Δεν υπάρχει πρόβλημα παιδιά!!!
Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βλάψουμε τις άριστες δια-club-ικές μας σχέσεις. Απλά, ένιωσα την ανάγκη να διαμαρτυρηθώ γιατί άρχισα να νιώθω ξένος εδώ μέσα. Ένα συναίσθημα, κάθετα αντίθετο προς την άκρως φιλική και πρόσχαρη εικόνα που έλαβα, με όσα μέλη του Corolla Club είχα την χαρά να γνωρίσω από κοντά στην Auto Exelixis.
Με συγχωρείτε αν υπήρξα απότομος, απλά έγγραψα όπως αισθανόμουν εκείνη τη στιγμή.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου και, που η καλή εικόνα σας συνεχίζεται και δυκτιακά. pc
Στο σημείο αυτό και δοθείσης της ευκαιρίας, θέλω να σας ευχαριστήσω και επίσημα, ως μέλος του YarisClub, για την ανεκτίμητη προσφορά σας στην εν λόγω έκθεση.
Φίλε diafanh-psyxh, το όνομά σου κάτι μου λέει, confused αλλά αν έλεγα ότι σε θυμόμουν θα έλεγα ψέματα...λυπάμαι γι' αυτό!!!

Την επόμενη φορά που θα τα πούμε από κοντά, ελπίζω να μην μου κρατάς κακία... Θα επανορθώσω...

Φίλε Ayrton, νομίζω πως η θέση σου σκιαγραφεί τις απόψεις μου με τον καλύτερο τρόπο....
Όταν είσαι σαν κι εμένα και λατρεύεις τη μαμά Toyota σαν εταιρία γενικότερα, (αλλά και ειδικότερα

) ειναι κομματάκι δύσκολο να μην θεωρείς την Corolla οικογένειά σου....

Τώρα, το κατά πόσο το
Yaraki είναι
"άκι"....Δε θα πώ τίποτα εγώ!!! Οι εκεντροφόροι μας έχουν πολύ ψυχή μέσα τους. Τι? Δεν τους ακούτε? Έχουν περάσει και το επόμενο φανάρι, γι' αυτό ίσως....