Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kinky chef
Θα το δοκιμάσω και αυτό που λες, αλλα γενικά ειμαι και εγώ λίγο γκαζοφωνιάς και το παω σχετικά συχνά στα κόκκινα το αμάξι  και γενικά ειναι τέτοια τα ωράρια που το οδηγάω που δεν μπλεκω σε κίνηση κλπ. Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλα δεν ηταν το πρόβλημα απο την αρχή που το πήρα, μέχρι και αθηνα - αράχωβα τα χριστούγεννα το έκανα σε 1.5 ώρα σχεδον οποτε δεν πέζει να μην ξεμπούκωσε 
|
μεσα στην πολη 1η-2α κοφταρισματα ,δεν ξεμπουκωνει..μαλλον το αντιθετο... μονο σε σβελτο ταξιδακι ή ζορισμα γκαζωμα με 4η-5η ταχυτητα ξεμπουκονει το μοτερ και η εξατμιση..οχι οτι θα σου φτιαξει ο καταλυτης... μετα απο 1-2 βδομαδες παλι το ιδιο θα ειναι..πηγαινε ξανα δες το στο tester αντιπροσωπειας Toyota να σιγουρευτεις οτι δεν εχεις θεμα με αισθητηρα λ..και αρχισε να μαζευεις λεφτα για μεταλλικο καταλυτη
Τωρα για να επαναφερεις-τονωσεις την αποδοση του μοτερ οικονομικα , καθαρισε ΜAF και φιλτρο αερα (0-20ευρω κοστος αν εχει φιλτρο κν στον παπα)...αλλαξε μπουζι αν με τα υπαρχοντα εχεις κανει καμια 15000-20000χλμ και καθαρισε μπεκ (κανα 50αρικο κοστιζει)...