Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-12-11, 14:19
TOUGHSPORT Offline:
banned

Μοντέλο: Δάκρυ
Περιοχή: Θεσσαλονικη,μα δε με χωραει!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
TOUGHSPORT είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξερεις τι παροχη δινει αυτος ο κομπρεσορας????
Δεν ασχολουμαι με κομπρεσορες αλλα αν εχει παροχη για 350 ιππους τοτε με 0,7 ισως και να 300ρισεις!
Λεω ισως γιατι ειπαμε 100 αλογα με κομπρεσορα δεν ειναι ευκολη υποθεση!Ακομα και διλιτρος που θα εισαι, θα εισαι ατμοσφαιρικος γυρω στα 200-205 αλογα οποτε θεωρω μια ρεαλιστικη τιμη τα 270-280 αλογα που καθε αλλο παρα λιγα ειναι!
Αν θες 300 με 0,7 ανετα μονο με τουρμπινα!!Με μια 2860RS θα δεις αυτα τα αλογα στο 0,7-0,8!
παροχη τι εννοεις?? τα μεγιστα που μπορει να δωσει???
δε λεω 270-280 φανταζομαι να ειναι αρκετα ικανοποιητικα για να ξεκουναει ευκολα το σκαφος του Ε12...
οσο για τη τουρμπινα που μου λες,κ συ κ ο πιλοτος7, αρχιζεις να με βαζεις σε σκεψεις,για να μη πω στην πριζα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το 2ΖΖ με 28rs στο 0.9 βγάζει περιπου 330-340 ροδα με συμπιεση 9.0.
το ρημαδι το τουρμπο τι κανει ρε το ατιμο!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν αυτό που γράφεις εδώ, είναι αυτό που πραγματικά θέλεις -και όχι κάποιες μύχιες σκέψεις και "wet dreams"- τότε, μάλλον μπήκες στον κόσμο της μετατροπής με λάθος τρόπο.
Αυτό που περιγράφεις στις λίγες γραμμές της δημοσίευσής σου που έχω παραθέσει, θα μπορούσες να το επιτύχεις με ανθρώπινο κόστος βάζοντας έναν 3sgte, όπως έχει κάνει σε πολλά αυτοκίνητα ο Μακατός -και σε μια 12άρα-.
Το τι κάνει αυτός ο κινητήρας, μπορείς να το μάθεις από τον marmel που τον έχει στην Corolla του.
ΥΓ: Πάνω στον ΜΡ62 "κουμπώνει" μια εισαγωγή που βγάζει τους αυλούς εισαγωγής για την κεφαλή του 2ΖΖ. Για τη συγκεκριμένη εισαγωγή σου μιλούσα. Αλλά, αν θέλεις, ανέβασε μία φωτογραφία των "κομματιών" που έχεις...
το οτι μπηκα στο κσμο της μετατροπης και της βελτιωσης,με λαθος τροπο το ξερω,μαλλον.....το μαθανω καθε μερα, και νομιζω οτι ηδη εχω φαει τα μουτρα μου, τι να κανουμε? τη πατησα.
οχι τοσο για το 2ΖΖ οσο για τις παραμετρους που αφορουσαν τη συγκεκριμενη μετατροπη.
αλλα διψαω για να μαθω τον 2ΖΖ και το αμαξι μου,και μεσω του φορουμ νομιζω οτι θα βοηθηθω,και 8α διορθωσω και τις απερισκεψιες ποχω κανει.

η σκεψη του 3sgte μου ειχε περασει απτο μυαλο,
απλα προτιμησα ενα μοτερακι που θα κουμπωνε ακριβως επανω μου χωρις πολλα modifications.
γοσο αναφορα τισ φοτο 8α τις ανεβασω +τομα.
Απάντηση με παράθεση