Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-09-15, 23:41
Το avatar του χρήστη thomas07
thomas07 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla e12
Περιοχή: Άρτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
thomas07 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
πιστονια και στροφαλο απο 1800αρη βαζεις στον δικο σου κορμο ( αν ο δικος σου ειναι σε καλη κατασταση) Το αμαξι φενεται 1400αρι περναει κτεο κανονικοτατα και βγαζει καρτα καυσαεριων...μην πειραζοντας τιποτα αλλο εχεις 125-130 αλογα επιτοπου....αν βαλεις και την κεφαλη αυτουσια απο 1800αρη συν πολλαπλες μπεκ εξατμιση ελευθερη πας για 160 αλογα , μπορεις αυτα να τα κανεις σταδιακα... πρωτα υπερκυβισμο και μετα να βαλεις τα περιφερειακα..
αν οντως φτασει τα 125-130 δεν θελω αλλα παραπανω πραγματικα... δεν με ενδιαφερει να φτασει τα 160 η 200 η δεν ξερω και εγω που γιατι μετα ξεφευγουμε και παμε σε αλλα σοβαρα πραγματα ... 130 για εμενα σαν οδηγο ειναι παρα πολυ ικανοποιητικα... θα το ψαξω για στροφαλο και πιστονια ειναι και ευκαιρια να γινει ανανεωση με τοσα χιλιομετρα που κουβαλαει και για ενα μιση χρονο ηταν τουρμπο πιο παλια. εχουν καταπονεθει πολυ ειδικα οταν ακους να σου λεει ο προηγουμενος ιδιοκτητης οτι το δουλευε καθημερινα 0.9bar. παει πολυ... και οσο κουλο και αν ακουγεται χωρις προγραμμα παιδια ... πως δουλευε δεν εχω ιδεα και πως αντεξε... α ρε σκυλι μαυρο ο 4zz τελικα... χρειαζεται συγκεκριμενα επωνυμα πιστονια και στροφαλο η μπορουμε να βαλουμε μαμα απο το ts ? (σαν να μου φευγει η ιδεα του τουρμπο η μου φαινεται? )
Απάντηση με παράθεση