπω αλλους με την ιδια μετατροπη να μην το προσεχουν να το γαμανε και να μου κανουν και καζουρα..και τιποτα το μοτερ αθικτο...και απο που ?απο μηχανικους που και απο δω μεσα καποιοι τους βγαζανε ασχετους και αχρηστους...μηπως επρεπε να πηγαινω στου αχρηστους που δεν μιλανε στην τελικη ?
τελος παντων πειτε οτι θελετε οτι μου ετυχε οτι ειμαι μαλακας εγω οτι ειμαι κουλος η οτι ειμαι οδηγαρα και δεν αντεχει το αμαξι..εγω ενα ξερω..οτι κατα την γνωμη μου εγω το προσεχω απο πολυ εως ελεινα και τελικα μενω με τα παπαρια στο χερι...η πληρωνω το καθε γαμησιατικο του καθενος..θα μου πεις μετατροπη ειναι το ξερες..και επειδη ειναι μετατροπη ?δεν ειναι υποχρεωση αυτουνου που στο βαζει να ελενχει το μοτερ πριν το βαλει ?η το βαζει πανω και οτι γινει οτι βγει?εγω πως φτιαχνω pc και ειναι τελεια? δινω εναν σκληρο δισκο χτυπημενο και οτι γινει ?η λεω οσο κρατησει ?τι μαλακια ειναι αυτη η νοοτροπια που εχουμε εδω?και γιατι πληρωνουμε γαμησιατικα μηχανικων? πως γινετε ο ενας μηχανικος να λεει 200 η φλατζα ο αλλος 300 και ο αλλος 400 ?δλδ αν δεν φοραω παπουτσακι σπαρκο και αν δεν ξερω ποιο ειναι το καρτερ η η σκαστρα πρεπει να μου πιανει το κωλαρακι ?
τελος παντων η ουσια ειναι μια..εχω τουρμπο εχω περιποιημενο αμαξι υποτιθεται..και τι παιρνω? τα αρχ.... ..
αυτα ειχα να πω...
σορρυ για τις ασχημες λεξεις αλλα ετσι νιωθω και ετσι ειναι...και δεν θα ηθελα να σβηστει το ποστ..
ετσι μου ερχεται να το πουλησω η να το σπασω αλλα στην ουσια τι φταιει το αμαξι ? με το μαμα μοτερ δεν ειχε τπτ...τι φταιω εγω αν κανω μαλακιες και προσπαθω να πετυχω μετατροπη με δοκιμες?με καποιους μαλλον που κανουν δοκιμες? εδω ειναι ελλαδα το ξεχασα...και μην μου πειτε οτι ολοι ειχατε τζαμι μετατροπη...ψεμμα...

αυτα...δεν θελω σχολια απλα τα ειπα...
Παλιά 08-04-06, 14:25
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 851
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Παράπονα..μηχανικά!

Τι να σου πω ρε Χρηστο εμενα καλη ειναι η μετατροπη παρα τις βλακειες που εκανα(που αλλαξα μηχανικο και εβαλα χερι μονος μου).Τι να σου πω.Πηγαινε σε αυτον που το εκανε μετατροπη και πες του εμενα τωρα μου εδωσε και εγγυηση!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-06, 15:26
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 768
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μία ερώτηση έχω να σου κάνω φίλε LoVis.το μοτερ το κούμποσες πάνω όπως ήταν?ρωτάω γιατί από όσα έχω ακούσει το συγκεκριμένο θέλει επισκευή στον τρίτο κύλινδρο πριν μπει.έκανες κάτι τέτοιο?μήπως αυτός είναι ο λόγος?αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλά το έχω ακούσει από πάρα πολλά παιδιά με στάρλετ που το έκαναν ή δεν το είχαν κάνει και την πάτησαν.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-04-06, 23:02
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 851
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Κωστα σπαει η πολλαπλη στον τριτο κυλινδρο καθως ειναι "βουλωμενη"για να περναει τα καυσαερια.Γενικα καλο ειναι να ανοιχτει το μοτερ πριν μπει πανω αλλα εκεινη την στιγμη λες το διακινδυνευω και οτι βγει με το σκεπτικο οτι μπορει να εισαι τυχερος και να γλυτωσεις λεφτα!Γενικα επειδη πλεον εμαθα και κατι γιαυτα τα μοτερ αν δεν καινε λαδακι δεν εχουν προβλημα...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-06, 00:22
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 267
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
diafanh_psyxh βασικα εγω δεν ειμαι μηχανικος..εγω τα εσκασα να εχω μοτερ σταρλετ..εχω δικιο η δεν εχω?και δεν πιστευω οτι εσυ πηγες και ειπες για τριτο κυλινδρο κτπλ η ειπες τι να κανει ο μηχανικος σου..υποτιθετε ειναι ο ειδικος..σωστα?παρολαυτα ουτε ξερω τι εκανε..και σημασια δεν εχει τι εκανε αυτος γιατι εγω θελω το αποτελεσμα και οχι να κανω την δουλεια..αλιως το εφτιαχνα και μονος μου σημασια εχει οτι σαν αποτελεσμα εμεινα με τα balls στα χερια.. και δεν θελω να πω και τπτ αλλο...γιατι θα κατεβασω τπτ περιεργο
Παλιά 09-04-06, 02:13
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 308
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εγω δεν εχω ακουσει τιποτα περι επισκευης στον τριτο κυλινδρο..Και γιατι μαλιστα μονο σε αυτον?
Τομονο που ξερω ειναι αυτο που λεει και ο wastegate,οτι δηλ η μαμα πολλαπλη εξαγωγης ειναι ροικα χαλια στον τριτο κυλινδρο,με μονο κοστος στην αποδοση,οχι οτι χαλαει ο τριτος κυλινδρος..

Εχω 4 πολυ καλους φιλους που εχουν κανει αυτη τη μετατροπη και ειναι πολυ ευχαριστημενοι, ο ενας μαλιστα το εχει και πρωτο σταδιο με Apexi κτλ στο 0,9bar απροβληματιστα,αλλα το προσεχει πολυ..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-06, 12:31
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 768
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδιά είπα αυτό που έχω ακούσει από αρκετά άτομα.όσο για αυτά που έγραψες φίλε LoVis όταν θές να κάνεις κάτι που δεν ξέρεις η γνώμη μου είναι ότι ψάχνεις πολύ πριν το κάνεις και σε ποιον θα το κάνεις.μεταχειρισμένο μοτερ είναι,turbo είναι κλπ το μυαλό σου έπρεπε να στροφάρει στα κόκκινα και να ρωτήσεις.χρειάζεται κάποια επισκευή ή όχι και φυσικά όχι μόνο σε αυτόν που το έβαλες αλλά και σε άλλους.εξάλλου μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι κάτι δεν φτιάχνουν καλά για να σε αναγκάσουν να το ξαναπας και τότε σου λένε είναι και αυτό είναι και εκείνο κλπ.Ελλαδιστάν δυστηχώς έτσι είναι γιαυτό το λόγο πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.από τα λάθη μας μαθαίνουμε.μην το πάρεις προσωπικά αλλά σαν κώστας καταλογίζω και ένα μερίδιο ευθύνης 3% και σε σένα,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκανε μαλακία ο μηχανικός που πήγες κλπ.θα έπρεπε να σου πει θα το ανοιξω να δω τι έχει και θα σου πω αν θέλει επισκευή στοιχίζει τόσο.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-06, 13:00
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 341
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Το ιδιο ακριβως επαθα κ εγω! Πηρα το μοτερ το εβαλα κ εφυγα! Μεγαλη λαλακια οπως αποδηχτηκε αργοτερα.Επρεπε να ψαχτω περισσοτερο πριν το κουμπωσω κ φυγω!
Παλιά 09-04-06, 14:21
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 308
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τι προβλημα ειχε το δικο σου?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-06, 14:46
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 519
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εγω σας ειπα,σταματηστε να αγοραζετε τα χρεπια απο japan,κατα 80% τα εχουν πιει το αιμα,αφου ηθελες turbo γιατι δεν εφτιαχνες το δικο σου μοτερακι(οπως ισως κανω εγω)εχω χιλιους δυο λογους που στο λεω αυτο.Πηγενετε να γλυτωσετε καποια χρηματα αγοραζοντας το ετοιμα,αλλα στην ουσια το πληρωνετε διπλα στις επισκευες,+το αγχος+το τρεξιμο++++++ χιλια δυο μειονεκτηματα.
Ποσο το πληρωσες το μοτερ και ποιο ειχες πριν;

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ψάχνω Μηχανικό Afnomageiras ΕΔΩ ΕΠΑΡΧΙΑ 4 07-02-06 08:11

Page generated in 0,16827297 seconds (79,12% PHP - 20,88% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:45.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com