Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Καλα βλεπω μεγαλη κινητοποιηση!!! 
Εγω τι να πω βρεχει δε βρεχει θα μπω!Δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια για εμενα!Θα τρεξω με τα λαστιχα που κυκλοφορω(TOYO T1R,γιαπωνεζικα  ) ελπιζω να κανουν τιποτα! 
Ηρακλη ελατε με τον Λεωνιδα!Και στην Βεροια εβρεχε ασταματητα και δεν πτοηθηκε κανεις!!!
Μητσο τα κρανη θα τα παρω , την καρεκλα επισης και απο οτι μου ειπε ο Χρηστος σημερα , 9 το πρωι σπιτι σου!θελουμε 3 ωρες να φτασουμε μεχρι την πιστα ε!Τα 11 και 11.30 δεν ισχυουν αν ξεκινησουμε 9 απο Βολο!12 στην καλυτερη!Στην πιστα θα τρεξουμε οχι στον δρομο,γιατι τα μπλοκα καραδοκουνε!!!Τις προαλλες στον Κορινο παραλιγο την γλιτωσαμε με τον Ηρακλη που ειπαμε να <παιξουμε> λιγο!!! 
|
Γιάννη Γιάννη πού είσαι???
Εμείς θα τα πούμε και από κοντά τις επόμενες μέρες.
Όσο για το 9, έλα 8.30, εγώ εκεί θα είμαι, ώστε να τακτοποιηθούμε σωστά να πάρουμε τίποτα άλλο που θα θυμηθούμε εκείνη τη στιγμή και 9 φεύγουμε. ΣΩΣΤΟΣ?
Ρε φίλε μπας και έχεις και καμιά άκρη να εξασφαλίσουμε ένα ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο κρουστικό κλειδί για τα μπουλώνια. Γιατί είπαμε, είπαμε για τους γρύλλους αλλά αυτό είναι ακόμη πιο χρήσιμο. Ποιος κάθεται να σφίγγει και να ξεσφίγγει μπουλώνια με το σταυρό.
Εννοώ αυτό το εργαλείο:
Η ερώτηση απευθύνεται και στον GEORGE N. ο οποίος ανακατεύεται ακόμη περισσότερο με αλλαγές ελαστικών.