Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-04-10, 01:06
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy Εμφάνιση μηνυμάτων
ομορφο, αλλα εχω μια παρατηρηση.. στο ντουλαπακι κατω απο τον κλιματισμο, εχει κατευθυνση κοντρα στα υπολοιπα αυτοκολλητα..
ναι οντως!!να σου πω κατι ομως δεν φαινεται,δηλαδη δεν χτυπαει στο ματι,πρεπει να το παρατηρησεις,ασε που κ του tserkene εχει παει καπιο κομματι ετσι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tserkene Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά ρε ζηλιάρη;;;; Περίμενες να το κάνω εγώ και να δεις πως είναι, για να το κάνεις και εσύ!!!;;;
Ωραίος!! Μια χαρά το έκανες!!! Άντε κάνε και το καπό τώρα να είσαι τρελααααααα!!!
πσεματα!!!αν θες να ξερεις(χαχαχαχαχα)απο την παρασκευη το εχω φτιαξει απλα βαριομουν να τραβηξω φωτο..
οταν τελειωσα,καθησα στο pc κ ειδα οτι το εκανες κ εσυ..
κοιτα να δεις λεω..
ασε που αν το ηξερα θα σε ειχα ρωτησει κ για τα κουμπια αν τα εβγαλες κτλ..γιατι εγω το εβαλα χωρις να τα βγαλω κ πεδευτικα λιγο παραπανω..
προσπαθησα να τα βγαλω,ξεβιδωσα κατι βιδες αλλα δεν εβγαιναν κ λεω αστο μην κανω καμια μαλακια κ το εβαλα ετσι λοιπον..
το καπο δεν νομιζω να το κανω για διαφορους λογους οπως οτι το εχουν κανει ολοι η οτι θα χτυπαει πολυ στο ματι το αμαξι κ αυτο ειναι κατι που δεν το θελω,αφου κ τα φαναρια που ειναι μαυρα λεω αν βρω απο f/l να τα βγαλω..
στον ουρανο σκεφτομαι να βαλω..
Απάντηση με παράθεση