Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Επόμενο Corolla Club KartDay
Παλιά 27-04-07, 18:11
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 371
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επόμενο Corolla Club KartDay

Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2007 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο επίσημο Kartday του Corolla Club στην πίστα καρτ Speed Park.

Η πίστα βρίσκεται στην οδό Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο.

Το κόστος ανέρχεται σε 12 ευρώ τα 15 λεπτά (χρόνος μέσα στην πίστα) το οποίο είναι ειδική προσφορά για τα μέλη του Club με Silverd, η οποία ισχύει μόνο για τις ημέρες που θα διενεργείται επίσημο Kart day του Club και θα έχουν προανακοιονωθεί. Οποιαδήποτε άλλη ημέρα θα ισχύουν τα κανονικά πακέτα της πίστας Για να μπορέσετε να κάνετε χρήση της προσφοράς θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας την κάρτα μέλους του Club την οποία και θα πρέπει να επιδεικνύεται στον υπεύθυνο πριν αγοράσετε το εισιτήριο σας και μπείτε στην πίστα. Πληροφορίες για το πώς θα αποκτήσετε την κάρτα του club εδώ.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=9841

Σκοπός μας, όπως και την προηγούμενη περίοδο είναι η εκδήλωση αυτή να πραγματοποιείται κάθε μήνα και μάλιστα ετοιμάζουμε και μερικές εκπλήξεις για αυτή την περίοδο. Αυτό όμως θα κριθεί και από την συμμετοχή σας.

Επίσης παρακαλούμε πολύ, για λόγους καλύτερης οργάνωσης, όσα από τα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

COROLLA CLUB
ADMINISTRATION GROUP
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  speed park.jpg
Εμφανίσεις:  80
Μέγεθος:  8,4 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Slobo : 27-04-07 στις 18:19.
Απάντηση με παράθεση
Αποχή
Παλιά 03-05-07, 13:49
Slobo Offline:
Administrator

Αποχή

Χθες πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για αυτό τον μήνα συνάντηση του Club στην πίστα Kart SpeedPark. Η συμμετοχή για άλλη μια φορά απογοητευτική. Οι ίδιο και οι ίδιοι. Ακόμα παράπονα δεν έχουμε ακούσει από την πίστα αλλά σιγά σιγά θα έρθουν και αυτά.

Όλα αυτά τα γράφω για να τονίσω το πόσο σημαντική είναι η παρουσία σας στις εκδηλώσεις του Club. Και αυτό όχι μόνο για να βγάζουμε το Club ασπροπρόσωπο αλλά και για να παίρνουμε δύναμη να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Κατά καιρούς ακούω παράπονα για έλλειψη δραστηριοτήτων. Αλλά δυστυχώς ακόμα και στις πιο απλές δραστηριότητες η συμμετοχή είναι αυτή που αντιμετωπίζουμε κάθε φορά στο kart day. Σίγουρα κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετάσχει, ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, αλλά να θυμάστε πάντα ότι από την συμμετοχή σας κρίνεται η βιωσιμότητα των εκδηλώσεων αλλά και του club ολόκληρου. Εγώ προσωπικά, μιας και είμαι αυτός που ανέλαβε για λογαριασμό του Club να κάνει την συμφωνία με την πίστα, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, νιώθω απογοητευμένος για την όλη κατάσταση. Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η συνέχιση αυτής δραστηριότητας αλλά και το πλήθος των επόμενων θα κριθεί κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό από την συμμετοχή που θα δούμε στις επόμενες συναντήσεις. Τονίζω ότι κάθε εκδήλωση αποτελεί και μέτρο σύγκρισης για την επόμενη. Και τι εννοώ. Αν για παράδειγμα η συμμετοχή στο KartDay παραμένει στα 8-9 άτομα εκ των οποίων οι μισοί είναι φίλοι μελλών και δεν έχουν σχέση με το club, τότε ποιος ο λόγος να συνεχιστεί και στην επόμενη περίοδο?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-07, 14:16
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εσυ εχεις δικιο Λευτερη,καλα τα λες!Ομως κοιτα ποιοι ερχονται στην εκδηλωση αυτη του καλμπ?Αυτοι που παντα ηθελαν να κανουν καρτ ετσι δεν ειναι?Οσοι ζητησαν την εκδηλωση αυτη ερχονται,ετσι δεν ειναι?Δεν ηταν και πολλα τα ατομα αυτα.

Εγω παραδειγματος χαρη δεν εχω κανει ποτε καρτ και ουτε σκοπευω να κανω.Εγω δηλαδη με το ζορι πρεπει να ερθω εκει να σας βλεπω να γυρνατε γυρω γυρω με τις πορδες?Και στο κατω κατω της γραφης μην το ξανακανονισετε και οποιος θελει να πηγαινει μονος του η εσεις που θελετε και κανετε να πηγαινετε παρεα(αυτοι που ειστε οι ιδιοι και οι ιδοι οπως λες) και μην χαλιοσαστε αν ερθουν οι αλλοι απο το κλαμπ.

Ολα αυτα τα λεω γιατι ξερω οτι εχεις τρεξει για την εκδηλωση αυτη.Μην την ξανακανετε αν δεν εχει αντικρυσμα.Εγω δεν ειχα δηλωσει ποτε οτι θελω να κανω καρτ,οποτε δεν πιστευω να ειμαι μεσα σε αυτους (που κραζεις) η που θα ηθελες να ερχονται στην πιστα ΤΕΤΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ( και την συκγεκριμενη ωρα) εχουμε και δουλειες να κανουμε.Αν γινοταν σαββατοκυριακο θα ερχομουν για καφε και να σας βλεπω αλλα μεσοβδομαδα δεν γινεται.

Υσ.Μην πεταχθει κανει και πει "ναι βλεπουμε και το σαββατο που παιζουμε ποδοσφαιρο τι σημμετοχη εχεις" γιατι και εκει δεν εχω πει ποτε οτι γουσταρω να βλεπω κλωτσομπαλιες,το απεχθανομαι το σπορ.Ευχαριστω πολυ.
Παλιά 03-05-07, 16:08
Slobo Offline:
Administrator

Όχι φίλε μου. Δεν έρχονται όλοι αυτοί που το ζητάγανε. Δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω. Άμεσα δεν είσαι σε αυτούς που κράζω (άσε που ποτέ δεν κράζω)για το λόγο ότι στο παρελθόν έχεις συμμετάσχει και βοηθήσει σε άλλα πράγματα στο club, αλλά έμμεσα είσαι και εσύ. Και τι εννοώ. Από τότε που έχει ξεκινήσει το kartday γενικότερα εγώ έχω κάνει μια και μοναδική φορά και αυτό από περιέργεια. Δεν θα το σχολιάσω αν μου άρεσε ή όχι γιατί αυτό είναι αδιάφορο. Ξέρεις όμως πόσες φορές δεν έχω πάει? Μια ή δύο το πολύ. Και το κάνω για την συμμετοχή και επειδή γουστάρω να βλέπω να γίνονται δραστηριότητες σαν club. Το είπα και πιο πριν, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα. Είναι καθαρά στην προσωπική ευχέρεια του καθενός να συμμετάσχει ή όχι. Και αυτό λέει πολλά. Ούτε όλοι μπορεί να είναι ικανοποιημένοι. Δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλο τον κόσμο. Αλλά έστω μια παρουσία, έτσω και για μια φορά, σε μια μέρα που ούτε τα μαγαζιά είναι ανοιχτά αλλά και οι πιο πολλοί έχουν σχολάσει εκείνη την στιγμή (7.30 μ.μ.) νομίζω ότι θα ήταν εφικτή. Έτσι για την περιέργεια ή και τον χαβαλέ στην τελική. Και εγώ έχω δουλειές να κάνω και δουλεύω συνέχεια μέχρι αργά και σχεδόν πάντα πάω κατευθείαν μετά την δουλειά κουστουμαρισμένος λες και πάω σε γάμο. Αλλά πηγαίνω. Και όταν ασχολούμαι με το Club το κάνω πάντα βραδινές ώρες, μετά τις 8.30 εις βάρος του χρόνου που έχω για να ξεκουραστώ, γιατί ελέυθερο χρόνο πολύ απλά δεν έχω. Δεν το λέω σαν παράπονο γιατί το κάνω επειδή το γουστάρω και θα συνεχίσω να το κάνω όσο το γουστάρω.

Πιστεύω ότι και εσύ στη θέση μου το ίδιο θα έκανες.

Και κάτι άλλο για να μην παρεξηγηθώ. Στο ποδόσφαιρό ούτε έγω έχω πάει. Αλλά όχι επείδη δεν το γουστάρω, αλλά γιατί λόγο υποχρεώσεων απουσιάζω σχεδόν όλα τα ΣΚ του χρόνου.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-07, 17:51
Το avatar του χρήστη labros_k
labros_k Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 Facelift
Περιοχή: Zωγράφου
Δύναμη Σεβασμού: 261
labros_k είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε slobo

εδώ και πολύ καιρό βλέπω cart day και ποτε δεν έχω έρθει γιατί η τεταρτη δεν με βολεύει καθόλου, έψαχνα ευκαιρία για να το αναφέρω και μου την έδωσες. μεσοβδόμαδα απορώ πως μαζευόσασταν έστω και αυτοί οι λίγοι που λες, αν ήταν σαββατοκύριακο χαλαρά θα ερχόμουν.
τώρα αν θες να κάνουμε κάτι προσανατολίσου σε πιο συχνές εκδρομές. αν οι εκδρομές είναι μια στο τόσο είναι απολύτως φυσιολογικό να διστάζουν μερικοί να έρθουν.
αν όχι εκδρομές τουλάχιστον να υπάρχει μια ποικιλία στις δραστηριότητες (σήμερα paintball αύριο kart μεθαύριο κάτι άλλο). επίσης καλο θα ήταν να φτιάξετε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που να λέει για παράδειγμα μια φορα το μηνα kart, εκδρομή ή ότι άλλο είναι (και πάντα σαββατοκύριακα αλλιώς δεν θα υπάρχουν πολλές συμμετοχές)
αν θες έχω να σου δείξω ζωντανό παράδειγμα.
αυτά προς το παρόν.
αν ξέχασα κάτι θα το συμπληρώσω σύντομα.

φιλικά πάντα
Λαμπρος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-07, 18:21
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 541
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε Λάμπρο,

όλα όσα αναφέρεις, εμείς τα έχουμε σκεφτεί πολύ πριν καταλήξουμε να κάνουμε σχέδια για το διάστημα που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε εκδρομές, και δραστηριότητες γενικότερα.

Ενα πολύ σημαντικό θέμα είναι το οικονομικό. Δεν είμαστε το Porsche Club, ώστε να γνωρίζεις ότι έχεις κόσμο που δεν θα το σκεφτεί. Εμείς έχουμε άτομα που ούτε την οικονομική ευχέρεια έχουνε, ώστε να δαπανάν πολλά λεφτά για τις δραστηριότητες του κλάμπ, αλλά και άτομα που πολύ συχνά δεν έχουνε χρόνο. Βέβαια υπάρχουνε και αρκετά άτομα, που έχουνε και χρόνο και χρήμα. Εμείς πρέπει να βρίσκουμε την χρυσή τομή.

Προς απόδειξη των όσων λέω είναι ότι όταν υπήρχανε πολλά γεγονότα μαζεμένα, δεν υπήρχε πολύς κόσμος.
Επίσης, οι διάφορες δραστηριότητες που γίνονται, δεν έχουνε απώτερο σκοπό να συμμετέχετε ντε και καλά σε αυτές. Μπορεί κάποιος να έρθει απλά και μόνο για την παρέα! Άλλωστε αυτό είναι και αυτό που διατυμπανίζουμε, ότι είμαστε μια παρέα!

Η αλήθεια είναι ότι με την Παρασκευή πιασμένη για την καθιερωμένη μας συνάντηση, είναι δύσκολο να ζητήσεις απο κάποιον να αφιερώσει το σαββατοκύριακό του για το κλάμπ!

Οσο αφορά το θέμα τον εκδρομών, αν και αναλυμένο, θα το ξαναπώ. Δυστυχώς, αν και όλοι "κράζουν" για εκδρομές, όταν αυτές ανακοινώνονται, και τελικά πραγματοποιούνται, η συμμετοχή είναι πολύ μικρή. Και βέβαια, οι περισσότεροι απο όσους φωνάζουνε δεν είναι παρόν! Η οργάνωση μιας εκδρομής (και μιλάμε σωστά οργανωμένη), δεν είναι μια απλή υπόθεση. Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι υπόλογοι αν κάτι πάει στραβά! Επίσης, δεν θα θέλαμε επ' ουδενί να ταλαιπωρηθεί ο οποιοσδήποτε μας τιμάει με την παρουσία του! Επίσης, λες ότι διστάζουν αρκετοί όταν βλέπουνε εκδρομές με διαφορά μεγάλου διαστήματος, αν και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί, πολλοί θα σου πούνε ότι είπα πιο πάνω. "Δεν μπορούμε κάθε τόσο να χαλάμε ένα κατοστάρικο για εκδρομές", και δεν θα έχουνε άδικο!

Κατά καιρούς έχουνε πέσει πολλές προτάσεις για διάφορες δραστηριότητες, όμως ποτέ δεν εκδηλώθηκε αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να τα προχωρήσουμε παραπέρα (Μην ξεχνάτε ότι τα λόγια δεν είναι αρκετά -δυστυχώς-)! Ισως κάποια στιγμή να τα επανεξετάσουμε, κάτι τέτοιο όμως θα προϋπέθετε ότι θα είχαμε κάποιες ενδείξεις ότι πραγματικά είναι περισσότερα τα άτομα που θέλουνε να μεγαλώσουν οι δραστηριότητες. Οπως πολύ σωστά λέει ο Λευτέρης, οι συμμετοχές μας δίνουνε κουράγιο αλλά και στήριξη να συνεχίζουμε για περισσότερα πράγματα ακόμα!

Τέλος, για ακόμη μια φορά, θα θυμίσω τι έγινε στην φωτογράφιση που είχαμε οργανώσει για το περιοδικό Faster. Ολος περιέργος, εκεί μαζευτήκανε πάνω απο 70 Corollες!!!!

Εν κατακλείδι, δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να συμμετέχει κόσμος στις δραστηριότητες, ειδικά όταν έχουνε κάποια χρονική διαφορά μεταξύ τους σημαντική. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι περισσότερο θέμα βαρεμάρας. Σίγουρα υπάρχουνε και άτομα που δεν μπορούνε για χ-ψ λόγους (όπως εγώ που έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό), αλλά οι περισσότεροι απλά βαριούνται.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 03-05-07 στις 18:30.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-07, 18:27
Slobo Offline:
Administrator

Το KartDay είναι γνωστό, τουλάχιστον στους περισσότερους, ότι γίνεται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα εκτός απροόπτου. Εκδρομές θεωρώ ότι έχουν γίνει αρκετές μέχρι τώρα και θα γίνουν και ακόμα περισσότερες τώρα που ανοίγει ο καιρός. Για να κλείσεις συμφωνία με πίστα καρτ για ΣΚ ξέχνα το γιατί κανένας από τους επιχειρηματίες δεν συμφωνεί γιατί πολύ απλά δεν έχουν πολύ κίνηση έτσι και αλλιώς εκείνες τις μέρες. Διαλέξαμε την Τετάρτη για το λόγο ότι από τις εργάσιμες βολεύει ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό (σίγουρα βέβαια όχι όλους).

Αλλά ρωτάω κάτι και να το κλείσουμε εδώ. Η εικόνα αυτή εσάς σας αρέσει? Γιατί εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.

Τεσπα κλείνει εδώ το θέμα. Δεν χρειάζεται να έχουμε αντιδικίες. Απλά τονίζω ότι η συμμετοχή είναι το παν.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-07, 18:34
Το avatar του χρήστη labros_k
labros_k Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 Facelift
Περιοχή: Zωγράφου
Δύναμη Σεβασμού: 261
labros_k είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σωστά όλα αυτά που λες απλά πιστεύω ότι δώσατε βαρύτητα στα kart ενώ δεν έπρεπε (γνώμη μου).
με πειράζει που δεν υπάρχει ποικιλία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-07, 18:35
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 517
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo Εμφάνιση μηνυμάτων
.............. Δεν χρειάζεται να έχουμε αντιδικίες. Απλά τονίζω ότι η συμμετοχή είναι το παν.

Εγώ απλά θα προσθέσω-υπενθυμίσω οτι η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του corollaclub είναι απαραίτητη αν όχι επιβεβλημένη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-07, 10:19
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 921
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Εγω τωρα αν μιλησω και πω για το ποδοσφαιρο θα γινω κακος?
Εκει οπου κυριολεκτικα 14 απο εμας σπάνε τα πόδια τους εδω και κάτι μηνες για να ανεβει το ονομα του Corolla Club στην λιστα της καταταξης και μονο 4 ατομα ερχονται να μας δουν?
Γιαυτο Γιαννη το:
"δεν εχω πει ποτε οτι γουσταρω να βλεπω κλωτσομπαλιες,το απεχθανομαι το σπορ"
εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτε. Και δεν απευθυνομαι μονο σε εσένα αλλα σε ολους οσους ουτε εχουν ενδιαφερθει να ρωτησουν πως παμε και τι κάνουμε.
Και μη μου πει κανεις μα και μου γιατι ολοι οι αγωνες Σαββατο γινονται και μπορει να ερθει καποιος να πιει ενα καφεδακι για μια δυο ωρες και να υποστηριξει το κλαμπ στο οποιο ανηκει.
Αυτα απο εμένα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla Club Kartday Slobo ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2 05-02-08 14:38
Corolla Club Kartday 12 Fanis ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 5 05-12-07 12:24
Corolla Club Kartday Slobo ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 13 06-07-07 02:04
Corolla Club Kartday Slobo ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 16 08-03-07 20:27
Corolla Club Kartday bluechris Γεγονότα 0 22-02-07 21:37

Page generated in 0,26282406 seconds (82,74% PHP - 17,26% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:36.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com