Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
εμένα μου κάνει εντύπωση τι πειράματα καθεστε και κάνετε στα καλά καθούμενα.... εμένα δε μου έχει κάτσει ποτέ να πατήσω τέρμα γκάζι απο τις 1500 στροφές με καμία ταχύτητα. Απλά δε μου περνάνε τέτοιες σκέψεις απο το μυαλο. Δηλαδή τι είπες: έχω 2α και 1500 στροφές, ας πατήσω τέρμα γκάζι να δω τι θα γίνει;;; Περίεργο!
Μακάρι φίλε μου να βγάλεις άκρη αλλα μπορεί να μην είναι και κάποιο πρόβλημα. Μπορεί το αμάξι να "μπουκώνει" αν δώσεις τέρμα γκάζι απο τόσο χαμηλα. Άσε που οι βενζίνες μας είναι χάλια και με τέτοιες δοκιμές μόνο κάκό κάνεις στον κινητήρα. Ας απαντήσει και κανένας πιο σχετικός...
|
Οχι φιλε μου δεν ειπα εχω 1500 στροφες και δευτερα κατσε να πατησω τερμα γκαζι να δω τι θα γινει. Ξεκιναω απο το φαναρι χαλαρα αλλαγη 1ης σε δευτερα στις 3000 στροφες και ξαφνικα νιωθω με το που παταω λιγο το γκαζι στη δευτερα οτι το αυτοκινητο δεν ανοιγει κανονικα οπως πρωτα και ετσι καταλαβα οτι κατι συμβαινει.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Φιλε μου δεν εχεις v8 για να ροπιαζεις απο τοσο χαμηλα..
Μηπως εχεις βαλει κανα φιλτρο ελευθερας ή φιλτροχοανη??
|
Δεν ειπα οτι περιμενω το αυτοκινητο να ροπιασει απο χαμηλα. ειπα οτι αν πατησω τερμα γκαζι απο χαμηλα(απο 2500 στροφες και κατω) τοτε το αυτοκινητο δεν ανοιγει κανονικα στα ψηλα (απο 4000 στροφες και μετα).
Οχι δεν εχω χοανη το μαμα φιλτρο εχω.