Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Τα liftback vvt-i φτιαχνοντουσαν αποκλειστικα Αγγλια και εχουν διαφορετικα εμβολα απ τις γιαπωνεζικες εκδοσεις. Τα κατασκευαζε αλλη εταιρεια. Απειροελαχιστα liftback εβγαλαν τετοιο προβλημα σε αντιθεση με hatchback & sedan που ηταν παθοντα σχεδον ΟΛΑ.
Βεβαια, τα Liftback εβγαλαν μπολικα προβληματα σε αλλους τομεις, που τα hatchback & sedan δεν εβγαλαν ποτε.
Να θυμασαι οτι τα εξαρτηματα που φορανε τα liftback ειναι ολα made in  pe...Διαφερουν απο τα hatchback &sedan και ειναι κακο στην ευρεση μεταχειρισμενου ανταλλακτικου...
|
Το ότι φτιαχνόντουσαν αποκλειστικά στην Αγγλία το έμαθα μετά. Είδα όμως κάποια εξαρτήματα made in japan όπως οι ανεμιστήρες του ψυγείου, καθώς και σε δυο σημεία της μηχανής χωρίς να γνωρίζω τι είναι... Μέχρι τώρα μου χάλασε η κόρνα, κάηκε μια λάμπα, αλλαγή διακόπτη μίζας και ο εγκέφαλος αλλάχτηκε μεσα στην εγγύηση (πειράκια). Χάρηκα που δεν καίει λάδια αλλά αν μπορείς να μου επισημάνεις τι προβλήματα (ελπίζω οχι σοβαρά) βγάζουν τα liftback. Σκοπεύω να το ανανεώσω για να το έχω για τα επόμενα 20 χρόνια και αν αξίζει να το κάνω...
Πάντως σε ευχαριστώ για την ενημέρωση...